Wolff má sen: Verstappen musí prísť do Mercedesu | Magazín F1 - F1online.sk

Hele Puffe prostě ne, příště to sem nedám, stejně o to nestojej a já nestojím o ty jejich kecy. To už je lepší sem dávat jen ty slogany, tam alespoň budu na stejnou vlnu žvanění připraven :smile: Jak říkám, tohle mi přišlo serioznější rozsahem i kvalitou zdroje.

1 Like

Jinak, dobrý příklad, proč nepřeceňovat spekulace nejrůznějšího typu a nepodléhat emocím a přáním - otcům myšlenek, nabízí situace okolo Red Bullu a loňského Singapuru, kdy se podobně množily spekulace o tom, jak FIA svým předpisem klepla Red Bull přes prsty (a tím nepřímo prokázala, že Red Bull podváděl nebo dovedně obcházel pravidla). Co následovalo v zbylých sedmi závodech po Singapuru, viděl každý.

3 Likes

Ta to nejak zasiahlo

1 Like

Zase to tahaš do osobní roviny?

1 Like

Už mě to přešlo, stalo se.

1 Like

Alespoň v médiích v daném tematu nehodí random vyhybku na vraždění v Gaze :slightly_smiling_face:

1 Like

Bretnix nás tu chce vyštípat z fóra, tak moc se snaží. Očekávám stejnou hysterii od těch, co tu bojovali za Tripera

1 Like

No jo, vadí mu že od nás AMuS přebírá informace :grin:

1 Like

Kluci jsou dneska nějak na prášky…

2 Likes

Vždyť tu píše infantilní reakce buď skrz nás, nebo se někdo opovážil napsat o možnosti Maxe přestoupit. Tomu se říká copying system :grinning:

1 Like

Nediv se že je to pro některé noční můra :grin:

Z tohto mi je jedno 1 a 2 ale s 3 fotkou sa budem ťažko pasovať :joy::face_with_spiral_eyes:

Z toho co jsem pochytil, tato možnost skutečně hrozí. Před rokem bych si na to nevsadil ani pětník, teď k tomu dát kurz tak 5 tak je to příležitost :thinking:

2 Likes

@Situs co před rokem, ještě v testech bych na to nevsadil a vypadá to strašně divně

1 Like

Však jsem se omluvil, tak nedělej zagorku :stuck_out_tongue:

1 Like

Nevím.
Hamilton odešel do Ferrari a 13 pilotům končí smlouva. Nevidím nic špatného na spekulacích o přestupech. Nebo vadí, že se spekulace týkají Verstappena?

Jako opravdu bez ironie na tom nevidím nic špatného.

Lepší než urážky o podvodech ne?

2 Likes

Proč by měly vadit spekulace o MV?

Ale ať se to prezentuje jako spekulace, ne jako analýza a prognóza už probíhajícího procesu. A už vůbec ne jako (tajná) radost z domnělého rozkladu Red Bullu, jehož součástí má být i Verstappenův údajný odchod (jakkoli nedává dobrý smysl).

Navíc zrovna Verstappen smlouvu má.

4 Likes

Dobře, tak zkusím klukům domluvit.

1 Like

@HellHogr @Situs

Když spekulujete o přestupech, tak před/za text, dejte na vědomí, že se jedná o spekulaci.
Někoho to může zmást, že se tak opravdu děje. Nedělejte zbytečně zlou krev.

1 Like

Tak to se samozřejmě velice omlouvám, myslel jsem, že i ostatní fandové jsou v obrazu a sledují dění i mimo trať. Nenapadlo mne tedy, že by to někdo mohl brát, jako potvrzovací informaci. Omlouvám se