Wolff cítí že trumfy pro rok 2026 jsou již na jeho straně.
Jestli budou ti šulini zase dominantní, tak už to definitivně ukončím
Nejdřív Alo 3 titul, pak dominance Mercedesu
Ještě aby se neozval fanoušek Mercedesu
Vypadá to tak. A ani to neskrývají.
Mne tam tiez moc nepasuje, ale Jos vie co sa deje a co hrozi…
No stale mi tam sedi viac, ako v AM. Ziskany titul sa sice vzdy pocita, ale predsalen ziskavat ich v F1 s RB ci AM a ziskavat ich napr. s Ferrari a Mercedesom, ci McLaren/Williams, ma trochu iny cveng
Paradoxne bude, ak sa tymto tato moznost zavrela a Max naozaj bude chciet odist, ze AM zostane jedina volba. Ja si nateraz prajem, aby Max dodrzal kontrakt, o to viac, ze to co sa u nich deje, je vraj ok a prirodzene, tak preco menit predcasne uspesny tim a ist ku konkurencii…
Len ono vela fans aj tu moc neakceptuje ked je pilot sampionom len v jednom teame
To je pravda.
A istu logiku to aj ma, urcite je silnejsi pocit a presvedcenie “vynimocnosti”, ak uspech dosahujes vo viacerych timoch.
Prave preto, ak Max niekedy zmeni tim, radsej ho uvidim v nejakej “legendarnejsej” stajni ako AM (co nie je myslene negativne voci AM).
Byt tolko rokov v F1, ale nejazdit za Mc/M/F je trochu zvlastne, az “meh”, ak chapes co myslim
Aj ked stale plati, ze uspech je uspech, nech uz je kdekolvek, ale riesim tu pocitovu zalezitost…
Proč počítáš že je Mercedes víc než RB, když RB je tu delší dobu než novodobý Mercedes
Tebe nepride Racing Point ako legendarny?! (jk) kedy si naposledy videl ruzove mercedesy
Odhliadnuc od historie, uz len preto, lebo si vyrabaju vlastny motor a predavaju najma auta a nie malinovky
Tak toto legendarne bolo aj ked trosku inak…
Inak ked si to tak vezmes, co sa prave deje okolo AM, je dost podobne co sa dialo od Jaguaru po RB, cize mi to pride taka kopirka na uspesny recept (ked mas vela prachov to ide lahsie) a mozno aj preto, by som radsej videl Maxa v klasickom top time, ak teda RB predcasne opusti…
RB bude vyrábět vlastní motor už od 2026
Hm, ale Mercedes je vyrábí už dávno a je nejžádanější dodavatel, i RBR chtěl jejich motory
Preto som pisal, ze preferujem, nech tam zostane.
A ak zmena, radsej tradicny tim ako AM
Podpisanie Antonelliho defacto znamena, ze sa flirtovanie naozaj skoncilo. Antonelli este musi potvrdit status vychadzajucej superhviezdy. Kazdy to sice ocakava, ale garantovane to nie je. Staci si spomenut na jeho menovca.
Má to Wolff nějaké pomotané.
Mám to chápat tak, že když jsi ve vztahu, tak nesmíš flirtovat?
A ty si myslíš, že Wolf si tam Russella nechá ?
Už teraz vieme, že okrem Q nad Hamiltonom neprevyšuje. Jazdia spolu 3roky a ak by som mal jedného vyhodiť, určite letí Russ.
RB sa rozpadá, navyše pôjdu k novým motorom.
Ver bude voľný, možno už v polke sezóny.
McL, Ferrari bude mať silnú dvojicu.
Aston má Alonsa a Neweyho.
Kimi zajazdí lepšie, ako Russ a mercedes bude musieť konať v jazdeckej otázke.
Ziskany titul sa sice vzdy pocita, ale predsalen ziskavat ich v F1 s RB ci AM a ziskavat ich napr. s Ferrari a Mercedesom, ci McLaren/Williams, ma trochu iny cveng
Jedine vo Ferrari má iný cveng.
Ale medzi RB, AM, Mercedesom, McLarenom alebo Williamsom už rozdiel nevidím.