Wolff obhajuje Formulu 1: Mení sa na čistokrvné pretekanie | Magazín F1 - F1online.sk

Fernando bude doma i na trati, takže pohoda…

2 lajkov

Já myslel třeba že na klasických stránkách jako je idnes a tak to vidí lidé jinak, a ono…

3 lajkov

To víš, ne každý má mentalitu takovou, že když se mu něco nelíbí tak uteče nebo si nechá kálet na hlavu. Fernando jasně pojmenoval co je nefunkčního na současných pravidlech, no pro něj není řešením útěk nebo začít říkat jak je to vlastně všechno v pohodě. Pro něj je cílem dostat AM vysoko, ale věcnou kritiku nedal pryč. Nerozumím tvé potřebě neustále tohle vytahovat a překrucovat.

2 lajkov

Ale preco bude na trati a nie doma (ci tam kde to bavi), ked na jazdcovi nezalezi a uz to nie je F1/sport a jazda a zavody nebavia?

Já prostě nechápu, že věcná kritika je označovaná některými za vyplakávání. Jakože snowflakes vládnou světem a prostě si máš nechat všechno líbit nebo o co jde? Ono je totiž obrovský rozdíl, jestli si člověk stěžuje furt na všechny a všechno a nenavrhuje žádnou realnou změnu nebo to, že člověk kritizuje to nefunkční, řekne co je ok a funknční a navrhne změny. Tady se prostě nabral narativ u některých, že věcná kritika je vyplakávání. Přitom vyplakávání je od nich, když nedokážou snést kritiku jiných (a to ještě ani ne na ně)

1 lajk

Fernando Alonso bude v jeden moment současně doma i na trati, vše je vyřešeno prostě…

1 lajk

Proč chodíš na forum, když se ti nelíbí styl komunikace a fungování tady?

1 lajk

Klidně by mohl zaujmout postoj že tam je to ztráta času, pravidla zničila tento sport, a využít to i jako “alibi” pro odchod do důchodu. Třeba se to i nakonec stane, kdo ví. Alonso své k pravidlům říká, to že se to ze strany F1 nesetkává s konstruktivním řešení, může to jen opakovat no. Já doufám že s tím něco udělaj, a ty ztráty rychlosti budou eliminovány, a brzdy a zatáčky se opět začnou mačkat na maximum.

2 lajkov

Samozřejmě tady máš místní skupinku co si hraje na to jak jsou neskutečně pozitivní atd a pak se dozvíš že normální diskuzi kde s nimi někdo nesouhlasí rozdýchávají týden. Názor že si nemáš na nic stěžovat? Lol…

1 lajk

Jo to pobavilo, že jsou pozitivní a nemají rádi lidi co si stěžují a proto si na ně stěžují v každým druhým článku. Internet snese vše

1 lajk

Jaj, ked bude so syncekom doma skladat a jazdit na autodrahe F1? :slight_smile:

Pozri, aj ked tu bude tvoj kolega spinavo klamat o prekrucani, to, ze sa xyz krat napisalo, ze toto nie je F1 a o jazdcovi, sporte a ani to nebavi, je FAKT.

A v takejto F1 chce Fernando napriek pravidlan a vysokemu (na F1) veku a dietatu doma, pokracovat. Ja nie som z tych, co by sa tu do Fernanda navazal (ako niektori ini), prave naopak, cize tu vobec nejde o kritiku/nenavist Fernanda, to je praveze prekrucanie…

@Situs přestaň psát o tom, že tohle už není F1 a o jezdcovi a že tě to nebaví ať má Matti klid na duši :distorted_face:

Mě nepřekvapí žádný postoj Alonsa, v tomto směru, ne protože mu fandím, ale protože každý postoj v jeho pozici a v této situaci má své vysvětlení :man_shrugging: Snadno se na to může vyprdnout, a snadno zůstat. Ztrácí čas? Možná, no kdo jsme my aby jsme mu radili a říkali co je pro něj nej :sweat_smile:

1 lajk

… a o čem mám psát? :grinning_face_with_smiling_eyes:

Tak ale Mattimu se nelíbí, že takto špinavě přkerucuješ realitu, F1 je přece furt fajn a baví tě :grinning_face_with_smiling_eyes:

To je snad věc názoru, já nic nepřekrucuju, tak to vnímám.

2 lajkov

To se divím, že se mu chce. Šance na zázrak je malá.

1 lajk

Ja mu ani neradim.
Napisal som, ze je to zlastne a prekvapive.

To, ze onedlho prirodzene bude musiet pre vek koncit, vsetci vieme.
A kedze medzicasom sa stretli k tomu este aj 2 megafaktory: 1, F1 “skoncila” a nebavi, navyse na jazdcoch nezalezi a 2, narodenie dietata…
Penazi ma kopilu, uz aj rodinku, naco robit nieco, kde sa nedari a na jeho vykonoch vlastne nezalezi a nebavi jazda, ked si mozem uzivat zivot a potomka?

Mne jeho rozhodnutie nevadi, len prinasa viacero rozporuhodnosti :slight_smile:

Já uplně ne, prostě nerad prohrává, a nechce to vzdát. Ale kdo ví co nakonec bude. Třeba se zblázní do otcovství a vše se otočí o 180.

2 lajkov

Takže tě to taky nebaví a nelíbí se ti současná F1? Však v pohodě ne?
F1 udělala krok do tmy, ale to neznamená že se otočím uplně zady a přestanu se zajímat a zaroven to ale neznamená, že budu bagatelizovat její problémy a hrat si na naivního sluníčkáře, co se k tomu nevyjádří a na vše bude psát “ono to bude někdy lepší uvidíme dál”.

2 lajkov