Wolff o spojení Ecclestona, Briatoreho a Hornera: Ako návrat mafie | Magazín F1 - F1online.sk

opat som ta prichytil pri klamstve. najlepsie je si nevymyslat a neklamat.

2 Likes

obrazek

1 Like

ja tam vidim “Hogarovi”. MInule si sa tu dusoval, ze Hogar nie je tvoj ucet.

navyse v tom 4 roky starom prispevku sa teba, resp Hogara zastavam - pisem tzv “haterom”… Za hatera ta oznacil niekto iny.

3 Likes
1 Like

Ked Wolf hovori o mafii, je to prinajmensom usmevne.
No Michael, this is not right !!!

2 Likes

On sa našiel v tom synovi, keďže jemu tatko platil súkromné školy (na štátnych by nemal šancu), výlety a bohvie čo všetko ešte.

Komplex menejcennosti sa v ňom ozval, vyvrela mu voda v chladiči a zaútočil na teba. Nemôže za to, je už proste taký.

Ouč. :sweat_smile:

:clown_face:

2 Likes

Tak toto bolo krasne :rofl: tusim mu aj dosli slova

1 Like

Sa bude tváriť, že to sa nestalo, toto vlákno bude ignorovať a vylezie v inom. :joy:

Ne, Hogar není můj účet no, jen je problém twn, že ty si můj nick převracel několikrát. Od multi účtů tu máš Jose

1 Like

Pripadne zacne prekrucat alebo zmeni temu :rofl:

Uz mu to moc nejde

1 Like

Je to tu. Nakoniec je to helmutkova chyba, že “prevracel” nick niekoľkokrát.

Hele nechcete si s raptorem najít ženskou? Takhle bejt závislý na někom, koho ani neznáte …

1 Like

Fakt je, že helmutko je s tím Sony Hayesem už poněkud trapný…

1 Like

Píše to 3 měsíce vkuse, ale bude se tvářit, že je strašně funny🙄

1 Like

Hell ti olajkuje aj toto. Este ze nie som tvoj kamarat, mal by si v tom trochu bordel.

Jedna mi stačí, ale už by bolo na čase aj u teba. 31 rokov a nahú ženskú si videl maximálne na internete, pekný autizmus.

Tomu nějak nerozumím, kdybys byl muj kamarat tak by bylo co jako? :thinking: :smiley:

1 Like

však ty jsi náš kamarád celou dobu, tak tu nedělej zase cavyky

1 Like

Mám za to, že fans Maxe a RBR to nějak poslední dobou přeskakuje v hlavě …

1 Like