Hele Puffe prostě ne, příště to sem nedám, stejně o to nestojej a já nestojím o ty jejich kecy. To už je lepší sem dávat jen ty slogany, tam alespoň budu na stejnou vlnu žvanění připraven Jak říkám, tohle mi přišlo serioznější rozsahem i kvalitou zdroje.
Jinak, dobrý příklad, proč nepřeceňovat spekulace nejrůznějšího typu a nepodléhat emocím a přáním - otcům myšlenek, nabízí situace okolo Red Bullu a loňského Singapuru, kdy se podobně množily spekulace o tom, jak FIA svým předpisem klepla Red Bull přes prsty (a tím nepřímo prokázala, že Red Bull podváděl nebo dovedně obcházel pravidla). Co následovalo v zbylých sedmi závodech po Singapuru, viděl každý.
Ta to nejak zasiahlo
Zase to tahaš do osobní roviny?
Už mě to přešlo, stalo se.
Alespoň v médiích v daném tematu nehodí random vyhybku na vraždění v Gaze
Bretnix nás tu chce vyštípat z fóra, tak moc se snaží. Očekávám stejnou hysterii od těch, co tu bojovali za Tripera
No jo, vadí mu že od nás AMuS přebírá informace
Kluci jsou dneska nějak na prášky…
Vždyť tu píše infantilní reakce buď skrz nás, nebo se někdo opovážil napsat o možnosti Maxe přestoupit. Tomu se říká copying system
Z tohto mi je jedno 1 a 2 ale s 3 fotkou sa budem ťažko pasovať
Z toho co jsem pochytil, tato možnost skutečně hrozí. Před rokem bych si na to nevsadil ani pětník, teď k tomu dát kurz tak 5 tak je to příležitost
Však jsem se omluvil, tak nedělej zagorku
Nevím.
Hamilton odešel do Ferrari a 13 pilotům končí smlouva. Nevidím nic špatného na spekulacích o přestupech. Nebo vadí, že se spekulace týkají Verstappena?
Jako opravdu bez ironie na tom nevidím nic špatného.
Lepší než urážky o podvodech ne?
Proč by měly vadit spekulace o MV?
Ale ať se to prezentuje jako spekulace, ne jako analýza a prognóza už probíhajícího procesu. A už vůbec ne jako (tajná) radost z domnělého rozkladu Red Bullu, jehož součástí má být i Verstappenův údajný odchod (jakkoli nedává dobrý smysl).
Navíc zrovna Verstappen smlouvu má.
Dobře, tak zkusím klukům domluvit.
Když spekulujete o přestupech, tak před/za text, dejte na vědomí, že se jedná o spekulaci.
Někoho to může zmást, že se tak opravdu děje. Nedělejte zbytečně zlou krev.
Tak to se samozřejmě velice omlouvám, myslel jsem, že i ostatní fandové jsou v obrazu a sledují dění i mimo trať. Nenapadlo mne tedy, že by to někdo mohl brát, jako potvrzovací informaci. Omlouvám se