Wolff dumá, čo sa to deje v Red Bulle. Pérezova strata je “čudná” a “bizarná” | Magazín F1 - F1online.sk

K Checově úrovni: z McLarenu ho kdysi hnali už po jedné sezóně.

Checo je dobrý pilot do středopolového týmu. Na top tým prostě nemá.

Nemyslím že Wolff se pozastavuje na jedné jediné kvalifikaci u RedBullu bez kontextu a celkového obrazu. Na jedné kvalifikaci se stavět nedá, to by platilo i pro Wolffa. Wolff by toto určitě neřekl kdyby byl jinak Perez v boji s Maxem.

Navíc Wolff to myslel vážně, já si dělám legraci. Což charakter mého příspěvku výše (“Vezmu si příklad z @PUFF…”) jasně prozrazuje, jen Situs nechápe kontext a ironii.

Samozřejmě nějaký počet, s kterým Situs operuje, neznamená nic, protože potom bych mohl vymyslet další konspirační teorii, a to, že sabotovaným pilotem je letos Stroll. Ten přece takovou bilanci s žádným pilotem ještě neměl, takže je to “jasné”, sabotují ho.

Veď priamo o tom je článok a je to presne to čo Wolff spomína. O 1,3s strate ktorú nadelil Max Perézovi a jak je táto strata čudná.

Ešte ti to aj tu odcitujem priamo, kde Wolff vopred vylúčil vždy iné prípady kedy Max “zničil” svojich kolegov lebo vtedy to bolo v “poriadku (vzhľadom na auto ktoré staval RB)” ale tu rozpráva práve o 1,3s gape

Videli sme, že Max zničil každého jedného tímového kolegu. Azda to bolo jeho schopnosťou postaviť si auto, ktoré sa veľmi ťažko ovláda, ale vie byť rýchle. Toto spôsobuje rozdiely. V súvislosti s 1,3-sekundovou stratou som však nepočul žiadne normálne vysvetlenie. Je to čudné,” zamýšľal sa 51-ročný Rakúšan.

2 Likes

Ano, s celkovým kontextem je, jednorázovku by nikdo normální neřešil.

Evidentne ju rieši Toto Wolff

2 Likes

:+1:

Právě jsi mu dal mat, ale nejsem si jistý, že to pochopí.

Edit: nepochopil.

Myslíš že by to řekl i kdyby byl jinak s Maxem vyrovnaný, nebo rozumně zaostával? :thinking: Fakt si to myslíš?

Já bych řekl, že to chápe, ale nemůže ztratit tvář před zbytkem místní inkvizice.

3 Likes

Názor Bretnixe jsem označil za případ k doktorovi a vysvětlil jsem proč.

Co se týče Pereze, ano, myslím že nestíhat Maxe je v poho, ale tolik a tak často? To u mě též vyvolává otazník, podobně jak u Albona či Gaslyho. Nevěřím že Max je o půl sekundy v průměru lepší než jezdci první desítky. Nemyslím že by to Max dokázal i v jiných týmech, a rád bych to viděl.

Čo?

Ja sa pýtam prečo Wolff može na základe jednej kvalifikácie kde Peréz stratil 1,3s vytvárať dojem nejakého spomalovania zo strany RB ale keď to isté spraví Bretnix (ako iróniu a ukážku absolútnej absurdity tohto celého) tak má ísť k doktorovi.

edit

Co se týče Pereze, ano, myslím že nestíhat Maxe je v poho, ale tolik a tak často? To u mě též vyvolává otazník, podobně jak u Albona či Gaslyho.

Strolla si kde nechal? Ten je aktuálne na 9.tom mieste, gap medzi ním a Alonsom je druhý najväčší na gride a tam už sa nejdeme pýtať tieto otázky?

3 Likes

Wolff stavia na jednej kvalifikácii. Strata cca 0,5s je bežná, ale on rieši 1,3s, čo je jedna quali. Navyše na prechodných podmienkach Checo bežne stratí sekundu na Maxa, takže nič neobvyklé. Checo je na vode jeden z najhorších jazdco, zatiaľ čo Max je najlepší. Takže prechodné podmienky spravili ten rozdiel oproti suchým quali.

A áno, Checo nie je Latifi, ale v RB strašne zhorel aj Albon aj Gasly a o ani jednom z nich sa nedá povedať, že by boli nejako horší piloti ako Checo. Či aj ich sabotovali už vtedy?

3 Likes

Protože Pérez se trápí dlouhou dobu a ty myšlenky jsou na místě, Bretnix má myšlenku z jedné kvalifikace kde jinak Russell proti Hamovi není zase tak v čudu. Nevidíš to tam, neřeš. Pro tebe je to v pořádku, já napsal proč pro mě ne. Když tento fakt ignoruješ, onen kontext, já ne, to je celé.

Kriste pane, čítaš vôbec tie články Situs?

Veď to isté robí Wolff! o žiadnych iných kvalifikáciach kde Perézovi nakladá pol sekundy Wolff nerozpráva (tie vopred obhájil a aj iné ročníky developmentom auta na Maxa resp. Maxovým skills) - rozpráva iba o tejto jednej kde Max nadelil 1,3s

3 Likes

Ale já nevím proč se tito jezdci v tom RedBullu tak trápí, nepřijde mi to normální, nějaké teorie mám, to je ale na debatu kterou vy ani z rychlíku nechcete slyšet, podle vás ničím ty jezdce vedle své hvězdy nepoznamenávají, já tam ty reakce snižujíc jejich sebevědomí vidím.

Boze to jsou zas rozumy mistni zoo.

1 Like

Jj, stejne jako teorie o aktivnim zaveseni a flexi podlaze :smiley: Teda podle ty vasi sekty to nebyly teorie, ale vyslovene hotova vec. Jen jaksi realita je uplne jina ze.

6 Likes

No vypustil to u této, další jeho nepovedená kvalifikace z mnoha :man_shrugging: Podle mě mu nejde jen o tuto jedinou osamocenou kvalifikaci. A pravda, články dopodrobna nestuduji, když už tak musím do originálu a nejlépe autentické video, včetně toho o čem byla řeč před tím atd. Ano, to že Wolff mluví o celém kontextu je můj logický předpoklad. U Bretnixe ale tento kontext jisto jistě není, takže tam byl můj závěr nezpochybnitelný.

Takže Wolff síce sám explicitne povedal, že rozpráva o tejto konkrétnej kvalifikacii ktorá je čudná, a že to, že inokedy Max zajazdí dvojku v teame je okay vzhľadom na to, že development auta je na Maxa ale napriek tomu si sa rozhodol dohodiť si k tomu “logický naratív” toho, že Toto rozpráva o celkovej sezóne.

Veď to stačí povedať rovno vopred, že si dopĺňaš jeho názor o “fakty” ktoré by podporili tvoju domnienku, že RB spomaluje Peréza.

3 Likes

Pokud chce Situs hovořit o kontextu, hlavně by měl vzít v potaz sociální kontext, protože Toto určitě není nestranný analytik, jak se tu Situs snaží sugerovat. Toto Wolff využívá a zneužívá prakticky každou příležitost, i sebezoufalejší, aby nějak poznámkou postavil Red Bull do špatného světla a vyrobil mu negativní reklamu. A toto je jen Totova další podpásovka, nic víc, nic méně. Pokud jde o Vasseura, ten je rád, že se mluví o něčem jiném než o tragických výkonech vozu Ferrari, resp. o tom, že vůz je neskutečně citlivý na provozní okno a mimo něj je marný.

4 Likes