Wolff prišiel Russellovi na pomoc. Horner je podľa neho “krpatý brechajúci ratlík” | Magazín F1 - F1online.sk

No sniva sa ti …už ho tlacis do Mercedesu

Ničím nepodložené ale opakujes to dookola

Ale tak aspoň raz by človek rozumel rozhodnutiu toho Maxa keby sa to stalo.

Ale on asi ostane pri svojich v RB = vrana k vrane predsa

Tak ďakujem za hodnotný pokec.

To máš pravdu, Maxovi nestál Horner za chrbtom. On to odbil už minulý víkend a ak by sa v tom Russell nemal potrebu vŕtať tak sa k tomu s výnimkou otázok médií ani sám od seba už nevráti. A keď už sme pri tom Maxovi, určite si zachytila, že na jeho osobu, tam od veľkého taťku Wolffa, nebolo jedného krivého slovíčka

4 Likes

Prepáč, že ti to napíšem takto, ale žiješ v peknej ilúzii. Doteraz pre Tota existoval len Hamilton, od oznámenia jeho prestupu zas dával ódy na Maxa a keď bolo jasné, že Max na 2025 ostáva v RB, tak odvtedy je to len Kimi.

Tu ti jasne povedal, že na Maxa nič hovoriť nebude. Skrátka Wolff Maxa chce do tímu a jeden z dvojice Russell - Antonelli bude musieť ísť preč (ak sa mu podarí Maxa podpísať).

Nevšimla si si, že Wolff robí úplný opak ako keď mal s Maxom spory Lewis v 2021? Vtedy bol on ten prvý šéf tímu, ktorý hovoril niečo na jazdca druhého tímu (Maxa). Vtedy neodmietol miešať sa medzi pilotov. Vtedy bol schopný posielať riaditeľovi maily atď. :slight_smile:

Porovnaj si reakcie Wolffa od 2022 v prípadoch kedy vyhral Hamilton a kedy Russell. Stačí si vypočuť len tie vysielačky. :slight_smile:

4 Likes

Njn toto stale ma nadej ze podpise maxa niekedy preto sa georga zastal v suvislosti s hornerom :DD

1. Wolff sa nebude miešať, ale mieša sa.
  2. Wolff odsudzuje presne to, čo sám robil v minulosti.

A toto je najväčší gól:

To povie Wolff, ktorý sa 3 roky dozadu po amatérskej jazdeckej chybe Hamiltona, ktorá ho koniec koncov stála titul, vyjadril, že Hamilton chyby nerobí, chyba je v zlom umiestnení tlačítka na volante, ktoré Hamilton stlačil. :clown_face:

Inak ho ako manažéra uznávam, s Hornerom sú dvaja top v F1 (Christian je u mňa trochu vyššie, keďže to všetko vybudoval on, nie jeho predchodca, a už má za sebou aj obdobie neúspechu a odvážnymi krokmi (podpis Hondy) sa dokázal dostať späť na vrchol).

5 Likes

Ten nemá dať svojmu jazdcovi v každom prípade za pravdu, ale ho má usmerňovať tak, aby dokázal vnímať aj objektívnu pravdu.

Presne tak Toto, ako si ty cely cas usmernoval Sira, ked si mu skakal okolo zadku a chodil okolo neho po spickach.

3 Likes

Možno by bolo treba prečítať nejaké to vyjadrenie od Wolffa pár mesiacov dozadu. Pre teba možno snívanie, bohužiaľ realita bola taká, že Toto o tom zlom zlom Maxovi reálne rozmýšlal.

6 Likes

Perfektne vystihnute. To s tym “Lewis chyby nerobi” som chcel napisat aj ja, Wolff je v tomto totalny trulo bez sebareflexie.

Ale tak aspon to malo blizsie k statiu si za svojim jazdcom ako dnesny vylev. Dnes si len zadarmo kopol do Hornera, na Verstappena sa bal nieco povedat, lebo ho mozno bude zasa lanarit a Russella nepodporil, vlastne povedal, ze je to jeho problem a vysr4l sa na neho :rofl::rofl::rofl: Dalsia indicia, ze Russell nie je zrovna vytuzeny pilot, len sa s nim museli uspokojit. Ale tak Kiks to ocividne staci ako dokaz podpory, tak okej

Uplne kolosalne to Wolff zabil, ked povedal, ze na to aby si niekoho mohol oznacit za hysterickeho potrebujes vzdelanie :rofl:

Druhy highlight " Prečo sa cíti byť oprávnený komentovať môjho jazdca? " :rofl: To sa akoze ide do medii tvarit, ze on sa nikdy k inemu pilotovi nevyjadril? Vacsieho cirkusanta tam ozaj niet

7 Likes

Osobne si nemyslim, ze to co Toto rekl, by zrovna Russelovi ted pomohlo .
To mel rict jen , neni to moje vec, plne duveruji Rus a bylo to … ale tim, jak pozurazel Hornera, tak danou situaci jeste vice priostril … Za me naprosto zbytecne ci hloupe provedene …

Dana situace je mezi Rus a Maxem a mela by tam i zustat. Ostatni by meli drzet pusinky a ti dva dotycny ( Rus/Max) by nemeli vypoustet frustrace pres novinare, ale bud si to jako chlapi vyresit v “satne” nebo nejak jinak , mezi nimy samotnymi .

2 Likes

Nie Horner sa hneď typická RB povaha dal na osobné útoky tiež

Celý tim rovnaký

Ja by som to nenazval, že rozmýšľal. Wolff ho skrátka veľmi chcel a dal by za neho všetko, len aby ho získal už od 2025. Akurát Max sa rozhodol pre 2025 zostať v RB.

A v období, keď Wolff dával ódy na Maxa, tak o Georgovi nepovedal ani slovo. :slight_smile:

Jediný kto tlačil Maxa do Mercedesu bol sám Wolff.

2 Likes

osobné útoky je doména, ktorú Mercedes môže vyučovať celý paddock

3 Likes

3 Likes

Solidny mic-drop

4 Likes

Takže Horner přiznal, že bude radši malej ratlík, než velký zvíře? To mu to fakt nandal :grinning:

Vlk je vacsi ako mamut, mas pravdu

Podme teda otocit debatu na plemena psov a psovite selmy, aspon bude sranda cez vikend :smile:

Neboj sa, on nájde spôsob ako sa s tebou pohádať aj o psoch. :joy:

3 Likes

Kde si vzal toho mamuta?:face_with_hand_over_mouth:

Na porovnanie velkosti mi to prislo ako adekvatny priklad