Wolff dumá, čo sa to deje v Red Bulle. Pérezova strata je “čudná” a “bizarná” | Magazín F1 - F1online.sk

Okrem toho, že bol zapletený do crashgate, tak bol zapletený aj do spygate, keď tým vydieral vlastný tím, aby nakoniec prehral s nováčikom, potom sa na chvíľu vrátil do Renaultu, aby následne mohol rozvrátiť Ferrari a McLaren svojou toxickosťou :joy:

A čo s tým má to, že nie sú dominantní? Bože môj, máš ty vychodenú aspoň základku? :joy: Rieši sa to, že niekto stráca na kolegu cez sekundu v quali (hoci Perez je na vode slabý a Max silný) a nie to, že RB je dominantný a ty napíšeš toto.

Ešte raz sa ťa opýtam, skúsim to veľmi jednoducho - Checo stratil na Maxa cez sekundu a podľa teba RB sabotuje Checa. Stroll tiež vie na Alonsa stratiť sekundu, sabotuje Aston Strolla? Tak isto Sargeant vie stratiť sekundu na Albona, sabotuje Williams Sargeanta?

Stroll môže byť rýchlostne mierne slabší ako Pérez a Alonso aktuálne mierne slabší ako Max. Sargeant je výrazne slabší ako Perez, ale to aj Albon je výrazne slabší ako Max, takže toto sedí.

2 Likes

Já si teď vezmu příklad z @PUFF a zkonstruuji teorii o tom, že včera Toto Wolff sabotoval Hamiltona. I když mě Puff asi obviní z toho, že ho chudáka šikanuju.

Nicméně zde je teorie:

1. Toto Wolff a Lewis Hamilton vyjednávají o nové smlouvě.
  2. Hamilton chce spoustu peněz.
  3. Toto mu tolik peněz dát nechce.
  4. Totovi by se hodilo, kdyby Hamilton chvíli nepodával takové výkony, protože tím ho snadněji dotlačí k nižší sumě (holt už máš nejlepší léta za sebou, Lewisi, a my tady navíc máme Džordže, tak si moc nevyskakuj).
    ZÁVĚR: Toto knoflíkem zpomalil Hamiltona v Q2 a zajistil, že vypadne.

DŮKAZ: George P3, Lewis P13!

Je snad Lewis idiot? :grin:

2 Likes

Toto usuzovat z jedné jediné kvalifikace? To je spíše na doktora :thinking:

Už sa tu nemože šíriť názor a musí sa hneď útočiť?

2 Likes

Pro ty, kterým uniká kontext: to s Hamiltonem je ironie na Puffovu adresu. Jednoduše ukazuji, jak se s “logikou”, kterou použil Puff, dá zkonstruovat konspirační teorie jakéhokoli typu.

Vždyť si šiřte co chcete, můj názor jsem na onen názor napsal. To že je moc krátký vystihuje situaci, zbytečný se o tom více rozepisovat.

Len sa pýtam jak to tu teraz po správnosti funguje. Lebo keď tu niekto napíše, že Redbull spomaluje Peréza kvôli 150 000€ aby ušetrili a “polovica” fóra ho tu vysmeje tak tu človek číta jak sa nevie akceptovať názor jak je to iba názor a je to v poriadku, a keď spraví tak istú ujetú vec niekto z “opačnej strany” (ešte aj ako iróniu) tak sa tu už posiela k doktorovi.

5 Likes

Já těch důvodů četl více, než jen ten o 150 000€. Kdyby šlo jen o 150 000€, doporučil bych též spíše doktora.

On Bretnix vymenoval tiež viac ako jeden dôvod.

Díky za zastání. Pro dotyčného doplním (protože to stále nechápe), že můj zábavný příspěvek na téma Toto a Ham neměl brát doslova, protože je to ironická reakce na Puffovu konspirační teorii.

Ale jen na základě jedné kvalifikace! Na Tebe taky asi složité, hádat se jen aby se člověk hádal, to je vaše specialita, tak si notujte :wink:

To robí nejaký rozdiel?

On je nejaký minimálny počet závodov či kvalifikácii kde musí team spomaliť druhého jazdca aby sme mohli rozprávať o ujetých fantasmagóriach a tváriť sa, že sa reálne dejú?

2 Likes

OMG, už jsem to napsal dvakrát!!! V příspěvku o Totovi a Hamovi si dělám legraci z Puffa. Nemyslím to doslova!!! Ukázal jsem, jak snadno se dá vycucat z palce konspirační blábol!!! Dokážeš to pochopit?

Ne, počet kvalifikací k nějakému závěru určitě nepřispívá, jeden tobě a Bretnixovi pochopitelně stačí :+1:

Evidentne stačí aj Wolffovi jeden príklad ale toho už nikto k doktorovi neposiela.

Či zase Wolff može použiť jeden príklad a Bretnix nie?

V súvislosti s 1,3-sekundovou stratou som však nepočul žiadne normálne vysvetlenie. Je to čudné,” zamýšľal sa 51-ročný Rakúšan.

5 Likes

@Bretnix @rHapo @temneny_syr ako môžte takto niekoho šikanovať?

1 Like

V souvislosti s mnohými dalšími příklady, já bych řekl že jo, dávat si tyto otázky je na místě. Perez opravdu není, respektive nebyl žádný céčkový jezdec. To jak se trápí s dominantním RedBullem též považuji za zvláštní. Vasseure již též naznačil jistý přístup u RedBullu.

Dávat to v souvislostí s jednou nepovedenou kvalifikací Hama, to je pod úroveň. Ale já k tomu napsal jen názor, šiřte si co chcete a jak chcete.

Taky se ptám. :wink:

To isté spravil Wolff.