Toto Wolf je najvačší pokrytec v celej F1 a najvačší ■■■■■■■.. neviem kde vidí čistokrvné pretekanie, to že softver všetko riadi,a rozhoduje počítač kto ako kedy predbehne.. tak teda wau..
najvačší propagonista bezpečnosti a spravodlivosti nám tu ide niečo kázať .. rozpráva len to ako mu vyhovuje, je to taký náš Fico
Keby Wolf nevyhrával s Mercedesom iné by rozprával. Keby nemali ten podvod z motorom tak by boli tam kde boli po 2022. Keď to bude ako 2014 a to naznačuje tak zas na chvíľu nebudem kuk F1. 2024 bol pekný rok a tam žiadne šetrenie nebolo. Tam naozaj bolo veľa výťazov. Pomaličky budeme tankovať mletú kapustu a možno vymyslia, že budú mať už len 1.5v AAA tuškove baterky. Ako naozaj čo skutočne robí zábavu v F1 je Leclerc. Podľa mňa je on ešte posledná nádej dobrej F1 na rok 2026
Ale prosimta. otvor oci. Co si EU privodila sama? Europske mocnosti prehrali v prvej polovici 20. storocia 2 svetove vojny. Akurat UK si zachovala po vojne aky taky vplyv. To co robi Izrael, alebo co sa vseobecne deje na blizkom vychode, tak o tom sa v ziadnom pripade nerozhoduje v EU.
Spolok EU je vysostne ekonomicka loby. Lenze ekonomicka moc bez vojenskeho exoskeletu jednoducho nefunguje ako uz historia neraz ukazala.
Nariekat, ze EU nema politicky vytlak a ze nemoze byt rovnocennym partnerom napr Rusku a pritom forsirovat pomylene pacifisticke dristy je slusne pokrytectvo. Ked chces aby si EU mohla dovolit obchodovat s Ruskom a diktovat Izraelu politicke noty tak to znamena, ze Suez Hormuz Bospor, Cierne more budu patrovlovat nemecke jadrove ponorky a za polarnym kruhom budu rozmiestnene nemecke jadrove balisticke strely a na vojenske maskarady pojde 5% GDP. A to nestaci mat len niekde na sklade, ale treba to aj sem tam pouzit inak kazdy pochopi, ze to je len fasada. Nemozes kritizovat, ze EU sa sprava ako slaboch ked vies ze nema ziadne svaly a investovat do toho nechces.
Dovtedy sa tu mozme len naparovat aky je Netanjahu izraelsky hitler, ale prakticky dopad to nebude mat ziaden.
Ale ale, pises prilis sebavedomo na niekoho, kto skocil na lep 79- rocnemu senilnemu dedkovi Trumpovi. Ocakaval by som, ze sa po takom intelektualnom fiasku zacnes krotit a trochu si v spolocenskych temach dostudujes zakladne veci, aby si sa v buducnosti opat nenechal oklamat nejakym prvoplanovym populistom. A ty? Robis tu ramena a mudrujes o veciach o ktorych nic nevies. Ts ts, takto sa veru nikam neposunies.
Človek si zvykne na kadečo, alo to brzdenie motorom kilometer pred zákrutou je hrozné. Aj keď chápem že ten komu sa darí to bude velebiť a naopak, mňa toto nebaví.
Ano Trumpa som podporoval, ale voci Bidenovi alebo Harrisovej, ale nikdy som o nom nepisal, ze je to neviem aka super volba, len ako mensie zlo (resp. to lepsie) z toho co je na vyber.
A nikde nie je napisane, ze vojnu v Irane by nezacala aj Harris. Zjavne tam boli tlaky z Izraela a nebolo to uplne svojvolne Trumpove rozhodnutie.
Ale opat si sa ukazal v plnej krase - k teme nic a snaha otocit temu na nieco uplne mimo diskusiu.
K tomu vypnutemu jadru v Nemecku nemas nic? Stale to podporujes?
A sankcie voci USA co? Netreba?
A pedofilov teda treba chranit a lutovat ich, lebo oni za to nemozu, hej?
Celá eu robí kroky nie pre bežných ľudí..robí to pre biznis. F1 nechce zaujať starých fanúšikov…chce ukázať svetu ze baterka nema zmysel ja mam auto ktoré jazdi po diaľnici zo spotrebou 5,3 až 6,3 a to nemam mocivinu ani hybrid. Taky hybrid zožerie na diaľnici 9 až 12 Do toho zožerie močovinu. Teraz zrátajme všetky výrobné emisie na komponenty k močovine, cely systém v aute plus výroba samotnej močoviny … pridajme hybridné časti.. výroba komponentov.. hmmmm… kolko emisie sa spotrebovalo a kolko ja spálim?
A to si este nespomenul, ze zatial co benzin / diesel ma zivotnost kludne 20+ rokov a bezne 300-500 tisic kilometrov, tak EV po 200-250k uz nechce nikto a moze ist do kosa, takze za zivotny cyklus jedneho spalovaku sa spotrebuju asi dve EV.
Tam uz to z hladiska dopadu na zivotne prostredie pre EV nevyzera az tak zeleno.