Já nevím, dlouho mi nikdo válku nevyhlásil. 
Zaklad je postavit multi ban cetu, mel by stacit tak 5-6ti clenny hnojometny utvar, slozku s utocnou grafikou a kompro daty 
S podporou multibanů Dejv počítá.
Ale musi to byt spolehliva jednotka, kdykoliv schopna zautocit ve dne v noci, penez je dost 

Hoši 
Never go full reta rd.
Mně to zatím ale připadá jako speciální vojenská operace. 
Hm zatim nic nevidet 
Tak proč jsi šel full reta rd a ještě si se z toho nevrátil?
To je relativní a o úhlu pohledu. Ale tohle vaše chytání za slovo vyhnaný úplně do absurdna, je ehm… mírně otravné 
No a to mame pet zavodu do konce. 
To mas tak Davide, zacne to jako takovy nezavazny rozhovor, plny spickovani a ftipkovani a nahle se z toho stane seriozni vec, kde kazde tve slovo bude podrobeno rozboru.
A kdyz se ohradis, ze to byla lehka konverzace ze to dela i druha strana, tak ti bude vycteno, ze nerozumis nadsazce a je to uuuplne neco jineho, nez to co pises ty. Protoze urciti lide vedi uuuuplne presne, jak jsi co myslel a ze z tve strany o zadnou nadsazku nejde a oni moc dobre vedi jak jsi to myslel.
A nakonec se ty, ktery mavas olivovou ratolesti dozvis, ze :
Opravdu si myslis, ze ty jsi ten, kdo by se mel drzet zpatky? A ze ty jsi ten, kdo by se mel nad sebou zamyslet a nehrotit to?
Tak nejak mi prijde, ze ty se snazis o nezavaznou, pratelskou konverzaci a zachovavas zakladni respekt s pomerne nepratelskou stranou, ktera se z tebe snazi udelat potizistu, bez moralni integrity.
Takhle nejak jsi myslel to:
Ale tak uvidime, jestli ti Redbullaci a Maxovci se sebou neco udelaji. Jen mi prijde, ze mic neni na jejich strane hriste. 
Jak uz jsem psal Josovi, Jezkovi a dalsim, a sveho casu to bylo psano i mne. V tomhle boji, drive ci pozdeji, zustanes sam proti nim.
Mej hezky den. 
No to je tak. Záleží na každém, za jakým účelem sem chodí. Já sem chodím se bavit a to převážně nevážně. Nevidím smysl přesvědčovat o svém názoru, hodím sem 2-3 příspěvky k nějakému tématu a jdu dál. Doslova nikdo na internetu nezmění názor o 180° po nějaké dlouhé a vyhrocené diskuzi. Nemá cenu se tady hádat. A proto se mi líbí tvůj komentář “klid, je to tu takový kolorit, ber to s nadhledem” 
Ale mnoho lidí to tady bere hodně vážně, což vede nevyhnutelně ke zbytečně hádkám. A netvařme se, že jediný problém je místní Honza. Já tomhle za sebe nerozumím, nevidím v tom žádný smysl.
Na druhou stranu mě to nějak víc nesere. Lidi, se kterými se bavit nechci, prostě ignoruju.
Ještě chvíli mě bude Honza sr át a taky ho odstřihnu 
No tak to jsem rad. To mas spravnej nazor. Docela jsem si na tebe zvyknul, tak bych nerad, aby zase z tohohle fora odesel nekdo, kdo se da cist. 
P.S. Vazne Maxovi nudesky? 
Hlavně nepojmenovat největší problém a svoje bff. No kluci, ještě si tu ve finale zapudrujte p*del. Dojemný opravdu.

Hochu, vy dva se poslední dobou fakt chováte jak úplni blázni, člověk se vás zastane a dostane vyčiněno, že se vás nezastal dostatečně. 
A vůbec, konec tehle diskuze, nikam to nevede.
podla mna bol a v mclarene podpriemerny
To ne no, napřed se do toho motáš, pak napíšeš že to nečteš, pak se do toho zase motáš, ale hlavní je nikdy nenapsat nic na strujce toho problemu. Pokud tu o mně někdo bude lhat, uražet mi rodinu, tak se nebudu tvařit že mi to nevadí a nebo že to byla nadsázka. Ty seš tu jen když se ti to hodí a nakonec napíšeš po uražkach že jsou to fajn diskutující. Takže nevím koho se tu zastáváš, ale mě určitě ne. 
Done.
Dobře, tak ještě doplnění.
Jose jsem se snad v životě nezastal, protože on se dokáže chovat jako prase.
Ježka jsem se zastal proto, protože byly doby kdy byl úplně v chilu. Ale pak postupně ho někteří lidé vyprovokovali na zcestí. Je to chyba i od Ježka? Ano, ale on nebyl ten agresor a nebo ten, kdo to tu eskaloval… na začátku.
A to se zase dostávám na začátek, eskalovat ty hádky nemá žádný smysl a situaci to akorát pose re, protože se do toho můžou dostal další lidé. Ale na to musíte přijít sami, Michal na to podle mě (snad) přišel a nezapojuje se do diskuzí o h0vně.
A pokud ti vadí reakce na lidi typu Timur, tak tam už se asi nemáme o ćem bavit.
To si ufonom pekne nalozil 

Jenom aby bylo jasno, nicky, kteří si dávají profilovky zesměšňující nějaké jezdce, považuju za největší bahno na internetech.