Wolff a Hamilton dnes majú stretnutie, v hre je podpis novej zmluvy | Magazín F1 - F1online.sk

Ach jo, tak je to dohoda nebo neni? Uz se rozhodni

Ale potrebu napsat, jak někde pláče, protože je kritický, tak mají furt. Retorika ala Babiš, Okamura, Zeman, Fico, vybraná to společnost

No a agreement s nizsim trestem není dalsi dohoda s nizsim trestem? Ty jsi ztracenej :slight_smile:

Neboj, Helmutko se tě zastane, jen co vysvětlí, jak McL vypustil závěr sezony 07, aby nešel před civilní soud

The FIA offers terms of ‘accepted breach agreement’ to Red Bull; If Red Bull accept offer - the details of which are confidential - they will accept wrongdoing for cost cap breach but receive less severe punishment
V klidu a pomalu, dej si to do překladače, co je agreement a co je receice less severe punishment

On to už řekl Wolff, FIA sice dostatečně nekoná, ale největším trestem pro RedBull je poškození pověs​ti :man_shrugging: A faktem je že je to jejich fanouškům bohatě dáváno sežrat.

2 Likes

Já vím, ale k čemu ty pravidla nakonec jsou? Tohle je prostě špatně pro F1, ať už to udělá RB nebo AM

Však říkám, v klidu si to přelož a přečti několikrát :slight_smile:

F1 je špína, raději se do toho nebudu pouštět. FIA z ní dělá špínu.

Já neklamu, máš to tam doslova napsane, agreement, receive less severe punishmant

az ty dolozis, ze si RB vybral vysku trestu.

Ne, ono stačí si to přečíst, sám to píšeš, dohoda s nižším trestem, pokud budou souhlasit, nevim co se tu tocis

Klasika Helmutko, prijde kopat, plakat a psat lzi, ale pak sam nic nedolozi, nezklamal :slight_smile:

Já jsem napsal, že je další dohoda o nižším trestu, ne, že oni (RB) maji další dohodu o nižším trestu, tu maji snad první, nebo jich maji víc? No vidíš, dáš mi za pravdu a ani nevíš, jak si k tomu došel :slight_smile: ne, tam není napsaná dohoda, kterou, kdyz akceptuji, takndostanou nižší trest, tohle je zabijak IQ

Já nevím, třeba dohoda s Ferrari skrz motory? Já jsem psal o další dohodě na světě, ne další dohodě RB, to jsi takovy sporsty?

Možná, kdyby jsi tolik nešňupal, tak to pochopíš hned. Ale chápu, chtěl jsi se hádat o tom, že to nebyla dohoda, potom, že tam nebyl trest, tak jsi to pak otočil na to, že to není další dohoda o nižším trestu, protože si se ani v jednom netrefil, stava se :slight_smile:

2 Likes

Konečně dobrá zpráva

jj spa by chybalo jak sol

2 Likes

servery zhavim naplno, idu 24/7 filtrujem cez siet vsetko co ide, ale kamarade, oni su proste ticho :smiley:

1 Like