Shodou okolností jsem napsal totéž jen o jeden nebo dva komentáře nad tebou. Ale on tě určitě neobviňuje z opisování, jen podotkl, že to, co jsme nezávisle na sobě zmínili, je evidentní, a přesto se tu někdo zoufale chytá Wolffovy poznámky, jako kdyby to byl zjevný fakt, potvrzený tím, že to přece říká sám Toto Wolff.
Sorry, ale dnes už si človek nemôže byť ničím istý, čo keď si dnes ráno zmyslela, že sa cíti ako muž, tak používa mužské zámená?
Ale teraz vážne, @Evap prepáč, nevedel som o tom a odteraz budem používať správne zámená.
No když chcete neustále řešit Strolla, tak moje logika vskutku říká že ve Strollově týmu Strolla nijak znevýhodňovat opravdu nebudou. Ale třeba je to mylný předsudek. Ale možná tam existují pohnutky v rodině které mi jsou skryté. Ale Stroll v mých očích ještě neprokázal že by nebyl podprůměrný jezdcem. Narážel jsem na to i loni kdy nebyl daleko od Vettela ale toho jsem měl již sotva v průměru.
Co je s Russellem?
Že dle Bretnixe sabotovali v Mercedese Hama
T té vaší hádce o zvýhodňování některého jezdce dám do placu pár technických informací, které sleduje každý z technického týmu včetně jezdce kdykoliv v reálném čase i později.
Nebudu popisovat běžně známé věci jako, brzdné body, dráhy, tlaky, nebo práci s plynem…
Jde o:
- zatížení kterékoliv pneumatiky v reálném čase v mnoha osách.
- zatížení odpružení, tlumení a stabilizace v mnoha osách
- průběh přenosu každého Nm přes diferenciál
- veškeré aerodynamické tlaky na každou část vozu
- teploty všeho a jejich průběh
a určitě mnoho dalšího…
No a tato data se zase v reálném čase kombinují s:
- okamžitou rychlostí v témže bodě
- přesným úhlem natočení volantu v témže bodě
- odstředivou dostředivou a gravitační silou v témže bodě
- zrychlením, nebo spomalením na libovolném úseku
A to všechno se ještě kombinuje s velmi přesnou informací, jak hustým vzduchem auto zrovna v ten čas projíždí.
Ta data a jejich vyhodnocení je tak přesné, že poznají, když má jeden jezdec na povrchu a chladičích víc zbytků much, než druhý…
Abych to shrnul, možnost, že by úmyslně někoho jakkoli zpomalovali a on to nemohl zjistit neexistuje.
Celý problém bude nejspíš v kombinaci jezdeckých schopností a umění si auto nastavit.
Budu až večer, takže mě do té debaty nezatahujte prosím, stejně tomu nerozumím.
Tak jasně, můžu si vymyslet cokoli. Ale na mou duši, nejen, že jsem žena, ale dokonce ten původní tradiční typ - někdo by ovšem taky mohl říct výběhový model .
Nesabotovali. Celé je to ironický protipříklad proti konspiračnímu blábolu ohledně RB. Zkus to už pochopit, pochopit, pochopit, pochopit, pochopit, pochopit… protože ti to sděluji už posté!
Helmutove gombíky budu horieť.
Ve skutečnosti to žádná debata není, jen marná snaha části fóra vysvětlit hrstce natvrdlých jedinců, že země není placatá, a to ani v případě, kdy se po ní prohánějí monoposty Red Bullu. Jinak a jeden like máš i ode mě.
Ale vždyť já to chápu, jen jsem k tomu napsal že toto usuzovat z jedné kvalifikace je spíše na doktora, a vysvětlil proč.
To ti už vysvětlil (kromě ostatních) @rHapo, navíc způsobem, který musí pochopit i průměrný student střední školy.
Nenapíši, protože mě na rozdíl od sabotáže u Hama vydedukované z jedné kvalifikace u Bretnixe dává u otázkách u Péreze při jeho trápení větší logický smysl
A já ti vysvětlil proč jsem tě za tvou dedukci poslal k doktorovi. To by taky mohl pochopit i student základky
No trápení Péreze si v RedBullu nedomýšlím, to je právě prostě fakt
a potom ferraristom nevadi protekcia a dvojity meter no, takto si tu zijeme
Logický nonsens a sofistiku nelze pochopit, pouze identifikovat.
Já si nemyslím že je to o nějakým tlačítku, tomu nevěřím a ani jsem to nikdy nepsal. A ani není mým cílem znevažovat úspěchy Maxe, myslím že je určitě v úzkém kruhu nejlepších.
Možno by ste mali písať menej hovadin a trochu sa zamyslieť tie vaše teórie sú už trochu dosť mimo
Jakou mou teorii máš na mysli?