Wolff je odhodlaný chrániť Antonelliho za každú cenu: Tlak môže narušiť jeho vývoj | Magazín F1 - F1online.sk

Na 18-ročného chlapca sa Andrea Kimi Antonelli dostal do naozaj náročnej situácie. Taliansky mladík naskočil do Formuly 1 v kokpite jedného z najväčších a najúspešnejších tímov, navyše ako nástupca najúspešnejšieho pilota všetkých čias. Nezanedbateľný je tiež tlak zo strany talianskej verejnosti, ktorá dlho čaká na úspešného zástupcu v F1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/208182/wolff-je-odhodlany-chranit-antonelliho-za-kazdu-cenu-tlak-moze-narusit-jeho-vyvoj

Kimi pojde do Alpine, teraz už nepochybujem.

Pokud ho chtěl zbavit tlaku, tak ho neměl dávat hned do Ačka, měl mu zařídit nějakou sedačku ve středopolařském týmu.

3 Likes

ak ho chcel ochranit od tlaku tak ho mal dat na 1-2 roky do williamsu a do mercedesu mal posadit sainza ktory by to zobral ak by mu dal zmluvu na 2 roky

hodit ho hned to mercedesu nebolo najmudrejsie riesenie, hlavne nie vtedy ked ma mercedes auto ktore ma velky vykonnostny vykyv trat od trate a este aj v zavislosti na povetrnostnych podmienkach
vtedy ked si mlady vyberie zly den v zlom case kedy je zrovna auto dobre tak premeska ukazat kvalitu a potom darmo, ze poda zivotny vykon na trati kde to auto vobec nepojde, tam sa to neukaze

ano, mal moznost ho posadit do williamsu za prislusne skolne a do mercedesu posadit sainza, lenze tomu zas ponukal len 1 rocnu zmluvu lebo vtedy este bol zalubeny velmi do maxa a nechaval si pre neho miesto na buduci rok

Chcel, ale nemal koho posadiť do Mercedesu. Sainz na rok nechcel a Verstappena nezískal. Jeho pôvodný zámer bol Verstappen do Mercedesu a Kimi do Williamsu.

Při tom, že se mění pravidla na 26, tak to nedávalo smysl. Buď by museli Kimiho držet někde jinde min 3 sezóny nebo šel rovnou do Mercedesu

mal tam koho posadit
ano sainz nechcel rocnu zmluvu, ale mohol to wolff vyriesit opciou ktora by bola naviazana na porovnanie s russellom a aktivovala by sa automaticky a uz by bolo len na sainzovi ci ma gule to podpisat a veri si, ze russella porazi

alebo mohol tam na rok posadit bottasa ten by to urcite zobral a dvojka russell bottas by bola zaujimava

a mladeho mohol odlozit do williamsu alebo mu dopriat dalsi rok v f2 nech sa chlapec ukaze, lebo ten prvy rok v f2 zas az taky hviezdny nebol

2 Likes

V com by bola dvojka Russell Bottas zaujimava? Bottas by dostal rovnako nalozene od Russela ako od Hamiltona a bolo by po zabave

Uvidime ako bude Wolff chranit Kimiho pre 26.
Ci zostavu nezmeni, alebo tlak este viac zvysi, ak mu da za kolegu Maxa. Pripadne ho “degraduje” inde…

Casto vnimam kritiku ze Kimiho zobral do Mercedesu uz tuto sezonu.
Urcite to nebol originalny plan a dospeli k tomu okolnosti, ale ja to ako nejake vacsie negativum nevidim.
Ano, tlak na Kimiho ako novacika sa tym este viac zvysil, ale co by bolo o 2-3 sezony?
Mozno tam uz bude Max a pre Kimiho karieru by to bolo este tazsie. Takto tam bude adaptovany po tejto sezone a hned od uvodu novych pravidiel, co moze byt vyhoda.
Na ten tlak a novacika to zvlada slusne :slight_smile:

1 Like

Toto včera řekl, že na 26 budou pokračovat s Kimim a Russellem

Honziku daj zdroj, nic taketo som zatial necital.

Podla toho, co som doteraz cital v par zahranicnych clankoch, tak opat nevies po anglicky alebo je to len nad tvoje logicke chapanie pochopit, co povedal.

1 Like

Však uvidíš, ne? Honza má vždycky pravdu :wink:

1 Like

Uz aj ty sa z neho smejes a trollujes sach s holubom? :smiley:

Co mam uvidiet? Honzi tvrdi, ze Toto nieco povedal, pricom nic take som necital, ze by to povedal. Tak chcem vediet zdroj Honziho tvrdenia. To, ze Kimi s Russellom budu jazdit v Mercedese je mozne, ale nevidel som, ze by to zatial Toto potvrdil.

No uvidíš že se to stane :slightly_smiling_face: Wolff změnil rétoriku a mluví celkem jasně, proč asi :smile:

1 Like

Nic takového si nečetl, ale reagoval si na ten příspěvek takhle

Já fakt nevím, jestli to hraješ nebo jsi vážně tak hloupej, že ani nevíš co si psal před 6h?

To bude tím, že článek je v němčině, ale tak pohoda, prostě IQ tykve

1 Like

Ten je marnej, on sám reagoval na ten příspěvek a teď bude dělat, že to nikde nečetl, ale chápu, prostě mu to hlava nebere😄

1 Like

Pise sa tam presne to iste, co v anglickych clankoch, a teda, ze Wolff povedal, ze pokracovat s Russellom a Antonellim je pre nich najvyssia priorita.

To ale neznamena, ze potvrdil, ze s nimi pokracovat budu (hoci je to pravdepodobne, no este to nikto nepotvrdil).

Opat raz sa ukazalo, ze si nedorobeny incest a logika okolo teba ani nesla. :slight_smile:

Ja nerozporujem, ze sa to stane. Ale Wolff este nic nepotvrdil ako to tu tvoj osobny klaun tvrdi. :clown_face:

Však v pohodě, dělej ze sebe klauna jako vždy. Už se to ukázalo tolikrát, že se záměrně snažíš slovíčkařit a vypadat chytře, přitom vypadáš ještě jako větší de-bil, než reálně jsi :smile: