Wolff nevidí žiadne negatíva. Rozdiel 60 km/h pri predbiehaní považuje za „vzrušujúci“ | Magazín F1 - F1online.sk

Jo, Honza se tady půl roku vychloubal, jak bude Aston a Honda nejlepší, a 2 měsíce tu jen nadává a napadá Mercedes.

Však AM má nejlepší šasi a aero, ale logicky, když Mercedes na motoru podvádí a dostává 0.3s k dobru jen skrz podvod

No Honza má stejný odhad na budoucnost jako sám balšoj Alonso. :laughing:

Ať je to jak chce, což pořád nevíme, pokud něco vyvíjeli s průběžnými konzultacemi s FIA a teď by jim to chtěli zásadně změnit/zakázat, tak by to pro Mercedes musela být obrovská škoda sportovní i finanční. To by se musel bránit každý a není to žádný div a už vůbec ne důkaz viny. Naopak, není žádný důvod si to nechat jen tak líbit.

Tak Adrian mohl jit do Mclarenu, s Brownem se znají hodně dobře, maji vedle sebe chalupy …ale asi by to nebyl dobrý nápad se shodli. Mclaren už byl nahoře a spiše by to uškodilo těm co to zvedli i bez AN. Ale hodil by se, né že ne. Ale myslim že bude stejně brzo končit , módu že už je starej no. Udělá titul v AM a skončí…ač má tam tuším i podíl. Drahý konstruktér, ale umí.

Tak já jsem ti tu dával info o odchodu lidí z RBR už na konci 23. Ty si tu dokázal max vyplodit to, že Fiala údajně vládl během covidu, když jeho vláda převzala moc na podzim 21

Vážně si myslíš, že Mercedes s FIA konzultoval to, že budou obcházet pravidla? :grinning:

1 Like

Spíš, co je na tom, že Kallenus hrozí soudy. Však to je hlavní majitel týmu.
Wolff část prodal a Ineos snad už ani nemá nálepku na autě. Tam čekám nějaké převzetí.

Celou dobu byl Mercedes se svým řešením otevřený a FIA tomu dávala zelenou.
Takže ano.

Jo? A na tom jsi byl kde? Stejně tam, kde sis vymyslel tu baterii Hondy?:grinning:

1 Like

No však, jsou to jeho peníze, právo na to má a dobrý důvod by měl taky. Divné by spíš bylo, kdyby o tom neuvažoval.

Těžko říct, třeba to, že svýmy slovy vlastně potvrdil to, že změna měření by odhalila ten podvod a logicky tak Mercedes nic takového nekonzultoval?

1 Like

Vůbec neni jisté, že to co se píše je realita , jsou to jen dohady, spekulace, provokace. …novináři, klasika.

Jedina realita je , že motor Mercedesu je dle FIA v pořádku.

Soupeři mohou protestovat, pokud vědí proti čemu.

1 Like

Já jsem přesvědčený, že se Adrian rozhodl správně.
Aston je nová továrna, která se teprve formuje.
Právě v tomhle prostředí bude mít Adrian největší svobodu a variabilitu ve vlastním rozhodování. V jiných týmech pro mnohé zaměstnance sokem.

Už se to ví, protesty budou, klid a nebul tolik :smile:

To si mohl taky někdo vymyslet, ty soudy …a nezapomeň, dáš FIA k soudu a nemůžeš zavodit.

Tam to taky vyházel v tom AM.:grin:

S jistotou teď nevíme vůbec nic. Na druhou stranu je otázka, komu by teď víc vadilo, kdyby byl Mercedes i se všemi svými motory “mimo hru” - to bych se vůbec neodvážila hádat.

To co včera vypustil AMUS bylo na trestní oznámení za veřejný výsměch všech fanoušků F1.

Asi ano…ale jak řekl Brown, udělat titul bez AN je úplně jinej level. A má pravdu.