Ralf Schumacher si myslí, že by Max mohl přestoupit do Alpine. Co tomu říkáte? Když to říká Ralf…
https://www.planetf1.com/news/max-verstappen-alpine-ralf-schumacher
A to sme si mysleli, že coming out je najväčšie volanie o pozornosť od Ralfa.
Ked tu ty mozes vyspevovat rozpravku o tom, ako Verstapen vyhral titul v tretom monoposte Jasne, ze McLaren vtedy na titul nemal, to iba genialny Alonso a Hamilton dokazali tak vytiahnut… a genialni su aj dodnes… Hamilton kus stratil, ale taky Alonso by v sedacke Tsunodu zatopil Verstapenovi, ved ho skoro aj Yuki prevalcoval, nebyt SC…
Ved slaby Massa bojoval o titul 2008 do posledneho zavodu a to vieme, ze Massa neni majstrovsky material… vtedy to boli slabe vykony jazdcov ferrari…
Fantasta.
Nebo si jen dělá srandu z Emilových fanoušků?
Mám koupit tričko Alpine?
Kup si triko Ferrari, když jsi Ferrarista🤔
Ale pospěš si, nebudou !
Podle mě si dělá srandu úplně ze všech, ale třeba mám jenom nedostatek fantazie .
Spíše přebytek fantazie. Podobné vize se mi zjevovaly po narkóze.
Tak po prve. To ze to jazdci povedali neznamena, ze nemozu spolu dobre vychadzat. Az taky kamosi to niesu.
Po druhe.
Ak tu napisem, ze je Russel falosny hned ma zjazdis za moju subjektivnu analyzu spravania a opytas sa ci ho poznam. Za to ty si tu najvacsi profik na povahove analyzy vsetkych jazdcov. Uz len v tomto komentari si pekne rozobrala Landa
Po tretie. Vraveli to na Motorsport.de konkretne Denath a Danner ktory maju velmi dobre info (podla teba dristy) ale nech asi posudi kazdy sam. A to, ze jazdci povedali, ze ked sa zapnu kamery tak Russel je iny neznamena, ze snim maju problem. Ale ja som ho oznacil za falosneho a sorry ale myslim, ze to je celkom trefne oznacenie cloveka ktory sa sprava uplne inak pred kamerami a za zavretymi dverami
Takže Max a Colapinto v Alpine? Jako proč ne, ale že by se jim podařilo ho zlákat tomu opravdu moc nedávám.
Ralf myslel Alpine ve WEC😄
Možná ho zlákaj na obojí
Podle bývalého novináře Petera Windsora je Lando Norris záhadným pilotem formule 1, který testuje vozy WRC.
“Vím, že Lando je velkým fanouškem WRC, a doufám, že neprozradím příliš mnoho tajemství, když řeknu, že vím, že jezdí ve vozech WRC a je neuvěřitelně dobrý.”
… cokoliv, co mu pomůže shodit tlak z F1, protože zatím mu to moc nejde
Takže myslíš že Max půjde do Ferrari?
Neříkal si, že fandíš Ferrari?
Však jste mi říkali, že fandím úspěchu. Tak proč se mě ptáš na Ferrari?
David je fanoušek úspěchu, takže kdyby fandil Ferrari, tak by byl fanoušek neúspěchu.
Tak ty si se tu prezentoval jako fanoušek Ferrari