Wolff dumá, čo sa to deje v Red Bulle. Pérezova strata je “čudná” a “bizarná” | Magazín F1 - F1online.sk

Vyjadríš sa k tomu videu čo som postol či nie?

1 Like

Jasně, úrážej mě to, kopej, a pak když nemáš, jak reagovat, tak se vrátíš k tvému pvůodnímu příspěvku. Sorry, že tu nesedím 24h a přijdu do zes rane diskuze, díky fanatikům

To je super, jak zrovna ty se tady najednou biješ za to, jak neni možné zvýhodnit / znevýhodnit pilota v dané stáji a s chutí se hlásíš k tomu jak to lajkuješ. Ty co tady, i mimo dané téma, píšeš neustále dokola jak Binotto potapěl Vettela a všem to cpeš horem dolem. :smiley: Jsi pokrytec číslo 1. :wink:

Zdá se že placaté zemi věříš ty především.

2 Likes

Ne, ty nepovažuješ nic za názor, když je to vůči RB a Maxovi, to je vyplakávání, takovou máš sebereflexi

A sme u plaču ktorý som spomenul hore. Nemáme argumenty tak sa vyplačkajme na fóre akí sú tu ku mne ľudia zlí…

1 Like

Vyjádřil jsem se i ke Strollovi, myslím že Stroll není žádným způsobem týmem slovně ponižován, je synem majitele a nevěřím že je psychicky týmem deptán a jeho požadavky nejsou brány v potaz.

Co by si chtěl? začne tu plácat, jak někdo pokazil diskuzi, když tu má tendenci psát o natvrdlých jedincích, když mají názor i když je velmi zvláštní

2 Likes

Čiže keby RB neriadi Horner ale papá Perez tak by si takéto veci nepísal hej? No bohužiaľ riadi ho Horner a vy môžte konšpirovať a zamýšľať sa nad vecami nad ktorými sa v iných tímoch nezamýšľate… aspoň si si pozrel to video a rozbor v ňom?

2 Likes

Já tu nevyplakávám, ale nevidím jeidný důvod reagovat na to video, potom co tu do mě kopeš a furt v tom pokračuješ

Šach mat! Si představ to psát k RedBullu :joy: Kdežto já jen poukázal na jeho blbost.

2 Likes

To video som dodal ešte pred tým než som ťa urazil… nehodí sa do tvojej pravdy, chápem

3 Likes

No kdyby RB řídil papá Pereze tak bych neměl pochyby že se mu dostává pozornosti kterou potřebuje, to máš pravdu. Ale to je ok ne?

Videl si rozbor vo videu?

1 Like

Tak kdyby RB řídil otec Peréze, tak se ani tyhle diskuze neobjeví, to není asi tak složité si dovodit

Stále na mňa dokážeš reagovať ale nedokážeš si pozrieť video ktoré vyvracia tvoj názor a ukazuje rozdiel medzi Maxom a Checom? Čudné kedže ty od každého vždy chceš doloženie dôkazov na podloženie niekoho názoru.

3 Likes

Stále čekám na bod, kdy ti dojde, že nepopírám ztrátu Checa na Maxe, ale velikost té ztráty :smiley:

Mimochodem, @rHapo proč toto video bereš, že je ok, ale jiné odkazy co mluví (třeba o efektivtě DRS RB) byly nesmysl? :woozy_face:

Jak to mám asi stíhat? Nepíšu asi tak rychle jako vy a během psaní nestíhám sledovat ani twitter a počasí jaký bude a tak - věci které mě teď docela zajímaj :smiley: Osobně nevím co tam popisuje ale věřím že tam budou objektivní věci z kterých vyplyne ztráta. No to nevylučuje i ty další věci v oblasti psychiky a přístupu v týmu. Snad přijde i Maxova post RedBullovská éra.

1 Like

No a tam sa presne popisuje dôvod tej straty. Normálne sa pohybuje 0,4-0,5 sekundy. Keď sa zhoršia podmienky je to cez sekundu čo je spôsobené tým, že Checo na vode a vlhkej trati je márny zatiaľ do Max je vlastná kategória s Fernandom a Lewisom…

1 Like

No to si opravdu nedokážu představit co by na to mělo místní RB komando. :smiley: Ale u něj jsem chtěl najít ten komentář, jak psal, že si Vettel někde po nocích s baterkou chodil zjišťovat detaily a nastavení o svém voze. :eyes:

2 Likes