Wolff prišiel Russellovi na pomoc. Horner je podľa neho “krpatý brechajúci ratlík” | Magazín F1 - F1online.sk

Vojna medzi Mercedesom a Red Bullom sa odohráva na dvoch rôznych frontoch. Max Verstappen a George Russell si to rozdali medzi sebou, Toto Wolff a Christian Horner zas rozohrali svoju partiu. Aj na útočný výpad šéfa Red Bullu tak prišla reakcia. Wolff však kritizoval len Hornera, o štvornásobnom majstrovi sveta nepovedal krivé slovo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/182459/wolff-prisiel-russellovi-na-pomoc-horner-je-podla-neho-krpaty-brechajuci-ratlik

To je urazka, myslim hodne za ciarou.
Wolf klesá a klesá …

2 Likes

:grin: :grin:

151551151515

1 Like

Ja sa do toho nemienim miešať preto som sa dotrepal na tlačovku svojho jazdca a vyjadrujem sa ku každej 3,14čovine

Vždy má k veci čo povedať.” na rozdieľ od Wolffa, ktorý v poslednej dobe moc k veci nie je

6 Likes

Solidny butterfly effect a zase od Maxa :grin:

4 Likes

Ja byť Russellom tak po tomto by som sa teda vážne necítil moc sebaisto… ten Toto ktorý pri každej príležitosti rýpal do RB a Maxa zrazu nejde nič hovoriť. Veď predsa problém jazdcov :sweat_smile: ten záujem o Verstappena do Mercedesu asi bude väčší ako sa tu pár ľudí na fóre snažilo prezentovať. Sám George si to asi uvedomil a mám pocit, že ide all in. Už len tie výkony na trati nejako chýbajú…

9 Likes

Nesouhlasím, já Tota vůbec nemám rád, ale zrovna tohle zvládl hodně promakaně…
Na jedné straně si kopl do Hornera, což se vždy hodí, přitom si ohřál polívčičku, jak bojuje za svůj tým. Přitom se ale naprosto vyhnul kritice Maxe, kterého chce přetáhnout k sobě - prostě moc dobře ví, co dělá a tohle nebyly žádné emoce, ale spíš moc dobře promyšlená show.
A naprosto souhlasím s Michal824, že být Georgem, tak se už vyloženě klepu - defakto mu šéf týmu dal natvrdo najevo, že si Maxe bude předcházet a že proti němu prostě nepůjde - drsné.
Sice jsem v této konkrétní věci jednoznačně proti Georgeovi, ale tohle mu fakt nepřeju :frowning:

4 Likes

Wolff a Horner sú úplne rovnaký vychcanci. Až bude Verstappen v Mercedese tak ani nepocíti, že je v inom týme :smile:

Ale inak sa ho nikdy nenastane s nikdy mu nepomôže že ?

Toto je za ním a drží mu chrbát vždy keď to potrebuje…presne ako som vravela.

Len poniektorí nie sú labilni ( ako istý MS čo chudák dostal trest) a nepotrebujú vkuse hladkať ego a skrabkat gule.

Toto prišiel presne ako vždy, aby za GR stal a podporil ho v Tom čo treba. Tu ho potreboval a hneď je boss tu a Jasne sa za neho postavil.

Sú aj piloti a šéf ktorý majú normálny zdravý vzťah lebo sú to psychicky zdravý jedinci a nepotrebujú šefa čo ich chorobne drží v pocite dokonalosti !

Tieto fantasmagorie aj bolia ? Alebo sa to dá prežiť bez bolesti trepať takéto sprostosti ?

Nemám dojem že sa Toto Georga nezastal !

Ale ok snívaj ďalej alebo aspoň pozri všetky okolností

A chýbajú mu výkony ? No ci môj ■■■■ už ozaj 🫣🤦🏼

Toto fórum je ozaj už ■■■■■■■■ za ■■■■■■■■■

To, že tvoja zaslepenosť ti nedovolí vidieť realitu nie je môj problém. Tak dík za pokec.

3 Likes

Niekto je skôr zaslepený tím že vie že RB je v ■■■■ a chce Maxa silou mocou dostať von

Keď Mercedes dá Russellovi auto Maxa nepotrebuje a keď nedá Max im nepomôže

Úbohé ako celý toto a mdes. Keď wolff vypadne z f1 bude pokoj konečne. Toto sú úbohé reči aj na tota

Môžeš prelistovať všetky príspevky na tomto fóre ktoré som napísal a nenájdeš jediný kde píšem o tom, že chcem Maxa v inom tíme. Takže láskavo si odpusť klamstvá. Ďakujem.

5 Likes

určite sú aj takí ale zrovna nie v tomto prípade

5 Likes

Super, jen tak dál :smiley:

2 Likes

Ale ho tam tlacis a tlačia svojimi snami

No hej Maxa sa to netýka

Čo prosím? Ty vieš aj o čom sa mi sníva? Kam koho tlačím? :smiley: veď sa niekedy zamysli pred tým než napíšeš blábol ako je toto :sweat_smile:

4 Likes