dobre hovoríš
Uprimne, zrovna David (aj ked je vo finale jasne na ktoru “stranu” vo vasich sporoch sa prikloni a chapem, ze to vas stve), mi pride ako slusny diskuter, ktory vie uznat aj rozne pohlady a nesiri (a nepodporuje) agresiu. Neznamena ze so vsetkym suhlasim, ale ved o tom je polemika a diskusia. A ked len podpichuje az trolluje, tak to robi takou otvorenou a nie vulgarnou formou, ze to tak nevadi a kebyze to tak robia viaceri (ked uz to tu musi byt), tak sa tu obrusia tie ostre hrany, aj v pripadoch kde nedojde k zhode 
Ano, přesně to mě štve, když vidím, že se přiklání na stranu lidí, co to zatáhli do osobní roviny a vůči tomu je jakoby slepý. A vadí mi to o to víc, když Davida považuju za slušného.
Nevadí mi trollení, rýpání na zakladě článků nebo toho co tu kdo psal. Vadí mi, když si tu začne někdo vymýšlet, lhát a nesmyslně uražet. K zastání se takových členů diskuze nemám pochopení.
To ani nikto nečakal 

Já mám Davida rád… i přesto, že volil Macha a fandí Ferrari, RedBullu a Piastrimu.
Chapem, aj preto som tam mal to v zatvorke…
Nie ze by som si x takych pripadov nevsimol, ale ako sa asi zhodneme, v jeho pripade to nezvykne byt hardcore a je slusny. Aj to treba v miestnych podmienkach ocenit a rovno aj tu vo vlakne napise, ze (jediny) problem fora nie je Honza a prinajmensom naznaci aj kritiku inde nez len na vas, tak by som to bral skor tak a nehrotil to v tomto pripade inymi situaciami 
Piastrimu přestal fandit hned po Zandvoortu, protože nevyhrál od te doby
Hoši, nechte toho nebo se rozbrečím, já vás mám taky rád 
Když jsem tady nabízel hromadnou lásku všem, vzal jsi vidle a vrazil jsi mi je mezi oči 
Nevypada to s nima dobre Syre.
Je potřeba držet lidi ve střehu 
Vezmi si třeba náš polotoxický vztah s Ferdou, on píše velmi rád “provokace”, my vracíme stejnou mincí, no to co z toho dělá ta RedBull úderka je uplně něco jiného. Nebo Ježek který má své dny. Prostě když se to stane z jejich strany osobní, a ještě vytahujou nenávistnou zlostí osobní útoky, a ještě se k tomu přidá brekot že ničíme fórum a bla bla, jsou jen k smíchu

Nie je to náhodou o tom, že Dávid je nestranný a prikloní sa na stranu toho, kto má buď pravdu alebo sa len bráni?
Či aj Dávida považuješ za niekoho, kto má so zelenými tu problém, a preto sa vždy stavia na druhú stranu?
Nech to byt Josi. Co cekas ze se dozvis. Pojdme se bavit o formuli. 
Takovej krasnej a pozitivni nazev vlakna a co z toho zase je. Ach jo.
Ved to vieme. Piastri tento rok majster ak mu nevrazi mcl vidle mezi oci ako situsovi 
U nás je to tradice a ta se nesmí porušovat. 
Tu sa o F1 chce bavit len malokto. 
Ale k clanku nie je co dodat, dalsia chvala na Maxa. 
Letos bere titul Emil a pristi rok zacne dalsi se-rie uspechu, skonci to jeho deseti tituly v rade.