Wolff je spokojný: Som rád, že riaditeľ pretekov tentoraz nepodľahol tlaku | Magazín F1 - F1online.sk

Na teba zbytočne reagovať… všímam si tvoje príspevky… všade vidíš spiknutie proti mercedesu, aj nestranný názor je pre teba názor antimercedesáka… a stále riešiš hamiltonov ukradnutý titul… vidíš útoky na mercedes aj tam kde nie sú … btw… nepísal som o hamiltonových fanúšikoch ako takých… všetci niekomu fandíme… ale fanúšikov(skôr fanatikov) ako ty… ktorí sa správajú tak ako ty a nedá sa s nimi objektívne komunikovať… nemusíme fandiť rovnakým pilotom a tímom aby sme si mohli vymeniť názory… bohužiaľ ty k takýmto ľuďom nepatríš, takže prosím nereaguj na mňa ak chceš komunikovať stále s tým že HAM bol okradnutý o titul… ja si to myslím tiež ale nebudem to v septembri 2022 stále zakomplexovane riešiť

2 Likes

Urobil jednu chybu v tom, že nedovolil všetkým o kolo pomalším jazdcom vrátiť sa do kola lídra - povedal Horner.
Milý Orim, precoze si toto nenapisal ale zavesil si nazov clanku ako nejaky trapny bulvár ?

A prečo to milý Jožko nedovolil?

Nechce sa mi uz reagovat, vsetko dobre pre Teba.

No nemyslím si že tentokrát boli pod tlakom, riešili si to úplne na podhodičku, ležérně, akoby mali pred sebou ešte 50 kol :slight_smile:

Inak v tomto smere by bolo fain vidiet porovnanie poctu predbiehacich manevrov oboch pilotov.

A hlavne by sa malo zrusit to hlupe pravidlo o pustani monopostov o kolo pozadu. Ved tie pozicie sa tak usporiadali pocas pretekov prirodzene, preco by sa mali takto umelo zvyhodnovat? Rovnako, ako moznost opravit monopost pocas cervenych vlajok, co je tiez umely a neferovy zasah do vyvoja pretekov.

Bola tu otázka, čo ■■■■■ fanúšikov mercedesu. To síce neviem, no mňa nahnevalo, ako dokáže riaditeľ pretekov zmanipulovať závod a pustiť monoposty len pred jediným jazdcom. A vraj je také niečo legálne. Ja dúfam, že už takéto niečo legálne nieje a nikdy sa to nezopakuje. Radšej nudný závod, no rovnaké pravidlá pre všetkých. Procedúra pri SC je veľmi jednoduchá a mala by byť hlavne jednoznačná, aby vedeli tými predpokladať, ako to bude prebiehať. V momente, ako komplet proces necháme na pocite riaditeľa pretekov, zostane nám nepredvídateľný scenár a umelé nešportové zvýhodňovanie.

Sainz 13 předjetí. Hamilton 11.

1 Like

PUFF

“Max si včera zasloužil vítězství pod dojezdem SC.
Hamilton v Abú si zasloužil vítězství pod dojezdem SC.”

Plne stebou súhlasím.:+1:

Inak. Rád čítam tvoje príspevky a komentáre…

1 Like

Toto ešte dokedy sa bude riešiť? Jasne, nikto nechce vidieť dojazd za SC, ale pokiaľ sa to stane pár kôl pred koncom a ak nechcú aby sa opakoval minulý rok, a pritom ponechať show, tak by mali niečo zmeniť. Ale keďže sa po minulom roku nič ohľadom toho nezmenilo, prečo by sa malo teraz, keď už to dali na istotu. Mne hlavne vadí, že po každom SC sa rozdiely zmažú a zas sa začína akoby nanovo, pokiaľ to teda ešte rozbehnú. A tímy si už tak na to zvykli, že sa niektorí doslova modlia za SC aby z toho mohli niečo vyťažiť, keď už sa im v pretekoch nedarí. A pritom by stačila aj taká drobná zmena, ako zakázať prezúvať počas SC. Keby po každom SC mohli pokračovať s rovnakými časovými rozdielmi ako pred ním, tak by to bolo ideálne.

1 Like

Neviem ci by som to nazval az uchylkou. Ked uz, tak mozme pod uchylkou rozumiet leda tolko, ze si s tym robil co chcel. Bahrain 2021- Hamilton sa vozil za limitmi trate myslim ze viac ako polovicu zavodu. Ked to zacal robit aj Verstappen, zrazu sa to zakazalo. Neviem si predstavit, kde bola spravodlivost tam? Stale toto nikto nevysvetlil, vsetkych zaujima len, ze Verstappen mal vyhodu v poslednom zavode. Bahrain prehral o 0,7 sekundy, XY kol Hamilton porusoval pravidla a Masi ho nechal a mozeme s istotou povedat, ze to ovplyvnilo vysledok pretekov. Ale kazdy cumi len na posledny zavod sezony, prvy sa velmi rychlo zabudol.

Neplač toľko a doštuduj si, ako to bolo😉

A ja myslel, že ho Verstappen dojel, předjel mimo trať… Pak blbě vrátil pozici a už ho nedohnal.

Ty si cisty. Budes tu davat ako dokaz vyjadrenie Masiho, ktoreho teraz obvinujete z umyselneho zvyhodnovania Verstappena. Topiaci sa aj slamky chyta? Masi mal zazracne pravdu ked sa ti to hodi, ale neskor uz nie :smiley:

Good for you

Odvadzas debatu inde, ale nevadi.

Bavili sme sa o tom, aky je Masi pedant na limity a ja som vytiahol zavod, kde taky strasny pedant nebol(aspon v pripade Hamiltona). Ocakaval som, ze sa vyjadris k tomu.

Ano, predbehol ho mimo trat, keby vsak Hamilton nejazdil inak ako bolo dovolene ostatnym, je vysoko pravdepodobne, ze by to dopadlo inak, kedze tam ziskaval znacne mnozstvo casu plus sirsimi prejazdami zakrut sa setria pneumatiky. Bolo to myslim 32kol, to nemozes nazvat zanedbatelnym

Říkal, že tam bude hlídat, pak že nebude, pak že bude a pak, že to budou monitorovat, ale nebudou to trestat. Nějak takhle, už si nepamatuju.

Proč to netrestal? To netuším.

Treba napíše knihu.

Preco netrestal nie je spravna otazka.

Preco to jednoho nechal robit a potom to zakazal?

To bolo len na margo toho, ze az taky pedant nebol a sam v tom mal bordel.

Knihu by som rad videl, ale pochybujem, ze niekedy prehovori. Mohol by kludne o celom svojom posobeni na tom poste.

Čistý ch.j si tu ty. Tam nie sú len vyjadrenia Masiho, ale popis prečo to vzniklo.
Daj mi sem vyjadrenie Masiho k AZ rád si to prečítam, nech sa páči…

Nebola to žiadna apokalypsa.