Wolff nevidí žiadne negatíva. Rozdiel 60 km/h pri predbiehaní považuje za „vzrušujúci“ | Magazín F1 - F1online.sk

Však on je sám podvodník. Ještě aby mu tohle nevonělo. Ale tak řiká tomu chytrost…ok no. :smiley:

2 lajkov

Tak ako mi boli Brawnáci sypmaticky, Mercedes presne naopak.
Nabubrela snobska stajna, ktora zeextremizovala rozpocet, politicky prevalcovali vsetko co potrebovali.
Boli to oni, ktori neprotestovali proti zvacseniu aut, boli to oni, ktori extremne natahovali dlzku auta (2017,2018) a dnes Wolf vyhlasuje, ze mensie auta su lepsie …

1 lajk

No nevím, není to důkaz jako z čarodějnických procesů?

2 lajkov

Nevím, když Rajch vyřvává, že dá všechny k soudu, tak se vlastně jen oprávněně brání?

2 lajkov

Tak @Ferda to olajkuke a pak tu jde psát, že Mercedes nepodvádí, s Puffem už se sami ztratili ve vlastních výmyslech :smile:

2 lajkov

Zase pouze plané tlachy.
Copak Tě ve škole nic nenaučili? Určitě to byla ideální průprava na policajta.

Sud by rozhodol. Ale preco by FIA nemohla menit kontrolne metody svojich vlastnych pravidiel, aby ich dodrziavanie bolo prisnejsie kontrolovane?

Metodiku měření snad může, pokud je způsob přímo v pravidlech tak to asi bude složitější. Pokud má někdo pocit, že postupoval v dobré víře a byl účelově poškozen, může se bránit, třeba i u soudu. Nedokazuje to nic.

U tebe už nic jiného ani nečekám :slightly_smiling_face:

Ono jak jsem psal, jestli je to tak jak píše AMuS, což mi padá brada že by při tomto FIA stála u Mercedesu, tak

… tím měření nijak neměníš, jen upřesňuješ mantinely kde už jsi za hranou a podvádíš.

2 lajkov

Tak když CEO Mercedesu chce dávat FIA k soudu, pokud upřesní metodiku měření, tak je jasný co se tam děje a proč Toto chodil s big binem na kávičky

2 lajkov

Vytahujou své největší kalibry, vyhrožujou, u mě to u Mercedesu značí hodně, protože oni veřejně s těmito věcmi chtěj být spojovány v minimální výši.

2 lajkov

To byl jenom ten postup v dobré víře u kafíčka. :sweat_smile:

2 lajkov

Ty nevíš, že když budeš vyhrožovat soudem, tak se bráníš po právu a vždy si konal v dobré víře?:smile:

2 lajkov

Já hlavně nevěděl, že umyslné obcházení pravidel je dobrá víra. :sweat_smile:

2 lajkov

Však v dobré víře to obcházíš ne?:grinning:

2 lajkov

Masi taky zahodil pravidla AD21 v dobré víře. :sweat_smile:

2 lajkov

Jo a to odvolání byl stejný proces jako pálení čarodějnic ve středověku :smile:

2 lajkov

Vážně se tady člověk pobaví. :sweat_smile:

2 lajkov

Já se tady ke kompresním poměrům technicky vyjádřil snad 100x, ale Ty pouze vykřikuješ do tmy, že Mercedes podvádí. Dál ses se svými myšlenkovými pochody nedostal.