Wolff nevidí žiadne negatíva. Rozdiel 60 km/h pri predbiehaní považuje za „vzrušujúci“ | Magazín F1 - F1online.sk

To je v pohodě Ferdo, když tomu nerozumíš a neumíš si přečíst vše :slightly_smiling_face:

1 lajk

počkať, chápem to správne že mercedes obišiel pravidla pri motore a spravil niečo nelegalne a ked ostatne teamy sa sťažuju a FIA rozmýšla že zakáže niečo čo je nelegalne tak Mercedes chce ist k sudu ? akože chcu isť k sudu za to že spravili niečo nelegalne a prišli im na to ? :smiley:

2 lajkov

Žádné soudy nebudou. To jen média popouštějí uzdu své fantazii.

Čím Ferdo? Informováním toho že CEO Mercedesu vyhrožuje soudem? :smile:

1 lajk

Ať si vyhrožuje, když se chce zesměšnit a přidat se k AMuSu.
Právě AMuS je ten který veřejně lže a oblbuje lidi.

Tak dej AMuS k soudu, nemyslím si že lžou.

1 lajk

Jo ten AMuS co psal o problémech v RBR co měl vyústit v odchodu lidí od tam, nevíš jak to dopadlo?

1 lajk

Nevím jestli jsi ještě v obraze, soudem vyhrožuje Mercedes.

1 lajk

V tom případě patříš k těm moulům, které chtěl AMuS nachytat. Vše co AMuS napsal by mělo přesně opačný účinek, ale to jsem tu rozebíral i s důkazy asi 2x.

Tak proto Mercedes kňučí :open_mouth:

FIA se včera údajně dohodla na změně pravidel pro měření motorů pro rok 2026.

Měření bude i nadále prováděno ve statickém stavu, ale ZA TEPLA.

Změna bude schválena v budoucím hlasování 4 z 5 hlasů a bude platit JIŽ V AUSTRÁLII.

Fluvio Solms prostřednictvím Autosprint Italia

1 lajk

@HellHogr pohodka. Vyhrali sme. FIA mení postupy merania a bude sa merať za tepla. Stačí iba aby to aj RB podpísal

1 lajk

FIA a F1 to odobrila. Podpisujú sa iba motorári hlavný. Audi, Ferrari a Honda je istota. RB zmenil názor a asi tiež podpíše. MERC pôjde ptm asi na súd.

3 lajkov

Mne bolo celý čas jasné, že keď to Toto stále tak rieši, že tam sa niečo deje a nebude také ľahké.

2 lajkov

Před soud asi těžko. V takovém případě by se nemohl účastnit žádných závodů až do rozhodnutí soudu. Protest na FIA by ale podat mohl.
Přesto si myslím, že je změna pravidel v krátké době nemyslitelná.

Ale není to zmena pravidiel, toto je iba zmena metódy merania ako 2019. Uzavrú tajnú dohodu aby mohli odjazdiť sezónu a bude.

1 lajk

Tak RBPT změnil postoj po testech v Barceloně

2 lajkov

Ani tomu nevěřím. Už jsem tady rozebíral, že změna teploty při měření by nastolila ještě větší problémy a stejně by nebyla přesná.

Logický krok, hezky na poslední chvíli :smile:

2 lajkov

Jj, nevěříš inženýrům, AMuSu, ale svým hospodským kecům věříš🤣

2 lajkov

Ty tu od samého počátku nevěříš ničemu aby se zabránilo podvádění. Jak jsem říkal, nějakej vedlejší efekt tepelné roztažnosti by nikdo neřešil, ale úmyslně na tom stavět aby jsi ochcal měření, tfuj tajbl.

2 lajkov