Už vidím jak na styl F1 by jste chtěli cenzurovat, a zavést povinný optimismus ![]()
Fakt a pak tam hodnotím ženský z gauče.
![]()
Jak objektivně? to je subjektivně, protože máš 22 jezdců co říká, že to dobrý není. Máš x tisíc fandů co říká že to dobrý není, tak jak tu můžeš tvrdit, že je něco objektivně dobrý? Puffe už toho nech. Ty tu kritizuješ tu kritiku pravidel, ale děláš v opačným gardu úplně to stejný, tak co tu vlastně chceš řešit? Já jsem tu psal už několikrát, že to současný aero může být pro závodění velmi dobrý, ale žel ta motorvá situace to prostě celý zkresluje a dokud si Totík bude držet Sulayema u sebe na jachtě, aby mu šel na ruku, tak se těžko něco bude měnit.
Ten díl jsem viděl, to je Austrálie ne? ![]()
Víš, záleží strašně na úhlu pohledu.
Ty jsi tu pravidelně dehonestoval minulou éru, která měla své své problémy, ale ty problémy byly na úplně jiné úrovni. S těmahle pravidly F1 šlápla do obrovského h0vna.
Samozřejmě nakonec rozhodne trh = diváci. A jsem rád, že tu Honza začal postovat statistiky o výrazném poklesu sledovanosti. ![]()
Brouk pytlík nějak zhubl ne?
Ty tu postuješ statiky? ![]()
No jasně, postuju seznam statiků v jednotlivých městech a krajích, kdyby někdo potřeboval víš co ![]()
Ty si z toho děláš srandu, ale to je vážná věc ![]()
Spousta lidí to bude sledovat i nadále, protože s tím co je ted v F1 je to pro lidi ještě složitější a někteří v tom tu umělotinu nevidí.
Já měl kolegu v práci co na F1 začal koukat asi 2 roky zpátky a netušil jaké rozdíly ti udělají třeba jen pneumatiky a že kolikrát to předjetí na trati je prostě zpusobené tímhle rozdílem a ted do toho jsou baterky, clipping, superclipping a management co řídí počítač za jezdce atd…
Však o té složitosti ještě před sezonou mluvil třeba i Hamilton. No někteří lidé v tom vidí něco víc než v tom skutečně je. Hardcore fanoušky co mají větší insight tohle nadchnout nemuže.
Je potřeba říct, že i před těmito pravidly nebyla jízda naplno, hlavně v zavodech, ale ted je to extrém.
Tak já taky pošlu. Láme to rekordy.
statistiky, ktorych zdroj su X ucty s par tisic zhliadnutiami ![]()
To je alespoň něco, neb ankety pana Wolffa nikdo neviděl ![]()
Taky si kvuli tomu vstával, že jo? ![]()
Ne, protože to stejně není online ![]()

Ja osobne verim poklesu sledovanosti (ako dokazuje aj Puffov prispevok, zalezi od marketu a aj inych okolnosti) z dovodu novych pravidiel.
Zabuda sa vsak na dalsie suvisiace veci.
Sucast toho poklesu, je aj prirodzeny pokles, ktory nastava, ked niekto v F1 dominuje.
A nasobne, ak dominuje asi najneoblubenejsi top team. Mercedes, “tim podvodnikov, co jazdi s nelegalnym motorom”. Wolff tiez najneoblubenejsi dlhodobo.
A ako bonus je favorit najnesympatickejsi z top jazdcov Russell.
Ak by toto nastalo aj bez zmeny pravidiel, k poklesu by doslo tiez (len nie tak velkemu).