No z komentárov som vyčítal, že @Bretnix iba poukazuje ako ľahko sa dajú tvoriť konšpirácie a vyslovene v tomto poukázaní má pravdu. Riešite tu RB ale už neriešite rozdiely medzi Astonmi (veď to je predsa kvalitou Alonsa) zatiaľ čo v prípade RB to automaticky musí byť niečím iným. Max predsa nemôže byť taký dobrý je to fakt trápne. Pozri si rozbor a ak tak potom mi môžeš dodať tvoje poznatky či máš pravdu ty a vaša malá skupinka frustrovaných jedincov alebo človek z prostredia F1 ktorý sa tomu rozumie trochu viac
je to na tebe k čomu sa prikloníš
Bretnix se těžce nechytá, z disjuze o ekonomicke utekl, jak spráskanej pes, tak si to léčí svoje komplexy, jak jinak
To je ono? Díky, tomu říkám odpovídající reakce
Klaun, je sporsté slovo?
Dokážeš někdy racionálně uvažovat? a psát příspěvek, který je alespoň trochu plnohodnotný a neobsahuje x smajlů, jako u textu 15-ti leté holky?
Vole ty si fakt de-ment😃 mne píšeš o slušnosti a pár komentárov ďalej urážaš niekoho iného do hlúpeho pokrytca….
@Admin dostane @Bretnix ban za neustálé shazování a urážení ostatních členů fora ban? já jen, jestli tu funguje systém, nebo je to nahodile
K čomu nereagujem? Ja tu vidím iba tvoje útoky na iných členov fóra ale keď to niekto urobí tebe tak vidím len plač akí sú k tebe ľudia nefér. Si totálny pokrytec a ak to nedokážeš spracovať tak sorry not sorry
No koukám, že se srozumitelného textu od tebe nedočkám. Jistě, kopu od všech, i do Alonsa v Barceloně jsem kopal, když jsem k němu byl kritcký. Logika proskočila oknem očividně
pokrytec no, stejně, jak Bretnix
A já mu vysvětlil že z jedné kvalifikace to takto ale nejde, tam dělat závěry je prostě jednoduše hloupost. Ty nemáš otazníky jak by bylo srovnání Péreze a Maxe třeba v Mercedesu? Max by podle mě dominoval menším rozdílem, doufám že se to jednou potvrdí a Maxe uvidíme i jinde. Nikomu to ale necpu, jen tam mám u RedBullu věci které tomu napovídají a nemá smysl je s druhou stranou probírat a ani to nedělám.
Jsem jediný, kdo má pocit, že Situs se přelogoval a teď tu straší jako Hogar?
Ale možná jsou opravdu dva a dělají to na střídačku.
A zase, je to jen kopání a útoky, nic jiného. Vyplakáváš tu maximálně ty o tom, že má někdo jiný názor
Pohladkal si si týmto ego? Ostalo ti lepšie? Nevyjadríš sa radšej k rozboru ktorý som hore hodil? Pravdepodobne nemáš argumenty tak je jednoduchšie to otočiť iným smerom ako vždy trapko…
A áno, útočím na teba ale ja na rozdiel od teba nepíšem a nesťažujem sa keď sa mi to vráti rovnakým metrom… ty tu poučuješ o slušnom správaní a pár komentárov ďalej nadávaš niekomu. Ja o slušnom správaní nepoučujem, skôr len poukazujem na dvojitý meter teba a spol
Já mám pocit, že nemáš žádnou sebereflexi. Začal si tu zase urážet lidi, jen protože mají jiný názor. Ale tvoje názory jsou svaté a vždy pravdivé, pak se tu strašně divíš, že tě tu někdo označí za hloupého pokrytce, když se tak chováš. Do teď ani nejsi schopný reagovat přímo.
Smutný “zákon” fóra. Každá potenciálně smysluplná diskuse končí v okamžiku, kdy se tu objeví Hogar nebo Situs.
Ne? a co teď děláš? teď jen útočíš a proč? protože @Bretnix
napsal tohle?
A kdo s tím začal? no já asi ne, když tu spamuje nějakou to dobu
Tak pardon že někdo tvou vyplozenou dedukci poslal k doktorovi
To je strašne otázne. Keby prišiel Max do Mercedesu a postavili by auto okolo neho verím, že by to skončilo rovnako ako v RB. Ak by tam prestúpil teraz, rozdiely by boli pravdepodobne menšie… každopádne pokiaľ to neuvidíme tak iba melieme z vody. Každý predsa vidí, že auto RB mu neskutočné sedí… mne ide o to, že takéto témy sa ale neotvárali v takomto merítku keď Alonso nakladá Strolovi alebo keď Lando trhal Daniela na kusy… vždy sa treba pozrieť na dôvod toho rozdielu a myslím si, že video ktoré som postol utvára obraz aká je realita.
Ta skončila, když si se tu objevil ty a sketaři RB se slítli na ty, co mají názor vůči RB