Wolff dumá, čo sa to deje v Red Bulle. Pérezova strata je “čudná” a “bizarná” | Magazín F1 - F1online.sk

To ti už vysvětlil (kromě ostatních) @rHapo, navíc způsobem, který musí pochopit i průměrný student střední školy.

Nenapíši, protože mě na rozdíl od sabotáže u Hama vydedukované z jedné kvalifikace u Bretnixe dává u otázkách u Péreze při jeho trápení větší logický smysl :wink:

1 Like

A já ti vysvětlil proč jsem tě za tvou dedukci poslal k doktorovi. To by taky mohl pochopit i student základky :slightly_smiling_face:

No trápení Péreze si v RedBullu nedomýšlím, to je právě prostě fakt :man_shrugging:

1 Like

a potom ferraristom nevadi protekcia a dvojity meter no, takto si tu zijeme :smiley:

1 Like

Logický nonsens a sofistiku nelze pochopit, pouze identifikovat.

Já si nemyslím že je to o nějakým tlačítku, tomu nevěřím a ani jsem to nikdy nepsal. A ani není mým cílem znevažovat úspěchy Maxe, myslím že je určitě v úzkém kruhu nejlepších.

@Situs @HellHogr @PUFF

Možno by ste mali písať menej hovadin a trochu sa zamyslieť :man_shrugging: tie vaše teórie sú už trochu dosť mimo :smiling_face_with_tear:

2 Likes

Jakou mou teorii máš na mysli?

1 Like

No, že tu strašne trepete ako RB spomaľuje Checa a tieto hovadiny… tak si aspoň pozri rozbor kde pramení rozdiel medzi nimi a prestaň s tými hlúposťami ako si tu predviedol v komentároch hore. Je to trápne

2 Likes

Jn, je trapné shazpvat názor druhých a útočit na ně, nejde to slušně že?

Byl jsi identifikován :wink:

1 Like

Ty si ten posledný ktorý má právo písať o slušnosti po tých tvojich výlevoch tu na fóre na viacerých jedincov. Pozri si rozbor a vytiahni si hlavu z prdele

4 Likes

Můžeš sem dát komentáře kde třepu jak RB spomaluje Pereze?

To už nevieš po sebe ani čítať? :man_facepalming:

1 Like

ale ten gap je 1,3s

Asi ne, je to problém ukázat o čem hovoříš když se optám? Já jsem tu komentoval blbost Bretnixe a do ostatního jsem byl nucen, ale co teda za teorii k Perezovi mi vyčítáš?

1 Like

Tady vidíš ten davovej efekt. K tomu @Bretnix musí zase urážet, protože neumí normálně diskutovat a neumí dávat ani logické arguemnty. Pak tě tu tlačí do něčeho, co si ani nepsal. Prostě klauni

1 Like

Jistě, píše to člověk, který napsal, že firmy žebrají o dotace, aby mohli fungovat.
Ty jsi prostě hloupý pokrytec, nic jiného

1 Like

Puff jim utekl a chtěj lynčovat alespoň někoho :smiley: Při tom já jen napsal co Bretnix vydedukoval za blbost :face_with_hand_over_mouth:

1 Like