Wheatley: Verstappen si píše vlastné pravidlá, McLaren by si mal sledovať späťáky | Magazín F1 - F1online.sk

Posledne 3 VC:

• Baku - piloti McLarenu to zahodili uz v Q, nikto realne nevie ako na tom boli
  • Singapur - McLaren rychlejsi od RB, ale vdaka layoutu Max udrzal lepsiu poziciu z Q
  • Austin - sam Stella povedal, ze keby Norris nespadne za Leclerca, tak mali na vitazstvo

Takze asi sledujes inu sezonu ako ostatni.

1 Like

Ide o to, kto sem takuto uroven priniesol. :slight_smile:

My vsetci sme tu boli skor a nikto z nas tu nebol osobny, vulgarny ani utocny. Az prisli zeleni ufoni z CZ a rozbili to tu a stiahli dole velku cast fora.

3 Likes

Norris se horko těžko dostal před Leclerca, a to až po dlouhé době, myslet si že by se dostal před Maxe je čirý zoufalství :smile: Ale mysli si to :sunglasses:

2 Likes

Například proto, že sportovce soudí především jeho úspěchy. A nejen sportovce, platí to i jinde. Faulkner je literární génius, který v letech 1929 až 1939 sekal jedno mistrovské dílo za druhým. A ty bys vytáhl Komáry, případně Báj, a začal prohlašovat, že toho Faulknera přechvalujeme. No nepřechvalujeme, i když Komáři jsou juvenilie a Báj nepovedený pokus o totální román. Pozdní Llosa taky za moc nestojí, ale Nobelovu cenu dostal právem. Verstappen, když se vrátím zpátky k F1, je taky člověk, taky má své slabší momenty. A jeho výkonnost je také propojena s možnostmi auta, to je axiom F1. Ale tak jako literární velikány definují jejich vrcholné počiny a ne slabší kusy, i vrcholové sportove definují jejich úspěchy. Jistě i v poměru k neúspěchům, ale v tomto poměru Verstappen dopadá lépe než jeho přímí konkurenti. Takže ano, i Verstappen někdy udělá chybu nebo neodjede úplné “totally the best”. Ale když dostane příležitost - a teď ji se zlepšením auta dostal - potom jezdí tak, že soupeři s pohodlným náskokem a v srovnatelném autě (protože to McLaren stále je) se začínají klepat a za svým “the best” zaostávají, někdy i těžce.

3 Likes

image

Před kolika nicky?

3 Likes

Hogar je neskutečně zákeřný typ. Čímž ti dávám za pravdu. Domluvil jsem.

3 Likes

msedge_qlN6RzwNaW

3 Likes

Podle mě si to Verstappen ještě hlídal, vůbec naplno jet nemusel.

2 Likes

Emilův vůz jezdí velice klidně. To znamená, že vůz má ještě velké rezervy.

2 Likes

Jj, občas se stačí podívat na onboard. Vím, že tu speciálně Jos psal, jak je jeho auto neovladatelné. Pak se podíváš na onboard a to auto drží prostě.

2 Likes

Samozřejmě, prostě na pohodu win :man_shrugging:

2 Likes

Reklama Emilovi se prostě dělat musí.
Hodně by mě zajímalo jaké výkony by s Emilovým vozem podávali jiní zkušení jezdci.

2 Likes

Já Verstappena jako pilota shazovat nechci, ale to co tu někteří předvádí skrz jeho adoraci, to už je někdy fakt moc.

3 Likes

Tak tohle bylo opravdu dobre. A s tim Faulknerem jsi to trefil paradne. :+1:

A jestli ctes Faulknera ( z toho textu vypada ze ano). Tak klouboucek. To bych asi nedal. :grin:

V tobe neco bude kluku. :smiley:

1 Like

Letos Emil potvrzuje, že už dozrál jako víno. Neberu to podle jeho rychlosti, protože ta je dána především vozem, ale že při poklesu RB nepanikařil a nedělal psí kusy.

1 Like

Jos je cestovatel v čase. Ten tu byl skor, neskor a stále.

1 Like

Pro mě je Faulkner spisovatel spisovatelů, načteného ho mám opravdu solidně.

Díky za uznání. :slight_smile:

1 Like

Živě si představuji jeho nový avatar.

To hovor Stellovi, nie mne. :slight_smile:

Takze sef McLarenu je cire zufalstvo, dobre ta chapem?

Ja som zastupca z rodu Josov. :grin:

1 Like