Wolff dumá, čo sa to deje v Red Bulle. Pérezova strata je “čudná” a “bizarná” | Magazín F1 - F1online.sk

Tak ja nepisem ze to ma byt hned zajtra ale pravda je ze v RB je ako v bavlnke, nema ziadnu konkurenciu len sa vozi. Opat vravim - nepopieram jeho kvality ale rad by som ho videl o to bojovat aspon ako bojoval Hamilton vs Rosberg.

@PUFF @HellHogr hlavni demagogovia fora dnes vecer opat v hlavnej ulohe blaznov. :joy:

1. Perez v kazdej suchej quali je od Maxa tak 0.2-0.6s a v kazdej mokrej/prechodnej ako bola ta dnes (hoci sa dojazdila na slikoch, trat bola vlhka a studena) straca bezne cca 1s na kolo. To ste si doteraz nevsimli vy komedianti? Lebo toto co tu prezentujete nie je nazor, ale uplne chore vymysly, lebo mate taky komplex z RB/Maxa, ze s tym normalne neviete zit, ze Checo pri nom hori.
    Aby ste nehovorili, ze trepem do vetra, tak naprikald v Kanade v Q1 stratil na Maxa presne 1.3s na intermedialkach, v Q2 skoro 2s ked nedokazal poskladat jedno normalne kolo.

2. Stroll tak isto na Alonsa vie strati sekundu niekedy aj na suchu. To akoze stary Stroll tiez spomaluje vlastneho syna? Alebo minuly rok Zak spomaloval Ricciarda, aby z Landa robil vacsiu hviezdu? Pritom Ricciardo je daleko lepsi pilot ako Perez. Aj Williams spomaluje Sargeanta? Lebo ten tiez vie sekundu stratit na Albona.

Vy dvaja ste fakt chori z toho RB (tak ako niektori boli chori z Mercedesu ked vyhraval, tam tiez vymyslali kadejake fantasmagorie, len aby si nepripustili, ze Hamilton je lepsi ako Bottas, akurat, ze Max je este o stupen dominantnejsi a hlavne konzistentnejsi ako bol Lewis). Komplexy, komplexy, ach tie komplexy. :joy:

8 Likes

Jedného pekného dňa pravda vyjde najavo. Ale to bude trvať tak 10-20 rokov. Ale vyjde !

Sledujem f1 pravidelne 30 rokov a taky velky rozdiel medzi kolegami som nevidel…max je urcite lepsi ale pri dnesnej vyrovnanosti pilotov a nech mi nikto nehovori ze to tak nieje to je az absurdne…zo zaciatku jedna k jednej prve 3 preteky a zrazu uťal…jasne čírou nahodou…ale zbytocne sa tu budete kusat medzi sebou kym nemate kamarata v redbulle co vam povie jak to je…mozme si len mysliet…

Len jeden priklad a nemusime ist ani daleko do minulosti - minuly rok Norris obcas dal Ricciardovi v ronakom aute kolo, hoci v prvej Q sezony boli velmi tesne pri sebe. Aj nad tym si sa vtedy takto zamyslal, ci tam to bolo jednoduche, ze Ricciardovi skratka nesedi monopost a Norrisovi ano, lebo ho vyvijali na neho? 1.3s nie je realny rozdiel medzi nimi na suchu, ale na vode ano. Perez je jeden z najhorisch jazdcov na vode, zatial co Max je na vode (alebo v prechodnych podmienkach) najlepsi. To je cela veda, len Wolff vyuzil situaciu, aby si kopol do RB (nevycitam mu to) a teliatka hejtujuce RB sa toho chytili. :slight_smile:

4 Likes

Jestli Max půjde do jiného týmu, uvidíme tam jak mu to proti tomu druhému půjde. Já mám ohledně tohoto taky otazníček :thinking:

2 Likes

Max velmi dobre vie preco radsej prezentuje myslienku, ze odide z F1 akoby mal prestupit do ineho timu. V inom time by pravdepodobne dopadol ako Vettel ked odisiel z RB.

1 Like

Valtteri, it’s James…
Nuff said.

Vysvetleni je jednoduche a psal jsem to tu mockrat. Max je buh motorsportu a F1 zvlast. Neni na svete nikdo lepsi. Smirte se stim.

Checo je vynikajici pilot, stejne dobrej jako Fernando Alonso nebo Lewis Hamilton. A kdyby byl s nima v teamu tak je zaslape do zeme. Nebo snad ne?:man_shrugging:.

Holt Checo zestarnul a ten tlak neustal. Jezisi vzdyt ho vyhodili z AM.

No anebo maji pravdu @PUFF a @HellHogr a Marko ma ty knofliky kterejma reguluje ten vykon. Hlavne v kvalde. :rofl:. No a ve vakcine jsou chipy a ja sem pisu ze zahrobi protoze uz jsem dva roky mrtvej protoze spikeprotein. :rofl::rofl::rofl:

1 Like

1 Like

Ako ze hlavne v kvalde? Vsak podla nich v Spa zacal Helmut tocit gombikmi az v preteku, ked Max predbiehal Checa. Tak ako teda, v kvalde, v pretekoch, ci stale?

