Wolff o tom, či Russell zatieňuje Hamiltona: Môžem sa len pousmiať | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell odvádza v Mercedese excelentnú prácu, čo už viacerých bývalých jazdcov primälo k vyhláseniam o “výmene stráží” v Brackley. Stáva sa z mladíka tímová jednotka? Toto Wolff také špekulácie odmieta a trvá na tom, že ide len o hry zo strany médií.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/64207/wolff-o-tom-ci-russell-zatienuje-hamiltona-mozem-sa-len-pousmiat

Vzhľadom na obsah článku - už dlho som nevidela viac klickbite titulok !

2 Likes

Koukám, že denní článek o Mercedesu splněn. V pondělí 2 články, včera 3. Už se jen těším na tu opět kvalitní diskuzi tady :face_with_monocle:

1 Like

O nakládačce mám teda dost jinou představu, ale budiž. Názor ani jednoho neberu. Rosberg je tak kyselý, že to prská na všechny strany. Jenson zase mluví jednou tak a podruhé jinak.

Ja by som privital, ze kazdy tyzden by mala nejaka stajna povinne prezentovat nejaku novu technicku vychytavku a o tom by sa malo pisat. Na cele F1 je technicky najlepsie auto, nie najlepsi pilot a o technike sa pise ovela menej ako suciastke v aute, ktora sa vola jazdec.
Ale je fajn ze Toto priznal ze Max mal minuly rok horsie auto. Za mna - Schumi, Alonso, Max, to su ti pravi borci, ktori dokazali ziskat titul v nedominantom, nie najlepsom aute.

Už som sa bála že dnes nič a že nám nebude mať kto vysvetliť prečo sú všetci velikáni F1 luzri vyhrávajúci len vďaka autu.

Schumacher akokoľvek som jeho fanynka nemal dobre Auto a najlepsi tim ? Somarina !

Max mal pohodlne najlepšie auto 3/4 sezóny. Ale jasne veď Max všetko robi talentom - zvyšok sa len vezie !

Kiks prepac, 97 a 98 siahal v poslednych pretekoch na titul, nezda sa ti ze Hakkinen mal omnoho lepsiu karu ? 2000 ? Mercedes nebol o nic horsie auto, takisto v 2001.

Minule si tvrdil, že Vettel mal v sezóne 2018 dominantné auto. Takže si do toho zoznamu pridaj aj Hamiltona. Ale chápem, že to by ťa asi roztrhlo.

2 Likes

V 2018 boli dominantne auta 2 - Mercedes a Ferrari.
Minuly rok takisto 2 - Mercedes a RedBull.
Ten rok su dominantne auta - RedBull a Ferrari.
S cim mas problem ?

Zase si protirečíš. Vyššie si napísal, že Max dokázal získať titul v nedominantnom aute a teraz píšeš, že minulý rok boli dominantné autá Red Bull a Mercedes.
Chlapče, radšej už nič nepíš, inak sa furt len zosmiešniš.

1 Like

Clovece, Max oproti Lewisovi nemal dominantnu karu.
Oproti ostanym ano.
Toto fakt potrebujes takto vysvetlovat ?
Kolko mas rokov ?

A sme zase pri tom, čo si napísal minule. Hamilton oproti Vettelovi v sezóne 2018 podľa tvojich kritériií nemal dominantné auto.
Nech sa vykrúcaš akokoľvek, tak Hamilton je v jednej kategórii s Maxom, Schumim, Alonsom a spol.
Ale chápem, že pre takého chronického hatera to je nemožne priznať. Koľko máš rokov?

1 Like

To je nezmysel. Pozri si ako nakladal Alonso, Schumi a Max teamovym kolegom - v case ked boli alebo je na spici. Lewis objektívne nemal na konci sezony viac bodov nad 4 - Alonso, Button, Rosberg a tento rok Russell, si dovolim napisat. Toto sa tym 3 nestalo a porovnanie s teamovym kolegom je jedine a akoze relevantne. Z toho vyplyva - logicky - ze Lewis nie je v ich skupine ani leveli. Ale nikde som nenapisal ze nie je dobry.

Takže potom, čo som ťa upozornil na to, že si svojími tvrdeniami odporuješ, tak sa snažíš odviesť pozornosť inam. Tak dobre.

Rosberg riadne naložil Schumimu, takže toho si z top pilotov môžeš tiež dať preč. Hm.
Pokiaľ je Alonso o triedu lepší ako Hamilton, tak ho mal aspoň poraziť, keď boli v jednom tíme ale ani to sa mu nepodarilo. Hm.
A ďalšia vec je nakladať tímovým kolegom, ktorí na viac ako dvojku nemajú a v zmluve majú, že sú len nosičmi vody ako to bolo vo zvyku u Schumiho a Alonsových kolegov.
Druhá vec je súperiť s majstrami sveta v rovnakom tíme. Hamilton v jednom tíme porazil Alonsa, Rosberga, Buttona. Takže tak. A to že ho Button alebo Rosberg tiež dokázali poraziť znamená len to, že ani Hamilton nie je neporaziteľný, čo žiadny normálny človek nikdy netvrdil.

2 Likes

Na prvý pohľad áno, ale keď sa začne tým človek trocha viac zaoberať a hlavne dával pozor počas sezón 2010 až 2012, tak sa dá zistiť celkom zaujímavý fakt a to, že Schumi pomaly naberal tempo a začal si zvykať. Na to, že mal cez 40r. to bolo celkom úctyhodné. :slight_smile:
Ktovie, čo by sa dialo v 2013, pretože, aj keď porobil rôzne chyby v 2012, bola to jeho celkom “silná” sezóna a nebol až taký zlý, ako sa môže na prvý pohľad zdať. :slight_smile:

Strácaš čas, pretože on sa v tých svojich drístoch úplne stráca a potom nevie, čo kedy napísal. Snaha je kopnúť si do Hamiltona, aby ho aspoň niečo v živote potešilo. Takéto bezvýznamné prdy do vetra však nič nezmenia na fakte, že Ham je legenda F1 rovnako ako Schumi.

2 Likes

Kľud. Aj keď som Schumimu nikdy nefandil, tak napriek jeho nevydarenému comebacku ho považujem za jedného z najlepších pilotov všetkých čias. Holt už bol starý a pomaly ale isto už začína byť starý aj Hamilton. Ja to nemám problém priznať na rozdiel od niektorých.

1 Like

Chroustal, Chroustal ci ako ta to volaju doma, uz som si myslel, ze dnes nedas nic a pozrime sa, ty si naj odbornik na F1 :-). Len tak dalej :slight_smile:

2 Likes

Neměl dneska Mercedes filmovací den na Paul-Ricard? Nějaký infošky pikošky?

Vraj tam kavovar dobre nefungoval😃

1 Like