Wolff a Hamilton dnes majú stretnutie, v hre je podpis novej zmluvy | Magazín F1 - F1online.sk

Já poslouchal vždy tam, kde byl Pepa Král.
Když s Richtrem tak českou, když s Eiselem tak “slovenskou”.

Nejlepší duo by bylo Král-Fabry.
Ostatni můžou jít dál. :slightly_smiling_face::+1:

Letos mě nebaví ani jedni. To si radši zlepším angličtinu. A je tam daleko více zajímavostí.

5 Likes

Mám to hodně podobně a Fabry se mi taky líbí. Jenom to zlepšení angličtiny pořád ne a ne nastat, tak mám F1TV jenom pro zpětné sledování zajímavých situací z kokpitu.

1 Like

a co tak pozerat uplne bez komentara? mimochodom na Sport 1 2 by mohli dat moznost anglickej stopy, maju ju k dispozicii tak nechapem preco ju tam nedaju.

hej tiez premyslam nad F1TV Pro asi to aj spravim nestoji to zas tolko a je tam dalekonasobne viac informacii

a kvalita dvojnasobne horsia

fakt? v com napr, nemam vobec prehlad

no kvalita obrazu

Priznaj sa, ze si ma videl zo stolicky sefa aerodynamiky, ked som isiel okolo. :wink:

Ako pokracuju prace na QuadDRS?

horsie nez sport 1/2 to snad nebude

bohuzial je a o onboard kamerach sa ani nebavim

onboard kamery ale musia byt taketo, pokial sa nevylepsi technologia ze jo, ta kamera ma par gramov ze jo, a je stale v pohybe, mne ide o to, ze skylink ma nonstopproblemy so zvukom, je bud pozadu alebo neni stopa co chces a mas platit za sluzbu co ti nejde na sto percent v dnesnej dobe neni moc vyhodne

vyskusaj a uvidis…vela ludom to vyhovuje

1 Like

Nvm kolik to teď stojí.
Před sezónou jsi to měl za 40ecek na rok.

F3, F2, F1, analýzy, tech analýzy, preshow, post show, archiv sezón a závodů… a hlavně livetiming… ten je nejdůležitější bez něj bych se ani nedíval…ten mi tvoří 70% závodu.

1 Like

o desku drahsie teraz, ale to neni tak moc,ked skylink ma stoji 300 korun mesacne a ine programy okrem F1 prenosov nepozeram

1 Like

A když si založiš novy účet nebo něco takového, tak není méně? :grin:

Ono to platí 365 dní ne?
Nebo jen jakoby sezóna?
Ani nvm.

Jestli 365, tak kup a jestli ne, tak na to prď.

1 Like

Jasně že to platí 365, mě ten loňskej stále platil i když jsem si koupil novej ve slevě.

2 Likes

myslim, ze to plati 365/360 dni od momentu kedy to kupis, jj pojdem do toho

Plus teraz za monaco sme dostali 7 dní ako “ospravedlnenie”

Neviem síce čo s nimi budem robiť ale tak, inde na PPV sa na teba akurát tak vyserú…

Ja si nestažujem. Mám v mobile appku, je to málo penazí, pozerám hocikde hocikedy

PPV je najhorsi hnus co existuje, si predstav, ze by F1 bolo PPV :smiley: