Wolff hlási, že teraz je vo vzťahu. Flirtovanie s Verstappenom sa skončilo | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen celý rok odolával Totovi Wolffovi a jeho nadbiehaniu. Mercedes tak po skončení letnej prestávky učinil jasný krok do budúcna a Andreu Kimiho Antonelliho pasoval do pozície svojho jazdca pre nasledujúci rok, čo podľa šéfa tímu znamená, že vábenie Verstappena sa skončilo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/174051/wolff-hlasi-ze-teraz-je-vo-vztahu-flirtovanie-s-verstappenom-sa-skoncilo

A co se vlastně zásadního změnilo? Vůbec nic :smile:
Wolfovi se nedá věřit ani noc mezi očima. :stuck_out_tongue:

6 Likes

Tak George može kludne spávať. Podľa mňa je to dosť zmena oproti doterajšiemu stavu :smiley:

3 Likes

Jj russell uz nemusi zamykat monopost na kladku keby mu ho wolff nahodou chcel zobrat a dat maxovi

3 Likes

To je reálně hlavní smysl tohoto prohlášení. Russell musel hodně tvrdě spát když Wolf nadbíhal Maxovi. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Akože ja by som reálne aj tak zvažoval odchod z Mercedesu po takomto konaní Wolffa.

Tvoj šéf otvorene rozpráva o tom, že ta chce nahradiť a keď to nevýjde, tak ti povie " no worries, ostávaš, verím ti" :smiley:

7 Likes

A kam by George šel? Do Audi? Russel musí vědět, že tohle neni nic osobního aby se urážel jak malá holka a odcházel pryč.

Byla to jen hra na nervy Red Bullu, tak nebo tak, Mercedes pro pristi rok je velka neznama.

Akoze za russellom dosiel wolff ze Hej george ideme trosku poskadlit redbullakov? Budes hrat d3mentka zo seba a budes obet a potom sa na to vykasleme?

“Čau Max, tu máš 3x30M, ideš k nám?”
“Uhh, okay áno”
“haha, robil som si srandu, nechcem ťa”

Ja neviem :smiley:

2 Likes

Akože se s nim o tom vubec nebavil. Prací Wolffa je mit co nejlepší tým. Tohle George musí chápat. Stejně jako to (minimálně ve vyjádřeních) chápe Sainz. Není to nic proti současnému pilotovi, ale když je v nabídce lepší, tak se neodmítá. Tohle je přece napříč normální každým sportem.

Lol tak to suhlas s rHapom ze by som si zbalil kufre a klopal Hornerovi na … dvere

1 Like

Ptám se teda znova, rhapo neodpověděl. Kam měl jít klepat? Do Audi? Že by si kvůli ublíženému egu chtěl pohoršit z pódiového týmu do posledniho? Jak píšeš k Hornerovi? Ti spis vezmou Lawsona

Horner ale vratil uder wolffovi a o russelovi sa uz vyjadroval ze neni na skodu ho mat pod radarom ked mu konci kontrakt relativne skoro

3 Likes

ano, neni na škodu mít pod radarem všechny…

1 Like

Ale hej, Kimi to rozbil po 10 minutach v Monze. Takze uz ma za sebou prvu skusenosti v F1, to sa zmenilo. :smiley:

Do RB, ak Max odide. V RB by prakticky nemal konkurenciu, lebo tam nemaju zatial ziadneho nasledovnika po Maxovi. Jedine, ze by sa nam buduci rok rozpadli idylicke vztahy medzi Norrisom a Piastrim alebo medzi Leclercom a Hamiltonom, co je dost mozne. Tam ak sa bude bojovat o titul, tak to bude velmi vriet. :slight_smile:

Veď ale to je jedno kam predsa by som išiel klopať.

Ja ani nevravím, že sa mal jak decko uraziť a z minúty na minútu odísť. Ale roky je tu prezentovaný naratív (minimálne od Tota), že George je budúci šampión ktorý mal nahradiť Lewisa po jeho odchode (alebo popri nom, to je jedno) a ako jazdec si myslím, že musíš mať dostatočné ego na to aby si si myslel, že som najlepší. Navyše, ak si dobre spomínam tak George mal vyjadrenie, že by dokázal Maxa poraziť.

Takže žiadne také z Georgeovej strany nemože fungovať, že Toto sa rozpráva s Maxom “lebo je lepší”. Nie, ja som najlepší a nie je dôvod aby Toto niekam chodil. Dnes mu evidentne vyjadril nedôveru v tom, že sa rozprával s Maxom a vôbec uvažoval o možnosti ho nahradiť (áno, nikde nebolo povedané, že by nahradil Georga Maxom, ale buďme realisti, Kimiho by asi neposlal preč). Evidentne teda nemá takú dôveru v jeho schopnosti vyjazdiť pre MB titul.

Dnes sa “len rozprával” zajtra mi hodí aký iný klacek pod nohy? Sorry ale toto je pre mňa absolútne naštrbenie dôvery, keby sa mi aj v mojej robote stane, že šéf verejne hladá za mňa možnosti a len keď mu to nevýjde s nimi, mi povie “fajn, veď ty si vlastne šikovný tak pohoda”.

Minimálne by som sa išiel rozprávať s Aston Martinom, Redbullom alebo Audi.

Z pohľadu výkonnosti teamu, to nijak Totovi nezazlievam, to je logické, že hladá to najlepšie a chce mať to najlepšie. Len z pohľadu Georga by ma to “ranilo” a veľmi aktívne by som začal riešiť iné možnosti, kde budú mať vo mňa plnú dôveru, nie kde ma budú vnímať ako “medzi jednookými králom”.

5 Likes

Konečne dostal Wolff rozum. Ani mne Verstappen v Mercedese nepasuje. :+1:

Hele, Kimimu se smát nebudu. On za Wolfa nemůže :grinning:

2 Likes