Podívám se na to potom, ale včera Q3 byla na suchu a rozdíl 1,3s je těžký vysvětlit podmínakama na trati
Stále to boli dá sa povedať prechodné podmienky kedy trať schla a otepľovala sa. To je presne to kde Checo stráca a je márny… pokiaľ by boli optimálne podmienky a nemenná teplota bol by Maxovi bližšie…
Ten gap 1,3s je na prechodnych podmienkach, uz to pochop. A vzdy ked su prechodne podmienky, tak je Perez strateny a straca okolo sekundy. To len ked zaprsi, tak Helmut toci gombikom ci ako?
Viem, ze mne odpovedas minimalne a vyhybas sa, lebo svoje tvrdenia dokazem podporit cislami a vysledkami pretekov/kvalifikacii, takze ani necakam odpoved od teba, lebo vo vnutri sam vies, ze mam pravdu a ze ty trepes blbosti teraz, lebo sa nevies preniest cez komplex z RB/Verstappena.
Hogar alebo Puff, so Situsom sa da diskutovat.
Nedá (viz výše), ale OK.
Kdyby ti tři byli Evropská unie, už by rozdávali povolenky, kdo smí fandit Alonsovi (@Arafinwe smůla).
Časem na to přijdete, ti tři jsou ve skutečnosti dva možná dokonce jeden.
Kdybys nebyl bolševik, tak bys měl na to přímo reagovat a zkusil aspon obhajit své nesmysly, které jdou přímo proti sobě.
Taky mám občas ten pocit.
Takhle omezených lidí není ve společnosti moc a šance že se roky budou náhodně potkávat ve stejný čas na stejných místech a mít stejnou rétoriku, zaslepenost, způsob argumentace a stejně pokřivené vnímání světa to potvrzuje.
Jsme jako jeden
Jeden za všechny, všichni za jednoho. Powered by Alonso.
Ale tvrdit opakovaně že jsme jedna osoba, to je vlastnost zamindrákovanců s nedostatkem logiky při dedukci. Což vlastně opakovaně prokazují
… bacha David přichází
Zajímavé, obdivuji váš zápal pro věc
Děkujeme
Hele, i hlavní vopičák co to všechno způsobil, se vrátil
Koukal jsem na Inter MIami, takže jsem si přispal.
Taky si myslim že se k sobě airbot s bretnixem hodí.
A teď dělá já nic, já muzikant.