Jasne Asi to nie je rovnaká kategória ale MotoGP je napríklad extrémne drahé oproti F1
Dosť mi prekáža na SK/CZ stope že si mýlia pilotov každých pár minút, vyrastal som na HU F1dnotke a tam je tá úroveň komentovania inde. Na SK sme si zvyknutý voliť menšie zlo takže aj keď Eisele sa nepočúva najpríjemnejšie je to o kvapku lepšie ako CZ stopa.
bodaj by to tak bolo. Historicky, štatisticky, morálne a aj sympaticky za nich patria.
malinovkari niekoho zabili? pripadne nieco ukradoli? ako v McLarene? McLaren v 2007 pracoval s ukradnutymi datami z F. Este mohli byt radi, ze to Ferrari dalej nehnalo pred civilny sud. Mozno aj preto stiahli chvost a Lewis musel vypustit zaver.
BTW neklam, ze si RB vyberal trest. FIA im trest vymerala a mali moznost ho akceptovat, alebo sa odvolat. Tie tvoje krokodylie slzy pod kazdym clankom su na smiech.
No je to směšný, to co dokážeš vyplodit. Máš nějaký důkaz o vypuštění závěru v podobě McL? Já teda žádný vypuštění neviděl, to máš zas jen nějakou dojmologii. Stejně, jako s civilním soudem, však tam měli jít, alespoň by se ukázalo na tu nelegální podlahu Ferrari z Austrálie, a jak FIA dělá dvojí metr. Chápu, že příklady nechápeš, porušení pravidel / zákonů se ma trestat, ale trestat, tak, aby se to neopakovalo, ne, že FIA se dohodne s RB o výši trestů, mimochodem je to o v dokumentech FIA, to zas jen ty neumíš číst. And again, že jsem vůči něčemu kritický, neznamená, že je to vyplakavani, tohle je tupa argumentace, jako voličů Babiše: jenom zvidite, protože nemáte co on.
Nauč se čist a rozlišovat kritiku od vypalkavani, kritika, ktera míří proti něčemu/někomu s popisem situace, co bylo špatně, je prostě kritika oprávněná (pokud se opírá o skutečnosti), nikoli tvoje hloupé vyplakavani
Však jasně, sportovní pravidla jsou od toho, aby se porušovali
Meleš tu nesmysly, tak si davej bacha, aby se ti to nevratilo s tím, cos mi posilal v soukromé zprávě
The FIA offers terms of ‘accepted breach agreement’ to Red Bull; If Red Bull accept offer - the details of which are confidential - they will accept wrongdoing for cost cap breach but receive less severe punishment
Nevyhrožuju ti, jen mě nebaví ty tvoje neustále kecy dokola. Ani jednou jsem od tebe neviděl uznání kritky na RB a Verstappena, jenom vidím tvoje kecy o tom, jak ostatní pláčou, protože si dovolí kritizovat. Kritizoval jsem úplně stejně FIA a Ferrari za motory a Mercedes s Pirellinza tajný test. Stačí vytahnout hlavu ze zadku RB
Však to tam máš napisane, dalsi dohoda s nižším trestem, agreement není vůbec dohodnuti se. Misto placani x smajliku si zjisti rozdil mezi dohodou a jednostranným rozhodnutím, očividně nechápeš rozdíl
No, tak že hejtis Pereze není kritika RB, nedělej ze sebe blbce, od toho jsou tu jiní. Já jsem tu nepřišel první s tim trestem, tos byl ty, ja se tomu jenn vysmal, že jsi naivni, kdyz si myslis, ze je tenhle “trest”, jakkoli omezí. Říkám vystrč hlavu ze zadku RB a uvidíš tu kritiku i vůči jinym, o víkendu jsem byl kritický i k AM a Fernandovi, jenze ty jsi posedlej tim, co tu lidi pisou o RB a Verstappenovi a nevnimas zbytek
they will accept wrongdoing for cost cap breach but receive less severe punishment
Přiznání jako polehčující okolnost.
A neříkal Horner veřejně v Singapuru, že cost cap neporušili a je to špinavá hra soupeřů?
Co si dělám srandu? Však tu píšeš, že dohoda nebyla, potom, kde je psany o nižším trestu a teď to zabijes: kdyz se priznaji, tak dostanou nižší trest. Tak si nejdřív srovnej co píšeš. A co je asi agreement?
A že přijde žaloba
Třeba ji sepisuje Temny s Helmutkem
dojmolog este nedokladoval kde sa FIA dohodla s RB na vyske trestu. aha ani nemoze len pinda.
Však doloz tvrzení, ze jezdci McL vypustili konec sezony 07
Ti už to hodili vysmátý za hlavu.