Wolff obhajuje Formulu 1: Mení sa na čistokrvné pretekanie | Magazín F1 - F1online.sk

Aký to má pre neho zmysel?

Doteraz bola pre neho motivácia rok 2026 a vidina šance na víťazstvá, prípadne na boj o titul. To ale zhaslo. A navyše sa mu narodil syn.

Keby nemal syna, tak by som možno súhlasil, ale ja si skôr myslím, že toto bude veľký zlom pre neho a radšej ostane užívať si bábätko a pôjde sa baviť do nejakej inej série, kde ten kalendár je o dosť voľnejší.

Net worth 250M a čas s dieťaťom, ktorý mu nikto nevráti. Pri tom znie 20M ako úplne zanedbateľná čiastka.

Aké riziko hrozí Nemcom? :smiley:

prosim ta, tebou prezentovany logicky rozpor tu nie je dany. Samozrejme, ze Rusi su zaostali - su kompletne zaostali v temach ako je hodnota zivotnej urovne, miera slobody jednotlivca alebo uroven vzdelania a zdravotnictva.

Kde samozrejme zaostali nie su, su oblasti ako statna represia, zneuzivanie tajnych sluzieb, korupcia, potlacanie ludskych prav a podobne. V tomto patria medzi svetovu sp.icku, to nikto nespochybnuje.

2 lajkov

Ayrton Antonelli
Reinkarnace.

Ja jezdím s hybridem po dálnici za 6l.

Ono není hybrid jako hybrid. Pokud se teda bavíme o full hybridu, nenabíjecím.

1 lajk

Od tý doby co se rozešel s Babíčkovou, tak nikoho nezajímá. :smiley:

4 lajkov

Je to jednoduché, nerad by opouštěl sport když je tým takto dole.

2 lajkov

ked sa chces bavit o rizikach zavislosti na dodavkach ruskeho plynu tak si najprv odpovedz na otazku ci tecie plyn cez NS alebo nie.

2 lajkov

Alonso je překvapivě velmi vyklidněný, určitě ten nazor ještě muže změnit, ale já si myslim že zustane.

2 lajkov

Alo nejedná bezhlavě a emocionálně jako Verstappen nebo Hamilton

1 lajk

Alonso doslova řekl že je mistr v trpělivosti a neexploduje narozdíl od jiných z toho že má třeba i 4 nebo 5 auto na gridu. Asi to byla naražka na Verstappena. :smiley:
Upřímně tohle nemuže nikdo rozporovat, stejně jako naší fanouškovskou trpělivost. :skull:

1 lajk

Aha kto sa nam vratil, vitaj naspat. Tak podme pokracovat tam, kde sme skoncili.

Alebo ked nemas argumenty, tak preco sa teraz zapajas?

Otázkou je, proč se tu furt zapojuješ po multibanech ty, když navíc furt vtrdíš, jak jsou ostatní mimo a jen ty a tvoje víra v Trumpetku a Putina je ta správná?

Aj Hakkinen planoval jazdit po rocnej pauze a uz sa nikdy nevratil.

Som zvedavy, ci naozaj pokracovat bude, lebo jazdit pravidelne P21-22 pre 2-nasobneho sampiona v 45 rokoch ho nemoze bavit. Jedine ze by cakal na 2029 alebo sa pokusil o nejaky prestup z Astonu.

Veris tomu, ze pokracovat naozaj bude?

Vysmahni Honziku. Nemas nic ani k F1 diskusii ani k politickej diskusii, chod naspat do prace pisat nezmyselne korporatne newslettre.

5 lajky

Ale uz to nie je sport, len show… :slight_smile:

Pravda, Alonso je stará škola, uvědomit si že teď už jde v F1 o houno mu bude ještě chvilku trvat :face_with_hand_over_mouth:

2 lajkov

No je to pre mna trochu zvlastne (prekvapive?)…
Ze Fernando zostane aj v 27, som rad, ale vlastne spomina pachut (kedze nechce ukoncit karieru v F1 s nou), ale uplne zjavne je ta primarne sposobena vykonom a stavom AM.
Nova era pravidiel len zacina, nekonci touto sezonou. Cize celkom pochopitelne veri a dufa, ze vysledky sa zlepsia a nieco este dosiahne, aby pachut nebola… :slight_smile:

A to vsetko napriek nespocet prispevkov ako je toto najhorsia F1 aka kedy bola (len nahrobny kamen F1 som tu videl aspon 3x), nie je to zabava, nie je to sport… a Fernando chce v tejto pochovanej “F1” kde na jazdcovi uz nezalezi, v jeho veku a s malym dietatom doma, pokracovat, hoci jazda nebavi - zaujimave :slight_smile: