“zdrhol zradca Wolffik”. ty si ale pripad. to nepotrebuje ani komentar.
Ja som narážala najmä na to ze tam za peniaze tatko Stroll môže šupnuť syna Strolla aby mohol z Astonu vybudovať normálny tím. A ze súčasťou dohody bude bud odkúpenie časti Williamsu alebo nájdenie investora s tým ze Williams si nechá meno. Čím by sa defacto stal B RP keďže by si tam u odložili Strolla. To som napísala ja takže si to vtedy zjavne nepochopil. Na čo si my napísal že je to hovadina.čo si stále myslím ze je za hranou a znova ak by si napísal nesúhlasím a napísal svoj názor ok ale nie ty máš vždy keď s tebou niekto nesúhlasí tendenciu všetko odbiť vetou píšeš hovadiny.
A AK sme pri tom co ta núti myslieť si to keď vieme ze posledné roky funguje Williams najmä ako odkladňa pre Tota Wolfa. To bola posledné roky ich jedna možnosť získať tam kohosi schopného aj preto že chýbali peniaze a neboli výkony… A to kto bol technickým šéfom boli koho rozhodnutie? Bohužiaľ pre ňu za také veci ona zodpovedá. Ja netvrdím ze to robila celkom zle a ako píšem hore dlho som jej verila a fandia ale narobila tiež dosť veľa chýb. A ak sa nájde niekto lepší asi odíde aj ona s príchodom nového investora.
Toto je v jeho očiach zradca lebo odišiel riadiť Mercedes…boh vie prečo sa tak rozhodol. S nim sa ale nevyhádaš stále len obracia čokoľvek co napíšeš inak ako si to myslel a keď na to dôjde tak padne veta že píšeš hovadiny lebo pravdu ma vždy on.
K tej CW v tomto súhlasím. Akurát ešte dodám že z toho majú aj pretekára ďaleko ďaleko pred možnosťami toho auta… Čo by sa im inak asi nikdy nepodarilo lebo v stave v akom sú by človeka ktorý má schopnosti GR v živote nedostali do toho auta. A defacto nebyť toho Mercedesu tak tento tok nemajú ani tie výsledky co majú nie len z hľadiska motora keďže Lattiffimu to väčšinou výraznejšie nepomáha.
V globále si ale myslím ze podiel na tom majú obaja. Ako Paddy ktorý nebol pripravený fungovať v takom prostredí a potom veci nedotiahli… Tak aj Claire ktorá kopec vecí v poslednej dobe nezvládla.
domnienky ?? :-DDD hovorí ten kto celý čas varí len a len z domnienok, ach jaj helmut… 8-/
jj, Paddyho počúvali a kvôli tomu museli predať tím, lebo Paddynko to za 3 roky tak dokúroval, že z tímu ktorý bol predtým aj s nie najvydarenejším autom v pohode v strede poľa, spravil tím na dne :-/ ty vylepšený inžiniersky postup…
Značka s vyše 40 ročnou tradíciou je obrovská hodnota a každý normálny človek sa snaží pokiaľ možno ju zachovať. Ale chápem že pre ľachtikárov ako si ty je to len samolúbe…
Bez toho aby som sa znizoval k tvojmu narativu - Nevravim, ze zaujem bol, ale teoreticky by bolo samolube odmietnut napr. automobilku koli zachovaniu mena Williams. Frank na symbol svojej celozivotnej prace cenu pochopitelne neda, ale pre kazdeho dalsieho investora je to len znacka s cenovkou.
toto je tvoj prvy prispevok na fore ?
Asi taká funkcia akú mal Bernie keď prišla Liberty. Takze tam bude CW len sedieť a dúfam že už ju k ničomu nepustia
Ach bohužiaľ žiaľ. Tak som dúfal že tento človek sa sem nedostane a stalo sa
Paddynko tam bol iba necele 2 roky, ale uz tam rok a pol nie je a jedine na co sa Williams zmohol je mierne vylepsit to co postavili pred rokom. Este mozu dakovat, ze FIA zarazila podvadzanie u Ferrari. Inak by boli uplne beznadejne posledni. BTW keby klepli Ferrari po prstoch skor, tak mohol ten Williams v 2019 ziskat aj nejake body.
Hej taká obrovská hodnota že ju predali za 152M €. To je rozpočet Mercedesu tak na 3 - 4 mesiace
152 milionov znamena ze po financnej stranke je na tom tim dobre a nie je zadlzeny. Timy v proemoch sa predavaju po 1 euro.
Tiez ma to stve, hlavne ked chcem dat iba smajla
co to zas trepes za chujoviny? williams nikdy nikomu ziadneho poskoka nerobil, to nieje marketingovy tim ako indiani, bod, alfa,…
no si sa sekla poriadne, lebo stroll ziadnu cast williamsu nekupil a ani nepomohol hladat investora
williams je odkladna pre tota wolffa? to, ze tam jazdi russell, z toho to vyvodzujes? koho tam mal williams posadit? ked aj vdaka tomu ako na tom bol sa tam nikto nehrnul a williams potreboval dobreho jazdca s peniazmi? ziadny lepsi balik ako russell pre williams nebol dostupny, keby bol tak tam dnes russell nieje aj keby sa wolffik akokolvek vyhrazal, lenze russell kvality ma aj ked ma aj svoje chyby(starty) a este doniesol so sebou aj balik penazi resp. zliav
samozrejme, ze najatie paddyho pada na hlavu cw, ale to naozaj nikto nemohol tusit, ze to dopadne takto, nenajdes jeden komentar nikoho co sa mota okoolo f1 ktory by to v tej dobe kritizoval, praveze vsetci to schvalovali a povazovali to za perfektny ulovok
lowe mal perfektnupovest a ak by niektori tim hladal technickeho sefa tak by urcite lowe bol na vrchnych prieckach jeho zaujmu
udajne v cistom to bolo 112mil. euro, zvysok islo na zaplatenie zavazkov
ale nikde som sa nedocital, ze ci islo kompletny predaj alebo sa predaval len podiel FW a par najvacsich akcionarov. williams je totizto kotovany na burze a ziskanie tychto akcii zas nieje take jednoduche
pleties si hrusky s jablkami. kotovany na burze je holding. Holding teraz predal dceru co je WGPE Ltd. Doritilton je 100% vlastnik.
si myslis, ze top tim ma nejaku zavratnu hodnotu? kolko by si tak tipoval za mercedes, alebo RB?
mozno tak 3x tolko, ale viac uz tazko
uvedom si, ze v f1 sa nezarabaju peniaze, f1 je len ako reklamna platforma a ta sa da vyuzit bez toho aby si musel vlastnit samotny tim
tymi v f1 nikdy nemali velku hodnotu, bmw predalo tim za 90mil. ak si dobre pamatam
honda predala tim za 1 libru
FI sa predala za nejakych 80-90mil. a majitel z toho mal velke H kedze vsetko islo na splatky dlhov
lotus sa tiez predal lacno
ktovie ci by mercedes vedel naj zaujemcu na svoj tim(bez motoroveho oddelenia) aspon za 300-400 mega
takto som to nikde necital, suhlasim ze by to davalo zmysel, ale potom by to znamenalo, ze williams heritage je stale majetkom holdingu a ten novy tim nema pristup k historickym autam a cennostiam williamsu, lebo heritage nespadal pod WGPE
a tiez potom nekupili zvysok williams advanced enginering lebo tam vtedy neslo o kompletny predaj ale cast akcii si vo wae holding nechal
ak by to bolo takto tak potom ta suma je dost dobra ak islo cisto o predaj wgpe
williams heritage samotne ma hodnotu desiatok milionov libier, lenze potom akosi nejde uplne tak o kontinuitu timu ked sa tak dolezita cast historie z neho vytiahne
ale to sa ukaze neskor co vlastne a za kolko sa predalo