Wolff obhajuje Formulu 1: Mení sa na čistokrvné pretekanie | Magazín F1 - F1online.sk

Já zde politické komenty z 99% nečtu :squinting_face_with_tongue:

2 lajkov

zlozite ale lepsit sa to bude

A kolik kol celkově jsi letos ze závodů “živě” viděl? Já 4 a to ještě v polospánku. :squinting_face_with_tongue:

1 lajk

Odstavnými pruhy nebo modrými vlajkami? :eyes:

1 lajk

Jakože dají ostavný pruh pro dobiječe baterii a jeden speciální pro Hondu? :distorted_face:

neviem, ty pozadujes aby sa to zlepsilo a ocakavas, ze hejtovanim tomu pomozes tak asi urcite sa to nejako zlepsi :+1:

1 lajk

Tak to jsi jich viděl stále více než Jirka :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Je to mozno paradoxne, ale nepriamo to pripusta samotny Fernando, to je ta ironia…

Pravidla tejto generacie sa mu nepacia (ako viacerym), co mu verim, aj chapem, ale nie natolko, aby skoncil, napriek veku a rodine.

Preco? No lebo aktialne ma pachut zo stavu AM a veri v lepsie vysledky, pravidla-nepravidla. Moj predpoklad? Ak sa zacne darit v 27, mozno da aj 28 s vidinou podii. Ak sa nezacne, odide… :slight_smile:

1 lajk

Až budou normální časy tak si to i jako kulisu snad pustím, ale tento stav mě nedonutil pro to udělat víc. :smiley:

1 lajk

vsak to pozeras tak co trepes

1 lajk

Ty mě sleduješ?

1 lajk

Pozor na to co píšeš, Matti s Prancingem si na takové příspěkvy vedou už složky a čekají až tě budou moct ukamenovat

1 lajk

snad by si sa f1 neotocil zady

Tak zajimam se o dění, podívám se ze zaznamu na různé výseky nebo highlights, přečtu si články. Co na tom nechápeš?

1 lajk

Já to zatím sleduji, beru to jako takový sociální experiment. A zkouším pararelně ten českej Survivor a porovnávám to :+1: Nikdy nebyly lepší časy na tyto showpořady :heart_eyes:

3 lajkov

Já koukám na Bachelor. :heart_eyes:

Kecáš, já ti prostě nevěřím :rofl: :squinting_face_with_tongue:

Ale já nikdy neříkal, že to je super a ideální.
Souhlasím s tím, že pokles výkonu atp. je na prd.

Nesouhlasím s kecama, že to je nuda, že to může řídit, kde kdo atd.
To jsou možná ještě trapnější kecy než pokles výkonu. Ale chápu, že to je potřeba dehonestovat, co nejvíce, aby byla změna, ale ono to vypadá, že čím víc takových keců, tak tím víc se FIA kousne a nezmění nic.

Kdyby jezdci přišli, že chtějí víc výkonu, ale že to je jinak dobré, což objektivně je, tak by to bylo lepší. A ne furt ztrapňovat a ponižovat každou věc, která se stane.

A incident Bearmana s Colapintem je směs věcí. Jeden má pokles výkonu, Bearman zmáčkne boost, a ještě mu Colapinto udělá myšku. btw. Colapinto je blázen, který měl být penalizován.

2 lajkov

To je inak zaujimave tiez.
Jeden protiargument tu bol, ze ved milujeme tento sport, tak sa mu neotocime chrbtom…

A potom z 3VC a sprintu vidis 4 kola a na zaklade nich hodnotis. Hmm… :slight_smile:

2 lajkov

oni miluju F1 preto tu 5x musia denne na nu nakydat :man_shrugging:

2 lajkov