Wolff dumá, čo sa to deje v Red Bulle. Pérezova strata je “čudná” a “bizarná” | Magazín F1 - F1online.sk

Max je dobry ale urcite nie o tolko lepsi, hold RB je druhe Ferrari z milenia, idu iba na jedneho pilota a to po vsetkych strankach.
Nech je ako chce je to ich volba, kazdopadne ak chce Max dokazat ze je top pilot tak musi skusit aj iny tim. Potom sa mozeme bavit.

Vsak Perezko sa vzdy v takychto podmienkach mega trapil, teraz sa aspon dostal do Q1

puffovi asi chyba pocit moci :smiley:

Nn, Puff tu pojmenoval to, co všichni chtějí přehlížet

1 Like

V takom Oracle asi nevedia nieco, co vie iba @PUFF ked im dali sponzorske 100 mega. :wink:

1 Like

Proč máš potřebu zesměňovat druhé, když mají jiný názor?

To je názor a ty se ho jen snažší zesměšnit

A teď, když na to nic nemáš, tak útočíš i na mě, protože na to upozorním.
Neviděl jsem tu od tebe za celou dobu slušný, normální příspěvek, kterej by neobsahoval x smajlů a špetku racionálního myšlení

Ow Puff uprimne tak toto som od teba necakal :smiley:
Aj Lewis nicil bottasa a aj ked Lewisa nemam rad tak vzdy som vedel uznat jeho kvality ako napr Singapur 2018 kvalda atd. Ale ani o Merc ani o nikom by ma nikdy nieco take nenapadlo.
To ze tim vyvija auto smerom pre top jazdca ok, to asi vieme pochopit ale aby niekoho schvalne takto potapali. Boah

4 Likes

Ale Puff tímhle nechtěl shodit Maxe, tady jde o ten rozestup Checa na Maxe. Nevidím tam nikde, že by psal, jak RB jede jen na Maxe, protože by to jinak nezvládal nebo podobně

Nikdy jsem neurážel a nesnižoval kvality Maxe.
Vždy jsem ho chválil a je v současnosti nejlepší by far. :slight_smile:

Jak víš, že jsou to bludy a klamstva? to řval i loni Horner o cost capu v Singapůuru a do teď čekám to žalobu na soupeře, že je obvinili z něčeho, co podle Hornera nedělali

Ale to je, jak vysvětlovat malým dětem, toto mi hlava nebere. Píšeš tam jasně o situace Peréze a sektaři RB se zase můžou zbláznit, že v tom vidí shazování Maxe :woozy_face:

Ano, protože věta: nebylo to důvodem k myšlenému podvádění znamená, že RB to nedělal úmyslně.
A FIA měla s Ferrari tajnou dohodu, protože Ferrari taky jelo podle pravidel, ale udělali to jen tak ze srandy.
RB byl uznaným za porušení cost capu, to je ten core.
Nevím ale, proč to sem taháš. Asi se ti moc zvýšil tlak

Já jsem v klídečku. :smiley:
Jsem cirkusák. :slight_smile:

2 Likes

Ale ono nejde len o Pereza, kedze rovnako mimo boli aj Gasly a Albon. Im tiez stahovali vykon? Za cias Albona a Gaslyho RB nedominoval tak preco by ich zhadzoval? RB chcel naschval skoncit nizsie v pohari konstrukterov? Ale ak to bol zamer, tak preco Gaslyho menili v polke sezony? Proste prepac ale mne toto vraj umyselne znizovanie vykonu u dvojok hlava neberie.

1 Like

Však je lepší říct, že jsi cirkus a mít klid, než vidět ty cirkusáky tady skákat :smiley:

Ale je to jak píšeš, RB v době s Gaslym/Ablonem dominatní nebyl a potřeboval ty body. Teď je dominatní a tolik bodů už paradoxně nepotřebuje, protože jsou jasní mistři světa a za každej bod budou platit. Navíc dávat víc do výsluní Maxe a říct: podívejte, kde je týmovej kolega, to není jen autem (poslední slova Helmuta) dělají přesně to, co RB potřebuje.

1 Like

No velmi tazko sa mi to pise ale asi s tebou suhlasim. :sweat_smile: Ako som uz pisal, pre mna ako cloveka co pozera F1 nejaky ten piatok je jasne, ze ten rozdiel medzi Maxom a Checom nemoze byt sposobeny len jazdeckym skillom. (Hlavne ked viem ake vykony podaval Perez v inych timoch) Na druhu stranu viem si predstavit, ze ludia co zacali sledovat F1 ked vyslo Drive to Survive su schopni naletiet na to, ze Max nici Checa len cisto kvoli tomu, ze Max je jazdecky poloboh :smiley:

Ale stojim si za tym, ze RB nemusi Checovi znizovat vykon…On sa proste nevie prisposobit Maxovemu stylu. RB ho umyselne nesabotuje.

2 Likes