Aj mne to napadlo, že Seat a VW musí byť v Španielsku nejakým spôsobom zvýhodňovaný oproti Škode, lebo inak by tam bolo Škodoviek určite viac ako napríklad v Rakúsku, Nemecku a pod.
Už jsem editoval, že tohle platilo před deseti léty.
Španělsko nikdy nebylo automobilovou velmoci a když už, tak se tam vyráběl licenční FIAT-Seat.
Snad právě proto dává Španělsko přednost lidovým vozítkům.
VW si i hlídá prodeje Škodovky v Německu. Paradoxně tohle pomáhá Škodě s trzbama v UK, Polsku, Rakousku
Tak to jsem se kluci nasmál.
Nevím jak jste na to přišli.
Já jsem jako teenager, když jsme jeli na závody družstev do zahraničí přemlouval soupeře, aby mě dali po závodě týmovou helmu, kterou dostávali jen na ten závod.
Pak jsem jezdil v helmě v italských barvách . A takových historek mám víc.
Takže žádnej taťka miliardář, možná tak stovkař .
To by řekl každej miliardář, třeba Andy na stávce odborářů s bundou Prada za 120k
Iluze, kluci, možná šetřím víc než Vy…
Hele já si nestezuju, ja jsem spokojenej
Teď třeba jedu přes Rakousko bez dálniční známky, abych ušetřil 300,- Kč
Lebo vieš, že na tom úseku necheckujú diaľničné známky
Je to jen , 70 km…
A jedu to letos už po 11té.
No konečně téma ! Ty máš na ty dálniční známky vůbec spadeno, pamatuju si to dobře?
Po 11té? Takže chodiš meniť posteľnú bielizeň pre hostí na chalupe, ktorú prenajímaš
To bylo jak Andrej bojoval s důchodcema proti chudobě v bundě za 130 tisíc?
Zlatý člověk.
Proste šetrí, kde sa dá.
A pak tě chytí a řeknou: “pane řidiči, tak letos to máte bez známky po 12.”
Snad máš 4 ledviny.
Ano přesně to byla ta velmi zlatá situace
No však, byl jim příkladem. Když budou proti té chudobě pořádně bojovat, taky budou mít bundy za 130 litrů .
Jj pamatuješ dobře
Myslíš tím bojem podporovat extremisty a davam jim svoje prachy?
To ne, ale je tam koncentrovaná zábava.
Z Éze to mám kousek do bikeparku ve Finale Ligure, potom v květnu F1, leden RMC, v Mentonu jsem dva roky studoval, takže tam znám hodně lidí a letos jsem jel ze Savony na Korsiku…
Jedenáct cest, to je hned.