Tak tebe to príde ok dat sa dokopy s kolegovou ženou ! Aj keby pár mesiacov po rozchode ? Tak asi by ti to nevadilo ani vo vlastnom vzťahu, či tam zrazu áno ?
Mne to ok nepríde.
Ale do môjho názoru na Verstapena to opakovane pletieš ty !
Hoci som ti kopec krát povedala, že to s tým nemá vôbec ale vôbec nič !
A v tejto primitívnej diskusii s tebou nebudem pokračovať !
Lebo ten vrchol primitivizmu na ktorom tu kralujes ty neprekoná nikto.
Jedine Čo vieš je reagovať na mňa buď sexisticky alebo útočne. Ja som ti polozila úplne legitímny príklad, ako by si sa cítil teda ty v tej situácii. Na to si odpovedať nedokázal !
Ale na rozdiel od teba ja netvrdím,že Max je falošný ! Nie on je taký ako sa zdá, presne taký. A mne to nepasuje.
Nemusí ja netvrdím,že ho musí každý milovať, ale rada ho mať ľudsky nemusím.
Áno na mňa pôsobí arogantne a nepríde mi jeho správanie ok mnoho krát. Ale niekomu to imponovať môže!
Ale pre to nevynasam súdy o Tom človeku ktorý ho podporuje ako sympatického. Poviem si len názor na Maxa z jeho verejných vystúpení !
Vec o ktorej debatujeme hore je iná! Tam s tebou nesúhlasím, lebo je To mimo to čo mne morálne príde ok. Tebe môže to je tvoja vec. A každý si na to urobím názor sám podľa toho ako má tieto veci nastavené.
Lenže ty a tebe podobný prídeš s útokmi na ženy, a na to že to je nejaké divné ak je niekomu sympatický niekto iný a je to uricte tým,že sú to ženy. A ťahas to neustále do osobnej roviny a útočis ! Tak ako aj teraz !
To je rozdiel !
Aj u Russella, nemusí ti byť sympatické ako vystupuje to je tvoja vec ! Ja bojujem proti všeobecnému dešpektu voči jeho jazdeckým schopnostiam ! A v tomto ohľade som ja na Maxa nikdy nepovedala nič zle ! O Tom, že má kvality nepochybujem a nemám problém mu ich uznať ( to že neverím,že je nenahraditeľný, že vie chodiť po vode a premieňať ju na víno a zo shitu urobit auto na titul to uz je vec logiky, lebo to sa nedá)
Ale vadia mi vyhlásenia o falošnosti, lebo o tom ako človek čo ho nepozná nemôžeme mať mi ani páru. Môžeš si myslieť,ze je arogantný, že je ti nesympatický to je vec názoru, to vieš sám pre seba posúdiť.
To je rozdiel !