Wolff je odhodlaný chrániť Antonelliho za každú cenu: Tlak môže narušiť jeho vývoj | Magazín F1 - F1online.sk

Ok, podme vecne Honzi. Daj sem konkretnu citaciu Wolffa, ktorou potvrdil, ze v 2026 bude za nich jazdit Russell a Kimi.

Nemas sancu vyhrat, ale aspon to skus. :clown_face:

Pk, pojďme na to: pokud se potvrdí Russell s Antonellim pro Mercedes na 2026, tak tu už v životě nepáchneš. Nebudeš tu pod žádným účtem a veřejně se ni tu omluvíš a uznáš, že jsem měl ve všem pravdu. Bereš?

Jj, to vyjadrenie som zachytil, ale tak vies ako, vselico sa povie a ako istotu to budem brat, az ked to bude ofiko :slight_smile:

Debata ale nie je o tomto. Ja nevylucujem, ze sa to stane.

Ja sa pytam na toto:

Daj sem citaciu, kde to Toto povedal.

Potom si mozme dat taketo vyzvy.

Toto sa budem tvarit, ze som nevidel a beriem to ako tvoj skrat alebo vtip. :sweat_smile:

Takže uznáváš, že mám pravdu a zase ses tu chtěl zbytečně hádat. Díky za uznání

Takze opat trepnes klamstvo a pri konfrontacii len kopkanie nozickami a zdroj nikde.

Niekto ta odfotil. Tentokrat aj s Michalom Hovnerom. :poop:

image

… a když si naleješ čistého vína, co myslíš že tím Wolff ve skutečnosti říká? Je jasné že s Maxem už se setkal, takže když říká teď co říká tak je ohledně Mercedesu hotovo. Můj závěr.

1 Like

Tak ofiko to možná nebude ani do Maďarska, když Russell furt odmítá podepsat 1+1

Myslel jsem si že Russell by měl šoupat nohama, jenže, jestli to míří k tomu mít tam Maxe pro 2027, tak jaké má Wolff alternativy na 2026? Koho místo Russella? Nejsou tam nějaké reálné úspěšné alternativy, řekl bych. Co teď když Russell bude trvat na minimálně dvou letech? :smile:

Bottas, ten by dovezl výsledky spolehlivě

Bottas a Kimi, na Mercedes méně než málo.

Bohatě by jim to stačilo, pokud bude technika na titul, jinak

1 Like

Cunoda i tento víkend bez upgradů, neuvěřitelný :smile:

1 Like

Urcite tym nepotvrdil, ze buduci rok budu urcite za nich jazdit Russell s Kimim. To len Honziho nedostatocna kapacita si to takto prelozila.

Michale ani sa nesnaz. Nechaj Honziho v tom sameho a nezhadzuj sa aj ty za to, ze on ma v hlave :poop:

Budou za ně jezdit :slightly_smiling_face:

Môže byť. Ale to Wolff zatiaľ nepovedal.

Ale řekl, stačí číst mezi řádky, což v F1 musíš téměř pořád. Neboj, teď už to bude mít rychlý spád :wink:

1 Like

Však se pojď vsadit, nebo tu chceš nesmyslně kopat, protože si napsal sra-nec jako vždy?

Ten tvoj strach a celkovo strach RedBullákov, že Max zostane v RB je zábava sledovať.
Inak si zase na dovolenke, že si celý deň vypisuješ s Alzákmi?

3 Likes

obrazek
Ale datovej analytik z Temu bude tvrdit, že Toto o sestavě na 26 nic neřekl :smiley:

1 Like