No pro mě svou účastí na akci demonstroval, že je to takhle jednoduché - chceš se zbavit bídy a mít taky tak pěknou bundu, tak stačí hodně křičet a zbytek přijde sám. Ale jestli to fakt funguje, o tom přesvědčená nejsem .
Tak nezapomeň, že jsem Ti boj za spravedlivé dálniční známky u nás slíbila svědecky potvrdit jako čtvrtý (nebo který) odboj, až bude vhodný čas .
Sociologove potvrdili, že česká společnost se poprvé za 100 let začíná “drolit” právě na tábory. To je bohužel důsledkem za 1) velmi špatného vzdělávacího systému 2) nástupu populistu 3) neschopnosti hlavnich představitelů vysvetlovat základní politické, právní a ekonomicke fungovani
Opravdu se bojim, že se tu dokáže chytit Česko Čechům, jako měl Hitler Německo Němcům
Dám vědět, je třeba si pomáhat
Dal jsem ninju, protože pirát není k dispozici.
Jestli chceš propagovat fašismus, tak přejdi radějc na nějaké ukrajinské stránky.
Ja vidím chybu v populaci.
Žádné ambice, pohodlnost a nízké sebevědomí.
Genetika za to může, potřebujeme přimíchat genetiku s více pigmentem.
Jak je známo, nejsilnější jedinci se rodí z nejrozmanitějšího genetického mixu…
Musím končit, nebo to skončí banem .
Já jsem od pasu dolů čer.noch.
Chodíš v kraťasech i v zimě?
Já si pořád udržuji určitý optimismus, i když někdy je to těžké. Záleží na tom, jaká situace bude v okolních zemích, pokud se něco opravdu dramaticky nezmění, tak věřím, že i u nás přes určité excesy zůstane situace více méně normální. Což je samozřejmě pro každého něco jiného, pro mě je to prozápadní demokracie .
Nene vůbec… Já musím mít z jistých důvodů dlouhé kalhoty i v létě.
Nejde to nějak přilepit aby nevypadával?
A neprevažuje Ťa ten náklad do strán pri rýchlych zmenách smeru, keď hráš tenis?
Dvojzložkovým epoxidom.
Není to tady hezký?
Od čísel na wiki, přes rasistu Marka, ovládání světa… až k vypadávání penisu z kreťas?
Krása Rozmanitá diskusia, čo si priať viac.
To vlastně jen potvrzuje slova Wolffa, že čísla na wiki nikoho nezajímají.
Je. Kde jinde najdeš tak pestrou diskuzi.
Přesto si dovolím jeden skromný dotaz. Jak to řešíš, když v zimě začnou solit chodníky?
to moze napisat kazdy
Proč bych chodil na Russké stránky? posílání do Gulagů v 2023, nemožnost politické rviality a začínat válku. Ano to je fašismu, jak vyšitý. Jen nechápu, jak si se mohl seknout a napsat Ukrajina místo Ruska
Maximálně nohy tak, když se nemyješ