Williams predstavil monopost FW48 | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 15:07

Tím Williams má za sebou rušné týždne. Stajňa z Grove zmeškala barcelonské predsezónne testy a musela veľa vysvetľovať. Utorkové predstavenie nového auta však už nikto nezmeškal. Tím stále verí, že nová éra prinesie tradičnej značke lepšie časy.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/225852/williams-predstavil-monopost-fw48

No, co dodat. To vypadá hůř jak Audi.
Snad to je pouze velmi nepovedený render.

Ale dobre to je, zachovali si identitu a farby pekne ladia, toto je asi fakt najhorisi render.
Tiez sa mi zdalo Ferrari hrozne, ale na trati to stale vyzera ako Ferrari, takze OK.

Farby, identita, vsetko super. Mame len 2 obrazky a aj tie farby robia svoje, ale nemozem sa zbavit pocitu, ze to auto je akesi robustne oproti inym.

Za mna vyborne.
Velmi pekny graficky navrh, skvela praca.
Audi je oproti tomu totalna nuda.

Pokud vyřeší nadváhu, budou v předu.

Vzhled není potřeba řešit…

Až na ty příšerný disky s ruletou to vcelku ujde (lakování).

To vepředu bude nějak narváno. Bude vůbec někdo vzadu? :smiley:

Puffe vôbec by mi nevadilo keby kazda stajna aspon raz vyhrala preteky.
Vsetci by boli vitazi GP, lúzer by nebol nik …

Já bych všem dal poháry a medaile a pak jezdil bez stopek pro radost.

vyzera to skoro ako Formula 3000?

ale je…krasne auta su vascinou aj rychle

Mi se Williams líbí hodně. Žádné aero kudrlinky krásně zveličené přední vlaštovčí křídlo.
Kdyby se jednalo o skutečnou realitu, tak bych se vůbec nezlobil.

„Je opravdu působivé, co dokázal s rameny v místech, kde by podle mě neměla být, ale on to zvládl.“

Williams pochválil designové volby Adriana Neweyho

Ferdo, kdyby tohle mělo vyjet, tak můžoi maximálně do F2. Absolutní hrůza render. Hnusná krabice.

V jednoduchostí je síla.
S minulými vozy to byl právě Williams, který jednoduchým podvozkem slavil úspěchy. Vůz sice ztrácel v zatáčkách trochu přítlaku, ale na rovinkách byl rychlý a hlavně neposkakoval jako Mercedes s Ferrari.

Puffe ty riesis objem ale dnesne rendre su o farbách a grafickej kompozícii.
Si mimo podstatu.

Tak se zase vrať do toho tvého zimního spánku, stačilo :smile:

No, úspěchy. Když nebudu počítat haluz Maldonada, tak vlastně ani nevím, kdy naposledy vyhráli.

A není to otřes? Však to je to nejhorší auto (render), které jsem letos viděl.