Wolff obhajuje Formulu 1: Mení sa na čistokrvné pretekanie | Magazín F1 - F1online.sk

Dělám co můžu, ale F1 hardcore fandy neposlouchá.

Ked nieco podporujes, tak by si mal vediet preco.

A ty podporujes co? A preco?

Do Sakury nejezdí vlaky?

2 lajkov

Jezdí, ale jen v rámci Japonska, tam se nejdříve musíš dostat letadlem nebo po moři :squinting_face_with_tongue:

2 lajkov

1 lajk

Co tam vůbec budeš dělat? Napravíš to? :thinking:

1 lajk

Ja som sa pytal prvy, takze cakam na tvoju odpoved ohladom vypinania jadra a sankcii voci USA.

Tak víme, že bič nefungoval, chtěl jsem jim jen říct, že potřebují obejmout, že potřebují hodně věcí actually…že…to bude dobrý. :innocent:

1 lajk

Jj, … a že vypadaj jak :poop:

1 lajk

Voci politickym a strategickym rozhodnutiam nemecka som dost skepticky kedze Schroeder po cely cas pred aj po robil otovorene rohozku v gazprome.

Treba si uvedomit, ze Nemecko je defacto vojensky okupovana krajina a nie je to tak davno co jej tretina bola okupovana ruskom. Najvacsi zaujem na vypnuti nemeckych jadroviek mal samozrejme gazprom.

Stiftung Klima- und Umweltschutz MV - statna enviromentalna agentura bola sponzorovana takmer vyhradne gazpromom. Gazprom na vypnuti JE zarobil obrovske miliardy.

Vypnutie nemeckych JE je vysledok zdokumentovaneho ovplyvnovania verejnej mienky skrz ruskom sponzoronych kampani.

1 lajk

Tvojmu kamaratovi vypadol internet? Toto uz je taka klasika, ze v politickych temach on len rype do vsetkych s kym nesuhlasi, ale ked pride otazka na jeho nazor, tak ostane ticho alebo sa snazi vsemozne otocit temu.

Ale dik za odpoved, len nie som si isty co tym chces povedat. Chces tym povedat to, ze aj Nemecko je proruske alebo ze Rusi svojou propagandou zmanipulovali verejnu mienku Nemcov o vypnuti jadra? :smiley:

Nebude to nahodou len tvoja bezbreha nenavist voci vsetkym Rusom a vsetkemu ruskemu a pravda bude prosta, ze skratka rusky plyn bol a stale je pre Nemcov a celu Europu bezkonkurencne najvyhodnejsi a zaroven jeho dovoz najekologickejsi (ked uz chceme byt taki zeleni) ?

presne to sa stalo. a nielen mienku ale priamo aj exekutivu.

Ako datovy analitik mas fakt chabu schopnost sledovat suvisloti.

To mi nevychadza. Takze bud su Nemci nesvojpravni a uplne lahko oblbnutelni alebo Rusi nie su az taki zaostali ako si to tu ty (alebo niekto nazorovo tebe podobny) viackrat prezentoval.

Zaostaly Rus, co je 100 rokov za nami je schopny zmanipulovat vyspeleho Nemca, ktory je minimalne 50 rokov pred nami?

Datovy analytik nie som, to zo mna spravili Honzici, ktori maju v IT chaos, ale na HR to staci. To, ze sa v ramci prace venujem aj datovej analyze neznamena, ze som 100% datovy analytik,

Ale o chabej schopnosti sledovat suvislosti by som pomlcal.

Nie je rusky plyn to najvyhodnejsie, co mozu Nemci a cela Europa dovazat? Nestavali preto Nemci Nord Stream? Ci aj to bola ruska propaganda, na ktoru Nemci skocili?

Již 2027. :hugs:

2 lajkov

To nestihnou, takže jsem v klidu

2 lajkov

I kdyby to stihli, tak začnou na něčem co dělají ostatní až za rok. To jsou skvělé vyhlídky prostě.

2 lajkov

Líbí se mi že se nenecháš vyrušovat, a stále tam vzadu pracuješ :+1:

2 lajkov

:sweat_smile:
To víš, já jsem MVP tohodle měsíce.

3 lajkov

@Situs @spineIesssheep vzhladom k tomu, co ste tu zdielali, zaujima ma vas nazor na Alonsa.

Bude pokracovat v 2027 (kedze zjavne bude Aston bez realnej sance na boj o vitazstva minimalne 26 a 27) alebo ukonci karieru po tejto sezone ?