Wolff podľa Autosportu stratil záujem o Verstappena. Russell sa blíži k lukratívnej zmluve | Magazín F1 - F1online.sk

Máš tam napísané, že s Kvyatom sa rozišla v 2019.

Ešte si zabudla zopakovať, že Verstappen je rozbíjač rodín a malú P pripravil o otca.

Ty si pekne chorá na hlavičku. Asi ťa veľmi trápi, že ťa žiadny normálny chlap nechce. Celým tým príspevkom si sa dostala do čela primitívov tohto fóra.

Ako si ty mohla byť učiteľka, veď ty si zrelá na odbornú pomoc.

1 Like

Ohrdnutej frigide toto nevysvetlíš.

Ale tu je to spôsobené skôr čírou nenávisťou voči Maxovi (pretože je chorá z Russella a ten má mindrák z Verstappena) ako témou muži vs ženy.

Tak tebe to príde ok dat sa dokopy s kolegovou ženou ! Aj keby pár mesiacov po rozchode ? Tak asi by ti to nevadilo ani vo vlastnom vzťahu, či tam zrazu áno ?

Mne to ok nepríde.

Ale do môjho názoru na Verstapena to opakovane pletieš ty !

Hoci som ti kopec krát povedala, že to s tým nemá vôbec ale vôbec nič !

A v tejto primitívnej diskusii s tebou nebudem pokračovať !

Lebo ten vrchol primitivizmu na ktorom tu kralujes ty neprekoná nikto.

Jedine Čo vieš je reagovať na mňa buď sexisticky alebo útočne. Ja som ti polozila úplne legitímny príklad, ako by si sa cítil teda ty v tej situácii. Na to si odpovedať nedokázal !

Ale na rozdiel od teba ja netvrdím,že Max je falošný ! Nie on je taký ako sa zdá, presne taký. A mne to nepasuje.
Nemusí ja netvrdím,že ho musí každý milovať, ale rada ho mať ľudsky nemusím.
Áno na mňa pôsobí arogantne a nepríde mi jeho správanie ok mnoho krát. Ale niekomu to imponovať môže!

Ale pre to nevynasam súdy o Tom človeku ktorý ho podporuje ako sympatického. Poviem si len názor na Maxa z jeho verejných vystúpení !

Vec o ktorej debatujeme hore je iná! Tam s tebou nesúhlasím, lebo je To mimo to čo mne morálne príde ok. Tebe môže to je tvoja vec. A každý si na to urobím názor sám podľa toho ako má tieto veci nastavené.

Lenže ty a tebe podobný prídeš s útokmi na ženy, a na to že to je nejaké divné ak je niekomu sympatický niekto iný a je to uricte tým,že sú to ženy. A ťahas to neustále do osobnej roviny a útočis ! Tak ako aj teraz !
To je rozdiel !

Aj u Russella, nemusí ti byť sympatické ako vystupuje to je tvoja vec ! Ja bojujem proti všeobecnému dešpektu voči jeho jazdeckým schopnostiam ! A v tomto ohľade som ja na Maxa nikdy nepovedala nič zle ! O Tom, že má kvality nepochybujem a nemám problém mu ich uznať ( to že neverím,že je nenahraditeľný, že vie chodiť po vode a premieňať ju na víno a zo shitu urobit auto na titul to uz je vec logiky, lebo to sa nedá)

Ale vadia mi vyhlásenia o falošnosti, lebo o tom ako človek čo ho nepozná nemôžeme mať mi ani páru. Môžeš si myslieť,ze je arogantný, že je ti nesympatický to je vec názoru, to vieš sám pre seba posúdiť.

To je rozdiel !

1 Like

Toto s Maxom nemá nič, mne všeobecné vadí takéto správanie !

A vysvetlila som ti to aj na Charlesovi !

Tam mi to vadí tiez, tak ako mi to vadilo u Buttona kedysi napríklad.

Lebo toto nie je OK pre mňa. A áno aj toto mi vytvára pohľad na človeka z časti.

Ak pre teba je…dobre tvoja vec.

Sú ľudia čo im prídu nenormálne iné veci.

Len som sa teda pýtala, či je to podľa teba OK, aby som vedela,že s tebou si nemám čo povedať už definitívne

Mne príde nelogické vymeniť jedného pilota za druhého, ktorý je kvalitatívne na podobnej úrovni a ešte navyše za neho vysoliť naviac pár miliónov. Ale ich peniaze, ich vec. Ozaj poznáš Russella osobne?

1 Like

No kiks ale ako inak sa ma Toto vyjadrovat na jeho adresu ked je momentalne jeho prvy jazdec.

A ja tu nerobim ziadnu analyzu ale cudujem sa, ze sa k tebe este nedostali info typu, ze vela jazdcov oznacilo Russela za velmi falosneho a hlavne jazdca ktory svoje spravanie meni najviac akonahle vidi zapnutu kameru.

1 Like

Nie Ronnie ale tak asi aj ty sledujes F1. A mylsim nie len Eiskinga.
Ja zijem v nemecku a maju fakt dobre zakulisne info a fakt sa snazim ziskavat info z roznych zdrojov.
Napriklad na Motosport.de, kde maju fakt velmi dobre zakulisne informacie uz tiez spomenuli, ze je to zname v kruhoch F1 ze Russel nieje taky ako pred kamerami.

Takze sorry ak to tak vyznelo, pisem len co sa rozprava.

4 Likes

Ktorí sú veľa daj konkrétne info ! Okrem Maxa samozrejme

No povedal to vraj aj Lando, Charles a este par. Vsetkych ti tu nenapisem ale prekvapivo sa ho zastal Alonso a povedal ze to nieje pravda.

1 Like

Charles to nepovedal nikdy ! Kedy toto povedal Charles ?

A Lando sa tvári akurát tak,že s ním George hra mentálne hry ale to je skôr o jeho mentalnom rozpoložení, že on teraz je urazený za všetko a všetci mu ubližujú.

A toto sú také drísty …údajne, nemáš na to žiaden dôkaz, nikde to nepovedali.

A reči ako a ešte pár …menuj ! Daj mena a konkrétne momenty keď to povedali. Kde ?

Takto aj môžem povedať čokoľvek o komukoľvek.

A ja neviem, ale evidentne George nemá problém a absolútne nikým okrem Maxa. A vidieť to bežne keď je medzi pilotmi. Vychádza dobre s Pierom, s Carlosom, s Alonsom, s Lewisom s Alexom, s Charlesom ( ktorého si menoval, hlavne že chodia spolu na kávu), dokonca aj s tým Landom ktorý sa potom hra na ublíženého. Rookies sú s ním v pohode. Ešte aj Bottas ho chváli a vychádzajú spolu.

Takže problém má len Max ! Lebo si na neho niekto dovolil otvoriť ústa ! A nepocuvat ho na slovo a nenechať si všetko a skákať po hlave !

A Lando sa opustil už celkom, keď si ide svoje o Tom, ako George mu ide do hlavy = skôr to ukazuje,že v nej je rent free aj bez snahy !

Takže svoje fabulacie si nechaj.

Ralf Schumacher si myslí, že by Max mohl přestoupit do Alpine. Co tomu říkáte? Když to říká Ralf…
https://www.planetf1.com/news/max-verstappen-alpine-ralf-schumacher

1 Like

A to sme si mysleli, že coming out je najväčšie volanie o pozornosť od Ralfa.

1 Like

Ked tu ty mozes vyspevovat rozpravku o tom, ako Verstapen vyhral titul v tretom monoposte :smiley: Jasne, ze McLaren vtedy na titul nemal, to iba genialny Alonso a Hamilton dokazali tak vytiahnut… a genialni su aj dodnes… Hamilton kus stratil, ale taky Alonso by v sedacke Tsunodu zatopil Verstapenovi, ved ho skoro aj Yuki prevalcoval, nebyt SC…
Ved slaby Massa bojoval o titul 2008 do posledneho zavodu a to vieme, ze Massa neni majstrovsky material… vtedy to boli slabe vykony jazdcov ferrari…

Fantasta.
Nebo si jen dělá srandu z Emilových fanoušků? :grin:

Mám koupit tričko Alpine? :thinking:

1 Like

Kup si triko Ferrari, když jsi Ferrarista🤔

1 Like

Ale pospěš si, nebudou :smile: !

Podle mě si dělá srandu úplně ze všech, ale třeba mám jenom nedostatek fantazie :smile: .

Spíše přebytek fantazie. Podobné vize se mi zjevovaly po narkóze. :grin:

1 Like

Tak po prve. To ze to jazdci povedali neznamena, ze nemozu spolu dobre vychadzat. Az taky kamosi to niesu.

Po druhe.
Ak tu napisem, ze je Russel falosny hned ma zjazdis za moju subjektivnu analyzu spravania a opytas sa ci ho poznam. Za to ty si tu najvacsi profik na povahove analyzy vsetkych jazdcov. Uz len v tomto komentari si pekne rozobrala Landa :slight_smile:

Po tretie. Vraveli to na Motorsport.de konkretne Denath a Danner ktory maju velmi dobre info (podla teba dristy) ale nech asi posudi kazdy sam. A to, ze jazdci povedali, ze ked sa zapnu kamery tak Russel je iny neznamena, ze snim maju problem. Ale ja som ho oznacil za falosneho a sorry ale myslim, ze to je celkom trefne oznacenie cloveka ktory sa sprava uplne inak pred kamerami a za zavretymi dverami :slight_smile:

4 Likes