Wolff o Antonellim: Boli sme odmenení za našu odvahu | Magazín F1 - F1online.sk

Andrea Kimi Antonelli pokračuje v strmom napredovaní a doručovaní lichotivých výsledkov. Dôvera v talianskeho mladíka i nemalé investície do jeho prípravy sa Mercedesu, a jeho šéfovi Totovi Wolffovi, začínajú vyplácať. Niet divu, že Rakúšan po veľkom úspechu mladého Kimiho v piatkovej kvalifikácii žiaril spokojnosťou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/197500/wolff-o-antonellim-boli-sme-odmeneni-za-nasu-odvahu

Zase sme tam videli velke emocie a radost v ociach Wolfa, nie ako ked vyhra ci boduje Russell. Pripomenulo mi to trosku casy ked bol uspesny Hamilton. Podla toho vidno, ze prvy na odstrel bude vzdy Russell, aj napriek bodovej prevahe :slight_smile: Cas spojenia Ver/Mer sa uz blizi…

Russell je od začiatku v Mercedese považovaný za nosiča vody a titul v Mercedese nikdy nezíska. Keď mu to nedôjde, tak si zabije kariéru.

1 Like

Kimi sympaťák zachvíľu zadupe aj hada (Russella). Ako určite ho čaká ešte veľa chýb a ponaučení ale budúci majster sveta. Len byť Wolffom veľmi si premyslím či by bol Max vhodný kolega preňho.

Preco nemal odvahu podpisat Rusella v 2020 napr.?
George musi byt neskonale nastvany myslim.
Wolf ho nechal 3 roky v Williamse, s Russellom nic tak nerobil.

2 Likes

ak bude mlady jazdit dobre tak urcite to znizuje sance pre verstappena
zatial to vypada tak, ze mercedes nema dovod ist do zmeny jazdeckej zostavy a predstava mat titul s vlastnym odchovancom je lakavejsia ako s maxom

1 Like

Wolf ho nechal ve Williamsu, protože hlavní “hvězda” Merglu velký pan bojovník Sir, měl z něj strach, a tak loboval za slaboučkýho Bottasku. Ostatně hned první rok v Merglu ukázal, že Sirův strach byl oprávněný

1 Like

lebo nemusel, neusla mu v tom roku hviezda timu a brali tituly rad za radom, vtedy do takychto zmien nikto nechce ist a aj teraz to bolo viac zhodou nahod, ze ho podpisal priamo do mercedesu a neumiestnil ho napr. vo williamse
nieje ziadne tajomstvo, ze preferovana volba nebol mlady, ale maxo

1 Like

Inak za omno dôlezitejsie povazujem 4 miesto Maxa.
To zn.ze Red Bull ma skvele auto aj nadalej a 5 Maxov titul je uplne realny.

Ved tak vyhral 4ty titul :joy: Janko

1 Like

S nejrychlejším monopostem a ředitelem závodů

Si sa zabudol prehodiť tupec :joy::joy::joy: jasne… minulu sezonu mal najrychlejsi monopost aj s riaditelom zavodu :joy::joy:

3 Likes

Já tu mám jeden účet celou dobu. Ale nevím, proč bych nemohl reagovat na tebe a tvé nesmysly. Ok, takže loni Max vyhrál 4 tituly ty tupec, opravdu vesnickej buran, co dělá pošťáka, takovou debilitu nevymyslíš

4ty titul a 4 tituly je rozdiel ale to taky menstruant ako ty nemoze chápať :joy: pane bože

2 Likes

Niekto si vie omotať okolo prsta svoj tím a niekto aj riaditeľa závodu. Musíš umět Honzíku. :grin:

1 Like

Schopnost poskládat srozumitelnou větu na obou účtech úplně stejně ubohá, jaká náhoda :grin:

2 Likes

Co mám chápat? Že nejsi schopný dělat jinou práci, než pošťáka, u toho šňupeš kokain a chodíš urážet na forum o F1?

Na obou účtech? Tak prvně píšeš, že tu mám jeden účet, pak si napsal o 3, teď o 2. To je celkem těžká schíza

1 Like

Hahahaha postaka uz nerobim 15 rokov. Ale to ty si mal vtedy prve pupaky na ksichte moj :joy: hlupy si ako vody v koši :joy:

Jo vlastně, na pošťáka musíš mít čistej trestní výpis, což ty za ten koks nemáš.