Takže jsme v Bahrajnu zažili žárlivou scénu?
Nerobim zasadny rozdiel medzi Autosport a PlanetF1.
Navyse Autosport necituje nikoho ani sa neodkazuje na vyjadrenia nikoho.
Plus je Autosport britske medium a vieme co su britske media schopne robit.
Trosku sa zobud, lebo porovnavas rok 2007 kedy nevstupovali 17rocni do F1, s rokmi ked uz mladici testovali v F1 bezne a to je OBROVSKY rozdiel.
Ale chapem musis si tam podciarknut zase genialitu Verstapena a ostatni su len druhoradi jazdci…
Preco teda nevyhral a dokonca ani nebol na stupnoch vitazov poslednu VC, ked je taky genius. Ved Ver je vraj tym rozdielom co dokaze vyhrat titul s tretim najrychlejsim monopostom
A Hamilton vstupil do monopostu co malo na titul ? Ved vyrhalo ferrari a povedzme si otvorene, Massa s Kimim uz neboli davno tak rychli jazdci. S tym ferrari by dnes Alonso ci Leclerc brali titul…
To je ako s tym vekom, vtedy sa nebrali 17rocni, ale zase sa mohlo testovat… Teraz sa mozu brat sopliaci ale nenatestuju tolko. Ale to je a bolo vzdy pre kazdeho rovnake.
Ako pisem, zdoraznis iba to co sa ti hodi… Ale co je podstatne. Hamilton jazdil prvu sezonu proti ALonsovi, dvojnasobnemu majstrovi sveta. A na body boli rovnako, v tabulke skoncil tusim pred Aloncom a 1bod za majstrom sveta. CO sa este nikomu po vstupe do F1 nepodarilo a rok na to titul…
EDIT: Tam hore som to myslel tak, ze s tym ferrari by jazdci McLarenu teda Alo a Ham, nemali ani len matematicku sancu na titul. Titul ziskal Kimi, ale s odretymi usami.
PUFF to je koho twitch ??? Verstapenov kde hrava online ? Ako sa tam vola, to by som si pozrel… Mas aj inych jazdcov, alebo niekoho z F1 ???
Píše to aj Motorsport.com a ten nie je britsky ale tuším Nemecky
A ak takto riešiš vsetko v živote, že ti je jedno aky je zdroj musíš byt dosť náchylný na konšpirácie.
Ale nechaj ho to ten typ z kategórie prečo Antonelli nejazdil v 16 rokoch F1
Zase raz nevyšlo ale nevadí.
Kde som napísal, že mi je jedno aký je zdroj? To je neskutočné ako ty vieš klamať. Alebo nechápeš čítaný text?
V oboch prípadoch, dobre že už nie si učiteľka, lebo keby takýto niekto učí moje dieťa, tak ho rovno beriem z tej školy.
Cituj, kde píšem, že mi je jedno aký je zdroj.
Akože 2007 McLaren nemal monopost na titul?
Nerob zo seba ešte väčšieho klauna ako už si.
Na zvyšok ani nemá zmysel reagovať. Diskusia bola o Antonellim a ty si to dotiahol k tomu, že ti praskol vred z Verstappena.
Vsetko ukaze cas kiks. Ale ja som tiez nazoru ako Puff, ze Max skonci v Medure. Tu z nemeckych zdrojov casto citam drby o tom ako Wolf je z Maxa uplne v prdeli.
A to ze Russel rychlost ma nemusime diskutovat ale ja neviem. Povedz mi jeden pretek ktory by sa dal provnat s Maxovou Braziliou 2016 a 2024, Spanielskom 2016 alebo Lewisovim Nemeckom 2018 a podobne?
Ale jedno musim uznat, ten Russel ma nieco co je sympaticke pre zeny lebo mam vela kamosiek co mu fandi. A pri tom je tak falosny clovek
Netušíš čo teraz príde kamarát.
Ja neviem Spa minulý rok? Russellov “problém” je že sa vždy v Tom Mercedese dobre kvalifikoval, tak sorry,že nemusí ísť naháňať 10 miest lebo je dobrý kvalifikant. Mal by sa nad sebou zamyslieť a ■■■■■■■ to pravidelne, aby miestne fórum bolo spoko.
A ďakujeme za psychiatrickú analýzu od odborníka, čo presne vie aký Russell je. Ešte že ostatní sú vrtuľníky len on je kosačka
A gratulujem, že si sa znova pridal k skupine čo s ním minimálne kávu každé ráno pije v Monaku, že presne vieš.
Skutočne dosť sklamanie, že tam máš ambíciu patriť.
Ozaj toto čítaš z nemeckých zdrojov ? Neviem ja viem nemecky dosť dobre dovolím si tvrdiť, ale neviem v poslednej dobe som si skôr prečítala chválu na Russella od Tota. A rozhodne o Tom on nie Schumacher tliachajuci na sky sports. Tak buď zlyhal jazyk alebo časová orientácia, alebo len upravuješ fakty ako chceš
Okrem toho Toto sa momentálne sústredí na celkom iný projekt a jeho cieľ je celkom jasný.
Toto napíšeš ty, čo si sa o Verstappenovi vyjadrila, že je rozbíjač rodín a pripravil Kvyatovu dcéru o otca?
Ty nemáš kúska hanby a sebareflexie v sebe?
Už len kvôli tvojmu psychickému rozkladu by som si pozrel ako by Wolff podpísal Maxa.
A nevyspal sa s Kelly ? Neodišla od Kvyata ? Tá časová os je zrejmá !
Toto je fakt, že sa to stalo a že sa zaplietli, kým bola s Kvyatom.
A Kvyat aj preto defacto odišiel dokonca z F1.
Ja som nikde netrvdila,že je preto zlý človek, len že svätý tiež nie je. Aj keď podľa teba to bolo OK, lebo veď malú má rád, s čím nesúhlasím tiež. Možno by Kelly s Kvyatom nebola aj tak, ale pomôcť tomu pomohol.
(Asi by ti mal kolega tiež pretiahnuť, ženu, či by si bol tak nad vecou.)
Charles tiež evidentne pretiahol celú friend group už, ale nemyslím si o ňom preto, že je arogantný. A ako vidíš, problém s ním nemám ako s pilotom a ani s tým ako vystupuje v rámci médií, alebo v rámci F1. Hoci sympatické mi to nie je a nepríde mi ok vždy dumpnuť svoju ex pre ďalšiu takmer rovnakú babu z jej blízkeho kruhu. Nie je to typ správania, ktoré je pre mňa ok a je to pre mňa jedna z mála veci, ktorú na CL nemusím a prečo, som mu nikdy výraznejšie nefandila.
Takže nie u Maxa mi to nie je o nič viac sympatické, keď to urobil.
Ale že je pre mňa Max arogantný si o ňom myslím z úplne iných dôvodov.
Tak tu nepleť hrušky z jablkami!
Max a Kelly spolu boli už v roku 2020!
Už pred letom spolu chodili za ručičky hoci to nebolo oficiálne.
Takých nájdem koľko chcem
Navyše vyťahuje to tu stále on
Kiks neni to chyba spis ty zensky, ze chodila na randicka s jinym typkem a doma mela jinyho?
Ted se nechci jako zastavat nikoho, ze delat do zadanejch je super… Kazdej mame svoje ,pravidla" a svoji hrdost. Kazdopadne pokud je nekdo ve vztahu a dobrovolne chodi s nekym jinym na randicka a flirtuje s nim, tak to taky neni uplne buh vi co.
Hej a všetci muži sú v Tom nevinne.?
Chudák bol znásilnený
Aj on aj Charles
Ja jsem nikde nenapsal, ze byl znasilnenej. Ja jen rikam, ze pokud mam doma pritelkyni a jdu s jinou babou na rande, tak to neni z moji strany vubec fer a hezky. (: Jak uz jsem psal, tak kazdej ma svoji hrdost, pravidla a priority nekde jinde. A urcite bych se nerad tady nechal stahnout do debaty muzi vs zeny. Ani jedno pohlavi si asi nema moc co vycitat, nemyslis?