Wheatley: Verstappen si píše vlastné pravidlá, McLaren by si mal sledovať späťáky | Magazín F1 - F1online.sk

:+1: dobre hovoríš

Uprimne, zrovna David (aj ked je vo finale jasne na ktoru “stranu” vo vasich sporoch sa prikloni a chapem, ze to vas stve), mi pride ako slusny diskuter, ktory vie uznat aj rozne pohlady a nesiri (a nepodporuje) agresiu. Neznamena ze so vsetkym suhlasim, ale ved o tom je polemika a diskusia. A ked len podpichuje az trolluje, tak to robi takou otvorenou a nie vulgarnou formou, ze to tak nevadi a kebyze to tak robia viaceri (ked uz to tu musi byt), tak sa tu obrusia tie ostre hrany, aj v pripadoch kde nedojde k zhode :slight_smile:

6 Likes

1 Like

Ano, přesně to mě štve, když vidím, že se přiklání na stranu lidí, co to zatáhli do osobní roviny a vůči tomu je jakoby slepý. A vadí mi to o to víc, když Davida považuju za slušného.

Nevadí mi trollení, rýpání na zakladě článků nebo toho co tu kdo psal. Vadí mi, když si tu začne někdo vymýšlet, lhát a nesmyslně uražet. K zastání se takových členů diskuze nemám pochopení.

1 Like

To ani nikto nečakal :v::joy:

1 Like

Já mám Davida rád… i přesto, že volil Macha a fandí Ferrari, RedBullu a Piastrimu.

Chapem, aj preto som tam mal to v zatvorke…
Nie ze by som si x takych pripadov nevsimol, ale ako sa asi zhodneme, v jeho pripade to nezvykne byt hardcore a je slusny. Aj to treba v miestnych podmienkach ocenit a rovno aj tu vo vlakne napise, ze (jediny) problem fora nie je Honza a prinajmensom naznaci aj kritiku inde nez len na vas, tak by som to bral skor tak a nehrotil to v tomto pripade inymi situaciami :slight_smile:

Piastrimu přestal fandit hned po Zandvoortu, protože nevyhrál od te doby

1 Like

Hoši, nechte toho nebo se rozbrečím, já vás mám taky rád :face_holding_back_tears:

Když jsem tady nabízel hromadnou lásku všem, vzal jsi vidle a vrazil jsi mi je mezi oči :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Nevypada to s nima dobre Syre.

Je potřeba držet lidi ve střehu :smiley:

Vezmi si třeba náš polotoxický vztah s Ferdou, on píše velmi rád “provokace”, my vracíme stejnou mincí, no to co z toho dělá ta RedBull úderka je uplně něco jiného. Nebo Ježek který má své dny. Prostě když se to stane z jejich strany osobní, a ještě vytahujou nenávistnou zlostí osobní útoky, a ještě se k tomu přidá brekot že ničíme fórum a bla bla, jsou jen k smíchu :stuck_out_tongue: :sunglasses:

3 Likes

Nie je to náhodou o tom, že Dávid je nestranný a prikloní sa na stranu toho, kto má buď pravdu alebo sa len bráni?

Či aj Dávida považuješ za niekoho, kto má so zelenými tu problém, a preto sa vždy stavia na druhú stranu?

Nech to byt Josi. Co cekas ze se dozvis. Pojdme se bavit o formuli. :wink:

Takovej krasnej a pozitivni nazev vlakna a co z toho zase je. Ach jo.

4 Likes

Ved to vieme. Piastri tento rok majster ak mu nevrazi mcl vidle mezi oci ako situsovi :joy:

U nás je to tradice a ta se nesmí porušovat. :blush:

Tu sa o F1 chce bavit len malokto. :slight_smile:

Ale k clanku nie je co dodat, dalsia chvala na Maxa. :+1:

4 Likes

Letos bere titul Emil a pristi rok zacne dalsi se-rie uspechu, skonci to jeho deseti tituly v rade.

Puffe tvař se překvapeně

1 Like