Wolff nevidí žiadne negatíva. Rozdiel 60 km/h pri predbiehaní považuje za „vzrušujúci“ | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 a jej fanúšikovia sa v súčasnosti nachádzajú v medziobdobí, keď sme sa už niečo dozvedeli, ale naše znalosti nie sú ani zďaleka také, aké budú v polovici sezóny. Nadšenie sa mieša s pesimizmom. Esteban Ocon a Lando Norris prišli s prvými zlými správami pre fanúšikov, zatiaľ čo taký Toto Wolff hovorí ako nadšený marketér Formuly 1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/225933/wolff-nevidi-ziadne-negativa-rozdiel-60-km-h-pri-predbiehani-povazuje-za-vzrusujuci

Schválně.
Jak dlouho bude trvat než @HellHogr vystartuje, že rozdíl Mercedesu 60 km/h dělá kompresní poměr 18:1? :slightly_smiling_face:

Tak už víme co Wolff slíbil Salámovi když ten přikryje jeho podvod :clap:

1 Like

Unikla fotografie přímo z F1.

A kdo skončil druhý? :slightly_smiling_face:

Fernando Alonso.

Puffe, není mu ani podobnej :man_facepalming:

1 Like

Jsi mě tak rozesmál, že jsi mi vyrazil spaní. :grin:

LOL

1 Like

Tak to je hotovo, parádně strávený čas, Puffe :smile:

1 Like

Pořád ale nikdo přesně neví v čem ten “podvod” , fíčura spočivá.

Alespoň na oslovení té věci se již shodneme :+1:

1 Like

Však to tu Puff postoval.

1 Like

AMuS je bulvár, historie se opakuje :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

CEO Mercedesu povedal, že pokiaľ FIA zmení meranie kompresného motoru, tak pôjdu k súdu. To mi znie ako panikárenie zo strany MERKU

2 Likes

Po vyhazovu Hornera a Helmuta byli vyhození další čtyři vedoucí pracovníci.
Mimochodem je o dění v RB nějaké ticho. To nikdy nebývalo.
Snad se nestydí už dopředu.

Neposlouchej je. Jenom závidí. Klid a sílu. :muscle:

Ticho před bouří nebo klid před smrtí?

Vychloubačné žvásty je přešly nějak moc brzy.

Tak fičura na tom může být závislá. Ale furt jen spekulace , Mercedes nepustí ven co má v motoru. A že by veřejně takhle vyhrožoval , to se mne nezdá.