Neviem o akom kokse pises a cisty register trestov mam a dalsia vec ze na to nepotrebujes cisty register. To len do statnej správy. Hlupák si vidis? Zase raz si to potvrdil
Netrep blbosti. Botas mal s mercedesom zmluvu a teamu sa darilo . Potrebovali rychlu poslusnu dvojku a tou Botas bol. preco by sa mal Hamilton obavat GR ? GR nie je rychlejsi . Hamiltonovym najvetsim konkurentom neni ziadny pilot ale auto . 2022 Mercedes na tom nebol dobre co sa tyka vykonnosti auta a to sa najviats prejavilo aj na vykonnosti LH lebo bol nauceny na boj o popredne miesta a zrazu dostal auto ktore bolo az 3 najrychlejsie. To sposobilo ze bol viac frustrovany a menej sa sustredil na jazdy. Preto ho aj porazil GR lebo pre neho to bolo super auto oproti najslabsiemu Williamsu a on si jazdu v mercedese na rozdiel od Hamiltona uzival. Lenze prisiel rok 2023 a Mercedesu sa podarilo postavit auto ktore mohlo konkurovat ostatnym autam okrem RB a vtedy aj Hamilton ozil a jazdil daleko lepsie ako GR. 2024 bol prelomovi rok kde hned na zaciatku oznamil ze prestupuje do Ferrari a tam sa celkom vytratila pohoda v teame aj s prispenim slabsieho auta a tam uz aj mercedes isiel na GR a LH sa tomu ani nebranil. GR je kvalitny jazdec aj ked neni najrychlejsi. Je konzistentny ale jazdci ako Max , Charles Leclerc , Piastri a aj Antoneli a aj Hamilton ak im vsetko do seba zapadne tak su rychlostne o nieco lepsi.
Koho mi to pripomína?
Minule si tu písal, že ja mám 5 účtov, potom 6 a potom “mnoho”.
Je trošku rozdiel skúsený pilot a Rookie ? Či ?
Toto vlákno je zase raz výkvet…fakt už škoda reagovať na tieto veci.
Zase sa podaktorí prišli opustiť a analyzovať aj čo sa nedá.
Výnimočne súhlasím s Henry a Mp1.
Ale tak niektorí nevidia, že v F1 vždy boli potrebné aj správne okolnosti.
Namiesto skvelého výkonu Kimiho tu prídeme nakladať GR sto krát otrepané frázy o ničom …väčšinou bez pohľadu na kontext.
Keby sme raz debatovali k veci ? A síce,že Kimi ukazuje skvelú hlavu, rýchlosť a veľký talent. A má naskocene na super kariéru.
Čo ale neznamená,že ju nemôže mať aj Russell. Tieto fatalisticke reči sú ozaj na zamyslenie, už aj pod článkom čo mal byť pozitívny.
Sama vies, ze to co som napisal je pravda. Wolfa sa skoro nikdy neradoval ked Russell vyhral, aj tie vysielacky s gratulaciami boli vzdy suche… Naopak ked vyhral Ham bolo tam vidno oslavy, ako by vyhrali titul… Buducnost ukaze. Ale ak by som mal tim, Russella by som tam nebral. Darmo ze porazil na body Hamiltona…
Vidíš a Wolff áno.
A rozhoduje on.
A tento rok sa tešil dosť aj z pódii čo zase selektujes. Predtým tam bola priveľká úcta z LH.
U Kimiho to je aj eufória z osobného “víťazstva” nad prvou vlastovkou, že mal pravdu a prva šanca umlčať kritikov a ukázať že robíme to správne.
Plus to bol prvý úspech pre mladého chlapca.
Ja fandím GR ale včera som sa tak tešila,že mi bolo nejak v prvom momente až jedno všetko…a ani som nevedela kde GR skončil…lebo ma potešilo,že Kimi to konečne ukázal čo ja viem dlho.
A to mňa teší,že mám pozitívne emócie z AKA aj z GR lebo si to obaja zaslúžia byť kde sú.
Je to iná situácia a aj iný ľudia. Aj emócie GR sú úplne iné ako Kimiho.
A aj komunikácia s každým pilotom je prirodzené iná
Kikds, tysi fajn, ale niekedy mas tie klapky na ociach prizvarane… Pripominas mi Bretnixa v casoch, ked Vettel zahadzoval vlastnymi chybami body a on tu kidal na tim a nejake mocense boje v time
Proste Wolfovi Russell az tak nesedi, urcite presedel vo williamse tolko rokov len z ucty k Hamiltonovi