Wolff dumá, čo sa to deje v Red Bulle. Pérezova strata je “čudná” a “bizarná” | Magazín F1 - F1online.sk

to je ako v praci, ste viaceri kolegovia a pride za tebou boss a povie ti ze tuto janko tento rok moc nepochopil zadanie na projekt, a tympadom mu to nejde a ma mensiu vyplatu, co vy siesti ostatni, upravime poziadavky nech Janko zarobi viac? vy zarobite rovnako, co vy na to?

Tak já vím, že když vám RedBullakum teče do bot, tak vytahnete Alonsa

Počkej, motorari delaji na jednom motoru, ze dáváš takove přirovnání? :grinning:

to sa tu moze aplikovat na kazdeho die-hard fandu

ano projekt bol mysleny ako Pravidla pre sezonu 2023

Ani ne, do teď tu 80% neví, jak probihal spy gate a vyšetřování :joy:

No tak řeknu: přijde šéf za týmem, kde každý dělá na svém projektu, tady @Hedgehog se na začátku zasekl a je teď pozadu, je ok mu s tím pomoct?

no ved to sa ale deje

F1 teams to discuss engine equalisation move (motorsport.com)

No děje, proto moje původní myšlenka není zavadejici, ale tvoje trollovani ano :grinning:

myslim, ze sme tak nejak uz standardne mysleli na to iste len sa nepochopili :smiley: si lavak alebo pravak ak to nieje tajne?

Pravák, proč? :grinning:

to je ono ja som lavak :smiley:

No a jsme doma, levaci vždycky vymysli levotiny

podla tejto analogie by si mal mat rad tieto Vaclavaky :smiley:

Jakože pravak vymysli pravé veci? Ale to nesouhlasi s Vaclavakem😀

pravičacke :smiley: radikalne, schvalne iduce proti komformite

Jenže je pravice a radikální pravice, stejně, jako je levice a radikální levice. Třeba @Bretnix lítá mezi radikální levicí a pravící furt :smiley:

zas ta vasa ticha posta :smiley:

To není tichá pošta, já konstatuji to co tu vidí každý, však si byl v té diskuzi o ekonomické oblasti

Nejlepší je, že nejenže ta “Puff-Hogarova teorie” (nebo spíše “blábolie”) nedává elementární smysl, ale její důkazová základna leží kompletně na faktu, že Pérez byl pomalý v Q.

Neuvěřitelné, co všechno ti kluci lidoví nevymyslí. :grin:

2 Likes