Já už nemůžu Honzi. Dělejte si, co chcete.
Nic se nedozvíme, pod pokličkou se “výhodně” domluví obě strany
Konkurent to opláče, a co jako
Kdo nepodvádí okrádá sám sebe. #F1
Rozhodne se podle toho, jak dopadne šampionát.
Rozpočtové stropy jsou na FIA příliš těžký kalibr. Tvaří se to celé že je to strašně důležité, ale co velkým týmům může FIA asi tak udělat? Menší to jednou odnese, s velkým se na tajňačku domluví a pustěj ven jen nějaké divadlo aby se koza nažrala (zvláštní zkratka známého přísloví
).
McLaren po srážce ve sprintu vzal Piastrimu výhody získané za předešlý kontakt od Norrise 
To se dalo očekávat.
Nevím k čemu to je. Asi pro pocit spravedlnosti. Bohužel ten skončil, když týmy mají společnou kancelář. Řeknu to slušně… je to úplně k hovnu.
Jak už napsal @tiMur, ano, to nevíme, ale tuto otázku můžeš vztáhnout na každého pilota a dojít k absurdnímu závěru, že motosport je jediný sport, kde fakticky nezáleží na talentu, protože všechno je jen náhodný průsečík pilota a techniky.
To slovo znám z doby, kdy se ještě četly knihy. 
Asi fér, ne? 
9578416533
Asi jo
Bylo zjištěno, že Aston Martin se dopustil menšího procesního porušení limitu nákladů pro sezónu 2024 #F1, zatímco konkurenční tým se údajně dopustil podstatného porušení.
U Astonu se jedná o administrativní záležitost a neočekává se trest. Ten další tým se má v úmyslu odvolat. To jsem zvědav kdo to je.
Něco mi říká že to bude Ferrari 
To nevadí kdo. Určitě to bylo lidské pochybení a nebyl v tom úmysl. Netrestat.
No, když se píše že se dle FIA dopustil podstatného porušení, nebude to jen nějaká blbost 
Williams už byl myslím potrestaný dvakrát. Pokaždé za pozdní dodání účetnictví.
Pro FIA jsou stropy docela slušným příjmem na pokutách. Přesto si nemyslím, že se jim náklady na kontrolu nevrátí.
Dát tým na poslední místo, jezdce na poslední místa. Bez nároku na prizemoney + zaplatit body, které získali. A ty všechny peníze by šly na nějakou onkologii. Ideální scénář.
Asi je to McLaren

Já jsem četl Williams. Každopádně to má Aston už po druhý. A zase nic. Jsem fakt v tomhle jednorožec? Jsem na naivním obláčku mimo realitu? Ach jo