Wolff o spojení Ecclestona, Briatoreho a Hornera: Ako návrat mafie | Magazín F1 - F1online.sk

Kým budúcnosť Christiana Hornera nebude jasná, špekulácie zrejme neutíchnu. Niektoré stále spájajú bývalého šéfa Red Bullu s Alpinom, v ktorom by údajne mohol získať vlastnícky podiel s pomocou Bernieho Ecclestona a Flavia Briatoreho. Toto Wolff pri pohľade na túto trojicu vyhlásil, že mu to pripomína obnovu mafiánskeho gangu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211503/wolff-o-spojeni-ecclestona-briatoreho-a-hornera-ako-navrat-mafie

Ale vime ze v F1 plati temer vzdy opaky takze Horner pro Alpine ve hre urcite je.

Paradicka, tak nech idu do toho. Renault / Alpine posobi uz 10 rokov ako sliepka bez hlavy.
Ecclestone / Briatore / Horner, to je ako z rozpravky, este nejaky Sonny Hayes im chyba.
O jednom by som vedel…

Tak Max byl spojovaný s Alpinou, ale, že bys z něho dělal Sonnyho …

1 Like

Kto je ten jeden?

Lebo Vettel aj Rosberg sú dosť mladí na Hayesa, tak rozmýšľam či myslíš niekoho ako Villeneuva alebo Hakkinena? :sweat_smile:

myslel som na toho, ktory musi synovi fukat praskovy cukor do zadku.

1 Like

Tak to máte s otcem zvláštní tradici

1 Like

ty sa zases chcel s niekym bavit, ale chybaju ti zaklady nejakeho humoru a vtipu. to je velmi smutna kombinacia.

2 Likes

No podle mě je smutný, že ti otec foukal cukr do zadku, očividně to na tobě zanechalo následky

2 Likes

dobre si precitaj toto kratke vlakno. kto co prispel.
ty si prvy prisiel s osobnym utokom ako blbecek na pieskovisku.

mne to teda nejak velmi nevadi, kludne si napis co mas na srdci, nie je to moje forum.

2 Likes

Ten už má svoje časy slávy za sebou. Stále má svoje kvality, ale potrebuje vedľa seba presne takého syna ako si opísal, lebo pár rokov dozadu mu bol vyrovnaným súperom aj priemerný Ocon.

Neviem ako kvalitného kolegu mal Sonny, film som zatiaľ nevidel.

X

Tak nevím, ale spíš to vypadá, že nevíš co píšeš a pak seš nasranej na to, že někdo používá to, co si zase vyplodil za sra-čku

1 Like

to je triezve zhodnotenie pomerov v AM, s ktorym nemusis suhlasit. ak to vztahujes nejakym sposobom na seba nie je moj problem ani nikoho ineho na fore.

1 Like

Ne, to je tvůj názor na poměry v AM, ne střízlivý pohled. Zase se nestav do role toho, co má furt pravdu. Ale já reagoval na tvůj příspěvek, tak, aby sis uvědomil, že co tu opakovaně píšeš (že Sonny je Alonso, jak už na to nemá atd.) Tak je směšný. Hlavně, že ses tu hrozně rozčiloval, když jsem tu postoval zprávy ohledně Red Bullu, že jsem hater. Ty tu doslova opakuješ ty stejný nesmysly, který a) nejsou vtipný b) nejsou pravdivý. Zkus si najít něco novýho, než tu 3 měsíce psát Sonny Hayes.

1 Like

vsetko co tu prezentujem je samozrejme moj nazor. nema nikto povinnost s nim suhlasit a nemusi sa ani nikomu pacit. ty si prisiel s prizemnym osobnym utokom len preto, ze sa ti nepaci moj nazor.

No jo, tak napiš, že jsi haterko Alonsa a neschovávej to za názor, když si mě označoval za hatera RBR, když jsem postoval zprávy o RBR😀

1 Like

:slight_smile:

prvy stupen zakladnej skoly…

fandim RB a Alonsa by som tam kludne ako pilota zobral.

obrazek
nevím, možná je to už druhej stupeň základní školy

1 Like

ach jaj, opat vytrhavanie z kontextu.
BTW ja som ta tu za hatera RB nikdy neoznacil. neviem odkial to mas.

1 Like

Tak od toho druhýho, co chodí k tobě na účet

1 Like