Veď ale to je jedno kam predsa by som išiel klopať.
Ja ani nevravím, že sa mal jak decko uraziť a z minúty na minútu odísť. Ale roky je tu prezentovaný naratív (minimálne od Tota), že George je budúci šampión ktorý mal nahradiť Lewisa po jeho odchode (alebo popri nom, to je jedno) a ako jazdec si myslím, že musíš mať dostatočné ego na to aby si si myslel, že som najlepší. Navyše, ak si dobre spomínam tak George mal vyjadrenie, že by dokázal Maxa poraziť.
Takže žiadne také z Georgeovej strany nemože fungovať, že Toto sa rozpráva s Maxom “lebo je lepší”. Nie, ja som najlepší a nie je dôvod aby Toto niekam chodil. Dnes mu evidentne vyjadril nedôveru v tom, že sa rozprával s Maxom a vôbec uvažoval o možnosti ho nahradiť (áno, nikde nebolo povedané, že by nahradil Georga Maxom, ale buďme realisti, Kimiho by asi neposlal preč). Evidentne teda nemá takú dôveru v jeho schopnosti vyjazdiť pre MB titul.
Dnes sa “len rozprával” zajtra mi hodí aký iný klacek pod nohy? Sorry ale toto je pre mňa absolútne naštrbenie dôvery, keby sa mi aj v mojej robote stane, že šéf verejne hladá za mňa možnosti a len keď mu to nevýjde s nimi, mi povie “fajn, veď ty si vlastne šikovný tak pohoda”.
Minimálne by som sa išiel rozprávať s Aston Martinom, Redbullom alebo Audi.
Z pohľadu výkonnosti teamu, to nijak Totovi nezazlievam, to je logické, že hladá to najlepšie a chce mať to najlepšie. Len z pohľadu Georga by ma to “ranilo” a veľmi aktívne by som začal riešiť iné možnosti, kde budú mať vo mňa plnú dôveru, nie kde ma budú vnímať ako “medzi jednookými králom”.