A Wolff je pre nich modla, ktora vzdy hovori 100% pravdu. Ved aj Lowe si vymyslal, ze Mercedes stacal motory od 2014, aby nebol vpredu o 5 sekund, ale len o sekundu. Takze ked Wolff naznaci, ze RB brzdi Checa, tak to tak musi predsa byt. RedBull je ochotny vzdat sa 1-2 v sampionate, po ktorom tuzia uz od 2013 a ani minuly rok im to nevyslo, ale hlavne, ze z Maxa spravia hviezdu, lebo nestaci, ze na suchu nalozi Checovi pol sekundu. :joy:

3 Likes

Frederica to nazaujíma. Dnes povedal, že Verstappen jazdí vlastnú ligu a treba tvrdo pracovať a nie vyhovárať sa.

Musim rict ze mi to sekne. :wink:. To uznas ne? :grinning:

Dobre, takže len aby som to pochopil.

RBR, ktorý podpísal exklúzivne zmluvy a aktuálne sa topí v peniazoch asi tak, že Horner s Markom si možu 500kami vytierať zadok, resp. Neweymu spravia projekt na ktorom sa može realizovať naschvál spomalujú svojho jazdca v teame aby

Z jejich boha to udělá ještě většího boha

Po dvoch tituloch začali spomalovať aby ukázali, že Max vie naložiť Perézovi a doteraz to nerobili

RB nebude mít tolik bodů, takže ušetří peníze

Ušetria asi 150 000€ na bodoch, ale budú platit Checovi 10M ročne kým on prinesie do teamu koľko ? 20M? miesto toho aby nechali jazdiť nejaké “drevo” (rozumej mladíka) ktorému daju 1/2M ročne a vychovajú si talent až Max odíde

Otevřou si vrátka pro to, aby měli páky ho vyrazit

Si budú vytvárať potencionálne “vrátka” pri politike Marka, ktorý keď chce niekoho vyraziť tak proste vyrazí daného jazdca ale pri Checovi si potrebujú robiť vrátka (navyše pri jazdcovi ktorému končí zmluva v 24)

Budou říkat, že to není autem, ale že to je jen a jen zásluha Maxe, takže jim FIA neklepne tak rychle přes prsty

Toto možu hovoriť pri rozdiele aj 0,1s takže.

A toto všetko zatiaľ čo je:

• Peréz ticho a drží hubu a robí vyjadrenia ako sa potrebuje zlepšiť aby dobehol Maxa (Peréz je asi hlupák čo nevie rozoznať keď mu “nejde monopost”, nemá prístup k dátam od Maxa a pod.)

• Celá Perézova strana garáže je ticho a buď je do toho zapojená (a v takom prípade vedome demotivuje polovicu svojho teamu) alebo sú aj oni tak hlúpy a nerozumejú sa do toho

• Perézov inžinier je do toho zapojený alebo je hlupák (+ ho RB teda vedome demotivuje)

• FIA je doto zapojená, lebo sleduje výkon motorov a nevie si všimnúť, že RB točí gombíkmi a že Perézov monopost je evidentne slabší

• Monoposte ktorý je stavaný aj na Peréza

A plus k tomu všetkému riskuje, že sa to prevalí a bude z toho mega škandál.

Jup, “dáva zmysel”

5 Likes

Ano, přesně tak. :slight_smile:

1 Like

Strollovi tiež škrtia monopost? či tam už netreba?

Tak daleko jsem zatím nepřemýšlel.
Teď s Totem dumáme nad Checem. :smiley:

To by ste si asi mali ujasniť hlavne s Totom, či je teda Peréz idiot alebo nie.

Resp. asi by si to mal Toto najprv ujasniť u seba. Lebo jedno vraví a druhé si myslí

Ja to vidim nasledovne:

Do Saudskej Arabie spolu Verstappen a Perez ako timovi kolegovia odjazdili 40 vikendov, pocas ktorych mal Verstappen prakticky vzdy nad Perezom obrovsku vykonnostnu prevahu.

Obrovsku vykonnostnu prevahu mal Verstappen aj v Bahrajne a Australii.

Potom prisli dva vikendy, kde sa Perez dokazal presadit (pre dobro veci budem ignorovat Verstappenove technicke problemy v Saudskej), vsak ani Verstappen nie je robot.

Nasledne sa vykonnostny rozdiel medzi Perezom a Verstappenom vratil na uroven, kde bol vzdy (=Perez ZRAZU utal)

Vysvetlenie: PEREZ MUSEL BYT PO BAKU SABOTOVANY.

4 Likes

a ty planujes sa vykaslat na toto tu, sak sa pozri co si tu rozprudil :smiley: dostavas medailu za prvotriedny trolling :smiley:

2 Likes