Wolff dumá, čo sa to deje v Red Bulle. Pérezova strata je “čudná” a “bizarná” | Magazín F1 - F1online.sk

Jenže on to trolling není :grinning:

Tak jestli máš pocit, že AM je dominantní, a že Stroll je na stejné výkonnostní úrovni, jako Peréz

co neni podlozene je len dohad alebo trolling cize :smiley:

to mozem aj ja napisat ze Starky Sainz s mladasom sabotovali Leclercovi auto :frowning: ale nepoviem, lebo som pricetny

3 Likes

Já jsem si nevšiml, že by Williams či AM byli dominantní. A taky jsem si nevšiml, že by Sergant a Stroll byli na úrovni Pereze.
Tady to vypadá na útoky sektařů RB, jen protože si Puff dovolil tohle napsat a já napsal, že je to jeho názor a není potřeba ho za to shazovat.
Reakce jsou na úrovni pomocné školy

sorry ja mam poslednu dobu pocit, ze tu chodim na infovojnu … tam sa tiez pisu nazory ked to ideme takto kategorizovat

No to nevim, vedle si psal opak :joy:
Máš tu článek k tématu, někdo vyjádří názor který podporuje myšlenku článku a x fanatiků se může zblaznit. Jakože davovy efekt bych na online prostředí nečekal.
Navíc je to nazor, kdyby to bylo na něčem podložené (faktem), tak už to není názor, ale prezentuješ skutečnost :slightly_smiling_face:

to je ta blba stranka online diskusii, je strasne tazke pochopit co bolo myslene sarkasticky, a co vazne, a co ako trolling :slight_smile: vy ste tu vcerA hodili prvotriedny trolling, a mas aj odpoved na otazku, ci ten davovy efekt v online priestore existuje, pekne ste s puffom polarizovali forum, podla zmyslu Mercedesu, kde oni povedia nieco a berie sa to jak absolutna pravda

RB suffering from success once again

Já bych to nazval Horner efekt. Řvát, že to neni pravda a jak jsou všichni proti RB a pak po nějaké době se to potvrdí. Viz jeho hysterický zachvat loni v Singapuru ohledne news s cost capem.
Ale jako fest tu praskaji cevky :rofl:

Když to FIA tak pečlivě sleduje, proč se Alpine muselo ozvat, že ztrácí 30hp na konkurenci a jestli by to mohli dorovnat?

mne cievka nepraska, ja tu len reagujem na tie smyšlene bludy co ste tu vypotili a polarizovali zase forum :smiley: klasicka Rajchlovina na vaclavaku

1 Like

lebo keby sa neozvali a vytiahli to s Alpine sami, tak by sa zas riesili ze FIA nadrziava alpine, logicky musia cakat na podnet od teamu

Nikdo nic nepolarizuje, jen tu máš jedince smyslejici, jako na Vaclavaku a uznavaji boha Rajchla (tady Maxe) a slepe ho nasleduji

asi tak no ale to uz nesedi do narativu hnusneho podvodnickeho malinovkarskeho cirkusu ze jo

v mojej rovnici su rajchloviny co ste pisali vy, a rajchl je Wolff cize D: zhodneme sa, ze sa nezhodneme

Co je to za blbost? Proč by FIA nemohla zveřejnit, že jeden z motoraru výrazně ztrácí a zeptat se týmů na dorovnání?

Rajchl je v F1 Helmut, Smetana je Horner a maji svoje stadecko pěkně :grinning:

je zaklad mat svojho Rajchla :smiley:

No ale ja se ptam, proc by to nemohli udělat? Co by na tom bylo za podporu Alpiny, kdyz by se zeptali týmů na hlasování? :grinning:

Zase jen prispevek s x smajlama a nějaké rozumné sdělení žádné