Wolff dumá, čo sa to deje v Red Bulle. Pérezova strata je “čudná” a “bizarná” | Magazín F1 - F1online.sk

No z komentárov som vyčítal, že @Bretnix iba poukazuje ako ľahko sa dajú tvoriť konšpirácie a vyslovene v tomto poukázaní má pravdu. Riešite tu RB ale už neriešite rozdiely medzi Astonmi (veď to je predsa kvalitou Alonsa) zatiaľ čo v prípade RB to automaticky musí byť niečím iným. Max predsa nemôže byť taký dobrý :man_shrugging: je to fakt trápne. Pozri si rozbor a ak tak potom mi môžeš dodať tvoje poznatky či máš pravdu ty a vaša malá skupinka frustrovaných jedincov alebo človek z prostredia F1 ktorý sa tomu rozumie trochu viac :slightly_smiling_face: je to na tebe k čomu sa prikloníš

5 Likes

Bretnix se těžce nechytá, z disjuze o ekonomicke utekl, jak spráskanej pes, tak si to léčí svoje komplexy, jak jinak

1 Like

To je ono? Díky, tomu říkám odpovídající reakce :+1:

1 Like

Klaun, je sporsté slovo?
Dokážeš někdy racionálně uvažovat? a psát příspěvek, který je alespoň trochu plnohodnotný a neobsahuje x smajlů, jako u textu 15-ti leté holky?

Vole ty si fakt de-ment😃 mne píšeš o slušnosti a pár komentárov ďalej urážaš niekoho iného do hlúpeho pokrytca….

2 Likes

@Admin dostane @Bretnix ban za neustálé shazování a urážení ostatních členů fora ban? já jen, jestli tu funguje systém, nebo je to nahodile :slight_smile:

1 Like

Děkuji za potvrzení neschopnosti reagovat. Stejně, jako @Bretnix

K čomu nereagujem? Ja tu vidím iba tvoje útoky na iných členov fóra ale keď to niekto urobí tebe tak vidím len plač akí sú k tebe ľudia nefér. Si totálny pokrytec a ak to nedokážeš spracovať tak sorry not sorry :tipping_hand_man:

3 Likes

No koukám, že se srozumitelného textu od tebe nedočkám. Jistě, kopu od všech, i do Alonsa v Barceloně jsem kopal, když jsem k němu byl kritcký. Logika proskočila oknem očividně

pokrytec no, stejně, jak Bretnix

A já mu vysvětlil že z jedné kvalifikace to takto ale nejde, tam dělat závěry je prostě jednoduše hloupost. Ty nemáš otazníky jak by bylo srovnání Péreze a Maxe třeba v Mercedesu? Max by podle mě dominoval menším rozdílem, doufám že se to jednou potvrdí a Maxe uvidíme i jinde. Nikomu to ale necpu, jen tam mám u RedBullu věci které tomu napovídají a nemá smysl je s druhou stranou probírat a ani to nedělám.

Jsem jediný, kdo má pocit, že Situs se přelogoval a teď tu straší jako Hogar?

Ale možná jsou opravdu dva a dělají to na střídačku.

A zase, je to jen kopání a útoky, nic jiného. Vyplakáváš tu maximálně ty o tom, že má někdo jiný názor

Pohladkal si si týmto ego? Ostalo ti lepšie? Nevyjadríš sa radšej k rozboru ktorý som hore hodil? Pravdepodobne nemáš argumenty tak je jednoduchšie to otočiť iným smerom ako vždy trapko…

A áno, útočím na teba ale ja na rozdiel od teba nepíšem a nesťažujem sa keď sa mi to vráti rovnakým metrom… ty tu poučuješ o slušnom správaní a pár komentárov ďalej nadávaš niekomu. Ja o slušnom správaní nepoučujem, skôr len poukazujem na dvojitý meter teba a spol

3 Likes

Já mám pocit, že nemáš žádnou sebereflexi. Začal si tu zase urážet lidi, jen protože mají jiný názor. Ale tvoje názory jsou svaté a vždy pravdivé, pak se tu strašně divíš, že tě tu někdo označí za hloupého pokrytce, když se tak chováš. Do teď ani nejsi schopný reagovat přímo.

1 Like

Smutný “zákon” fóra. Každá potenciálně smysluplná diskuse končí v okamžiku, kdy se tu objeví Hogar nebo Situs.

2 Likes

Ne? a co teď děláš? teď jen útočíš a proč? protože @Bretnix

napsal tohle?

A kdo s tím začal? no já asi ne, když tu spamuje nějakou to dobu

1 Like

Tak pardon že někdo tvou vyplozenou dedukci poslal k doktorovi :slightly_smiling_face:

1 Like

To je strašne otázne. Keby prišiel Max do Mercedesu a postavili by auto okolo neho verím, že by to skončilo rovnako ako v RB. Ak by tam prestúpil teraz, rozdiely by boli pravdepodobne menšie… každopádne pokiaľ to neuvidíme tak iba melieme z vody. Každý predsa vidí, že auto RB mu neskutočné sedí… mne ide o to, že takéto témy sa ale neotvárali v takomto merítku keď Alonso nakladá Strolovi alebo keď Lando trhal Daniela na kusy… vždy sa treba pozrieť na dôvod toho rozdielu a myslím si, že video ktoré som postol utvára obraz aká je realita.

3 Likes

Ta skončila, když si se tu objevil ty a sketaři RB se slítli na ty, co mají názor vůči RB :slight_smile: