Oni neříkaj v tom článku jak to dopadne, ale co se zrovna děje a o čem to je
Mě to je jedno. Já vím, že Alonso do Meglu byl čistej nesmysl.
Takže předpokládáš, že kluci to ví, jo?
Mám za to, že na nutnost rozlišovat mezi spekulací a analýzou tady upozorňujeme my.
Měls vynadat druhé straně, ne nám.
Prostě to máš vzhůru nohama, Puffe.
Nějaký smajlík, nechce se mi ho hledat.
Jaké druhé straně?
Mám psát do Amusu, F1planet nebo formulauno?
Formule je sport založený na spekulacích, politických hrách a intrikách. O tom je 90% F1. Na tom je v podstatě ten sport založen.
Zrovna u tebe mě překvapuje, že ti to vadí, protože F1 sleduješ spousty let.
Kdybys byl nový fanda, tak bych to chápal, ze chceš fakta a sport.
Takže závodění na trati je z 90% spekulace…
Good to know. Fakt jsem netušil.
Ještě že Max je tak dobrý spekulant.
Tím pádem formule je vlastně poker s autama.
Už se nedivím, že jste tu v minulosti podezírali Red Bull z podvodů. Aby jednomu pilotovi pořád chodily ty nejlepší karty…
Jsem myslel, že se celou dobe bavíme o spekulacích v přestupech…
Píšeš “formule je sport založený na spekulacích”.
Přestupy přece nejsou vlastní sport.
Nebuď tak nervózní, blíží se Velikonoce, uvolni se
Je tu vůbec ještě někdo kdo si myslí že mezi Hornerem a Verstappenovcema se nic neděje a vše si vymýšlí média? Já osobně jsem nabyl dojmu že už je to jen o tom zda blafují s tím že půjdou jinam, nebo vskutku neblafují a jejich ochod kvůli tomu se může stát realitou. A jestli blafují tak napravit to co se tam děje nebude vůbec snadné a šrámy to zanechá tak či onak, ale pokud to ego trochu zkrotí stále si myslím že i tohle je možné, ale postupem času horší a horší.
No alonso do rb mi pride logicky krok od oboch ci rb ci alonsa, ale max do merglu? Aj navzdory vsetkemu co sa tam deje? To mi pride iba ako wolffova túžba
Wolff by bol mega hlupy ak by sa takto nevyjadroval
Vsak jasné, to je logicky krok z jeho strany
@Situs ja si osobne myslim ze ta RBR situacia je kvoli motorom od 2026, proste mozno nesu spokojni s vyvojom, aferka bola bud zasterka alebo konstrukt, mozno nahoda, skor vsak kombinacia vsetkeho
Rozhodne si nemyslim ze sa tam nic nedeje, ale ani si nemyslim, ze za tym vaetkym stoji Jos
Mozno tak pan doktor a verstappeni su jeho “podrztasky”
Zase je potřeba říct, že Mercedes motorové změny v F1 do teď zvládal
Myslim, že ve Ferrari si drbou na hlavě, jestli ten podpis s Hamem neuspechali, ať už kvůli Saiznovi nebo možnému přestupu Maxe
Víš co, zpočátku jsem si to nemyslel vůbec, jenže krůček po krůčku jak to šponujou, kam až to chtěj zahnat? Nemám pocit že by to mělo být najednou pro Verstappenovce lepší, takže co chtěj? Hlavu Hornera? No to se nepovedlo, takže o čem je to teď? Stále jen hra na pinďíky? Příliš vysoká hra když má Horner za sebou Thajce, nemůžu si pomoci. Pak samo, ostatní využívají nabízené šance Horner se dostane taky do bodu kdy jen přestane čekat co se uráčejí udělat. Když mu tam nasadí Alonsa, bude snad Max spokojenější? Jak říkám, pokud si nepodaj ruce a stále budou jen jednání a výhružky, jak to asi může tohle skončit?
Jestli je to jen kvůli motoru, tak se to stane a Max půjde Marko pomůže. A jsme zase tam … .
No, prý miliardář závodník si jen postavil další malé sídlo
Marko tvrdil pred casom ze su s motormi dobre na tom myslis ze zmena?