Naozaj sa mi páčilo, keď do auta vložili túto hotovú metlu, aby predviedli, že iba takto sa to dá upraviť. Zaujímalo by ma, ako dlho im trvalo, kým ju vyrobili a strčili dnu.”
Tak to jsme radi ze se ti to libilo, Toto. 

“A nevedel som, že vo Formule 1 používame takéto zariadenia.
No tak to chce nekdy zajit do garaze. 
Nestačí povedať, to je koniec a sľúbiť, že to už opäť neurobia. Prečo by niečo také navrhovali a spravili si na tom dve značky pre dve pozície?
Ale jo staci.
. A proc to navrhovali? No aby mohli menit svetlou vysku. To vy nedelate? A ja mel za to ze jo. Proto jste dostali DSQ minuly rok.
A proc tam maji dve znacky? No protoze jim dve staci. Kdyby jim nestacili, meli by tri. 
Až teraz však môžu mať tímy pokoj v duši, keď FIA na začiatku každej fázy parc fermé nastavovací panel Red Bullu zapečatí proti manipulácii.
Ale uz je vsechno v poradku, takze klid Toto a bez vysvetlit sve megastar, ze by bylo vhodne postoupit z Q1 a kdyz se to nepovede, tak demonstrovat nedostatky auta tim, ze to zaparkuju ve sterku se neslusi.
Holt uz mel asi tech tvejch reci " prosim te Lewisi, jen jed" dost. A tak si sir rekl, ze za ty prachy mu to nestoji. Originalni reseni uznavam. Provedeni i predvedeny herecky vykon po skonceni velke ceny ocenuji vysoko. 

Jak tak koukam Toto, mas houby co na praci. Auto jede jako z praku, nejsilnejsi dvojice v padocku slape jak svejcarsky hodinky a team maka jako cinani pri sklizni ryze.