To je v pohodě Ferdo, když tomu nerozumíš a neumíš si přečíst vše 
počkať, chápem to správne že mercedes obišiel pravidla pri motore a spravil niečo nelegalne a ked ostatne teamy sa sťažuju a FIA rozmýšla že zakáže niečo čo je nelegalne tak Mercedes chce ist k sudu ? akože chcu isť k sudu za to že spravili niečo nelegalne a prišli im na to ? 
Žádné soudy nebudou. To jen média popouštějí uzdu své fantazii.
Čím Ferdo? Informováním toho že CEO Mercedesu vyhrožuje soudem? 
Ať si vyhrožuje, když se chce zesměšnit a přidat se k AMuSu.
Právě AMuS je ten který veřejně lže a oblbuje lidi.
Tak dej AMuS k soudu, nemyslím si že lžou.
Jo ten AMuS co psal o problémech v RBR co měl vyústit v odchodu lidí od tam, nevíš jak to dopadlo?
Nevím jestli jsi ještě v obraze, soudem vyhrožuje Mercedes.
V tom případě patříš k těm moulům, které chtěl AMuS nachytat. Vše co AMuS napsal by mělo přesně opačný účinek, ale to jsem tu rozebíral i s důkazy asi 2x.
Tak proto Mercedes kňučí ![]()
FIA se včera údajně dohodla na změně pravidel pro měření motorů pro rok 2026.
Měření bude i nadále prováděno ve statickém stavu, ale ZA TEPLA.
Změna bude schválena v budoucím hlasování 4 z 5 hlasů a bude platit JIŽ V AUSTRÁLII.
Fluvio Solms prostřednictvím Autosprint Italia
@HellHogr pohodka. Vyhrali sme. FIA mení postupy merania a bude sa merať za tepla. Stačí iba aby to aj RB podpísal
FIA a F1 to odobrila. Podpisujú sa iba motorári hlavný. Audi, Ferrari a Honda je istota. RB zmenil názor a asi tiež podpíše. MERC pôjde ptm asi na súd.
Mne bolo celý čas jasné, že keď to Toto stále tak rieši, že tam sa niečo deje a nebude také ľahké.
Před soud asi těžko. V takovém případě by se nemohl účastnit žádných závodů až do rozhodnutí soudu. Protest na FIA by ale podat mohl.
Přesto si myslím, že je změna pravidel v krátké době nemyslitelná.
Ale není to zmena pravidiel, toto je iba zmena metódy merania ako 2019. Uzavrú tajnú dohodu aby mohli odjazdiť sezónu a bude.
Tak RBPT změnil postoj po testech v Barceloně
Ani tomu nevěřím. Už jsem tady rozebíral, že změna teploty při měření by nastolila ještě větší problémy a stejně by nebyla přesná.
Logický krok, hezky na poslední chvíli 
Jj, nevěříš inženýrům, AMuSu, ale svým hospodským kecům věříš🤣
Ty tu od samého počátku nevěříš ničemu aby se zabránilo podvádění. Jak jsem říkal, nějakej vedlejší efekt tepelné roztažnosti by nikdo neřešil, ale úmyslně na tom stavět aby jsi ochcal měření, tfuj tajbl.