Hogrík je takzvaný odľud nazývaný aj podčlovek. To isté brainlessshit.
Stella drží s McLarenem, no nekecej 
Přiznej barvu. Kolikaterou emisi právě používáš? 
Ale ked Stella v minulosti hovoril, ze RB bol rychlejsi, tak to pre vas, zelenych blaznov, bola zarucena pravda.
V skratke, je jedno co Stella povie, Red Bull je pre vas vzdy rychlejsi monopost. 
Farba je oranzova, nevidis? 
Btw je to cista nahoda, ja som tu farbu nenastavoval.
Kdy to letos povídal? 
Mě spíše zajímá které vydání svého nicku právě používáš.
Ako ktore vydanie? Ved Jos Is Back z rodu Josov. 
Okrem toho som tu podla niektorych aj Christian Horner a josask a neviem kto vsetko este. Ale to uz sa musis spytat tych, co to tvrdia, ze odkial to maju.
Takže svůj rodokmen neprozradíš? 
v skutocnosti nikto nevie ktore auto/jazdec ako na tom je
vsetko su to len viac ci menej presne odhady
ked jazdil vedla maxika zubaty australcan tak mu celkom dobre stihal, sice nebol lepsi, ale stihal mu a ked odisiel prec tak zrazu bol z neho najprv priemerny a v mclarene podpriemerny jazdec. kde mas garanciu, ze maxo by vedel riadit auto ineho konceptu ako to od neweyho? no proste nevies, lebo nikdy v takom nejazdil
f1 je brutalne specificka zalezitost(ja nema rad pomenovanie sport, lebo je to o aute a nie cloveku) kedy ide o to, ze auto a jazdec si musia sadnut a nikdy nevies uplne povedat, ze ktory jazdec vyuzivat potencial auta viac a ktory menej, lebo mas extremne malo moznosti porovnania
a nevyhrava najlepsi jazdec, ale vyhrava najlepsia kombinacia auta+jazdca
Je tu jeden ucastnik fora, ktoreho rodokmen je znamy a chlapec ma dodnes z toho hystericke zachvaty a mentalne zrutenia. Nechcem predsa dopadnut ako on. 
Jos Is Back z radu Josov ti na dnes bude musiet stacit. 
Ale bavim sa aku chlapci zeleni mali z toho radost, ked si zo mna spravil cestovatela v case. Konecne zazili pocit maleho vitazstva. Prvykrat od roku 2006. 
Ricciardo v Renaulte urcite nebol priemerny. 
Jen bych doplnil ze vyjmenovana RB parta jsou vsechno zhrzeli modri Ferraristi kabatnici z doby kdyz RB uzival motory Ferrari v roce 2007, vetsinou hateri Lewise.
Je to tak. Garanci nemas zadnou. Je to jako v jakemkoli jinem sportu. Ano ty to jako sport neberes, ja ano. Rikas ze je to o aute.
Ester Ledecka vyhrala sjezd na lyzich na OH. Od te doby nevyhrala zadny jiny zavod na lyzich (svetovy pohar, mistrovstvi sveta). A ani nikdy pred tim ( mam na mysli stejnou uroven). Presto ten den byla nejlepsi.
Ricci byl asi v McLarene podprumerny jezdec, ale za dobu jeho pusobeni tam, vyhral McLaren jen jeden zavod. Kupodivu s nim. Ten den byl nejlepsi on.
A zrovna tak Max, Lando, Oscar, nebo treba Fernando, mohou byt v ten jeden konkretni okamzik nejlepsi v ten dany moment. Treba jen ve svem aute, nebo i v porovnani se vsemi ostatnimi.
Protoze v tom kratickem okamziku, z hlediska 100 tisicu clovekohodin, ktere stravi cely team a tovarny, navrhy, vyrobou, nastaveni auta, strategii, prezouvanim atd., zalezi jen a pouze na pilotovi. Vyjma cca tri sekund v boxech, je tam ten pilot uplne sam. Vsechno se koncentruje do nej. A on je ten kdo auto bud doveze k vitezstvi, nebo ne.
Tak se na F1 koukam ja.
Takže už nejsme ve válce? 
Dejve, jediná věc, kterou k smrti nesnáším je podvádět a krást. S tím budu ve válce dokud budu dýchat.
a ještě nesnášíš přece vyhýbání se odpovědím, což tu Dejv předvádí. 
Takže válka, kdyby jsi tomu nerozuměl 
Takže jak chcete, budeme válčit 
Jak to z tvé strany bude vypadat?